Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

7.1.2019 13:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.238

Zdravím.
A je to tu. Naše první budoucí krytí a když vše klapne, náš první odchov. Tarrunka nám začala hárat, o víkendu měla už růžový hlen a protože je to opica čistotná extra krev z ní nejde. Na krev se s ní dostanu až ve čtvrtek ráno, dřív prostě nemůžu kvůli práci a nikdo jiný jet s ní taky nemůže. Takže se chci zeptat těch co máte za sebou chovatelské úspěchy či neúspěchy a hlavně zkušenosti, kdy cca vaše feny byli připravené? Pojedeme na jedno krytí, překrývat nebudeme. Tak na mě prosím sesypte i klidně soukromě jak to probíhalo u vás, kolikátý den jste jeli kryt, jakou měla hodnotu progesteronu atd. Teorii v hlavě mám, praxe nula
Vlastně mě zajímá jestli to třeba náhodou nemůžeme propásnout a ve čtvrtek mi veta řekne že je pozdě....

7.1.2019 16:23
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím.
A je to tu. Naše první budoucí krytí a když vše klapne, náš první odchov. Tarrunka nám začala hárat, o víkendu měla už růžový hlen a protože je to opica čistotná extra krev z ní nejde. Na krev se s ní dostanu až ve čtvrtek ráno, dřív prostě nemůžu kvůli práci a nikdo jiný jet s ní taky nemůže. Takže se chci zeptat těch co máte za sebou chovatelské úspěchy či neúspěchy a hlavně zkušenosti, kdy cca vaše feny byli připravené? Pojedeme na jedno krytí, překrývat nebudeme. Tak na mě prosím sesypte i klidně soukromě jak to probíhalo u vás, kolikátý den jste jeli kryt, jakou měla hodnotu progesteronu atd. Teorii v hlavě mám, praxe nula
Vlastně mě zajímá jestli to třeba náhodou nemůžeme propásnout a ve čtvrtek mi veta řekne že je pozdě....

Jak dlouho už hárá? Kolikátý den bude ten čtvrtek?
Obecně se sice říká, že krytí 12. den, ale já jsem se setkal s jedinou fenou - krátkosrstou ohařkou - na kterou to fakt sedělo. Jinak všechny feny, co znám, napříč plemeny a věkem, se kryjou později. :-) Chci tím říct, že asi nikdo tady nemůže s jistotou tvrdit, že ten a ten den musíte nakrýt, aby to klaplo. Uvidíte podle progesteronu! Jestli chcete krýt bez překrývání, jel bych až tak při 8-9 ng, dřív bych se bál, že bude brzy.

7.1.2019 16:27
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Dasvo napsal(a):
Obecně se sice říká, že krytí 12. den, ale já jsem se setkal s jedinou fenou - krátkosrstou ohařkou - na kterou to fakt sedělo. Jinak všechny feny, co znám, napříč plemeny a věkem, se kryjou později. :-) Chci tím říct, že asi nikdo tady nemůže s jistotou tvrdit, že ten a ten den musíte nakrýt, aby to klaplo. Uvidíte podle progesteronu! Jestli chcete krýt bez překrývání, jel bych až tak při 8-9 ng, dřív bych se bál, že bude brzy.

Moje fena byla vzdy ke krytí kolem 10. dne,

Neregistrovaný uživatel

7.1.2019 19:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.74

Dasvo napsal(a):

No právě.... Odkdy.... Oteklou ji má celkem dost od půlky minulého týdne. V pátek a sobotu měla průhledný hlen, včera růžový, jenže ona se tak perfektně čistí že jsem nikde nenašla ani kapku. Dám ji na pelech na noc staré bílé prostěradlo. Je hrozně čistotná, tak je těžké u ní určit, kdy už kape krev

7.1.2019 20:04
lupus4

XXX.XXX.205.61

vemte ji ke "prubíři"

7.1.2019 20:12
Dasvo

XXX.XXX.250.72

No právě.... Odkdy.... Oteklou ji má celkem dost od půlky minulého týdne. V pátek a sobotu měla průhledný hlen, včera růžový, jenže ona se tak perfektně čistí že jsem nikde nenašla ani kapku. Dám ji na pelech na noc staré bílé prostěradlo. Je hrozně čistotná, tak je těžké u ní určit, kdy už kape krev

Já myslím, že ještě ani nehárá, že to jsou teprve takové ty předpřípravy. Ve čtvrtek bude progesteron nula, nula, nic. :-) Jsem napjatější než Vy!

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.1.2019 20:14

lupus4 napsal(a):
vemte ji ke "prubíři"

Jasně, chovali jsme a žádný progesteron se nedělal. Že začala moje fena hárat jsem si všimla 28., podle toho, že tady tuto celou noc šílel místní milovník na mrazu a ona pískala na druhé straně okna, tak měla krycí den včera a na překrytí by byla zítra. Nekryji, jen se modlím, aby už skončila.
Vemte ji na procházku mezi psy a uvidíte. Na pevném obojku, vodítko s véélikou karabinou a klacek do ruky.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2019 20:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.74

Hhh, je fakt že lesbické orgie se u nás vůbec ještě nekonají, takže možná plaším brzo. Nikdy jsem fenu nekryla, vždy právě jen bránila takže se jaksi sama neumím přepnout do módu, budeme krýt... Ve čtvrtek dám vědět

7.1.2019 20:50

lupus4 napsal(a):
vemte ji ke "prubíři"

Na to se spolehnout nedá...!

7.1.2019 20:58
lupus4

XXX.XXX.205.61

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na to se spolehnout nedá...!

ale dá, zkušenej krycí pes (nezáleží na plemeni) se na ni klidně vyflákne, když to nejsou ty správné dny (2 - 3)
nevybouřenej jouda na ní poleze 14 dní

7.1.2019 21:06

Zdravím.

Prostudujte téma "Progesteron 5.5ng/l Kdy krýt?".

7.1.2019 21:20

lupus4 napsal(a):
ale dá, zkušenej krycí pes (nezáleží na plemeni) se na ni klidně vyflákne, když to nejsou ty správné dny (2 - 3)
nevybouřenej jouda na ní poleze 14 dní

Tolik psů bylo odchováno a progesteron se nedělal. Psala jsem - hárá mi fena, místní milovník přijde, počuchá oběhne a jde domů, tak to jde pár dní a pak začnou oba šílet a pes tu setrvá celou noc. A je to hárání co hárání stejné dny, 2-3, pak se tu najednou staví a jde domů - a je klid, zahodíme vodítka a zase začnem žít.

7.1.2019 21:35
Mrak11

XXX.XXX.20.130

Pro atilla8:Chytrá jste jak rádio a nepoznáte,kdy je třeba nakrýt fenu? Tak ji sáhněte aspon na proutek.Uz ho dává bokem?

7.1.2019 21:40

Na to ale musí být místní milovník a těch už moc není.

Na Noru lezou její kamarádi na hraní i když se nehárala. Hárá se od pátku, stav "chci k tomu psovi" má celej život, podle toho se nedá nic poznat. Kamarád Nuk lezl ve čtvrtek a lezl by i dneska, přitom na krytí je to hodně brzo :D

To mi připomíná, že kamarád Sorbon chodí zásadně bez vodítka. Hmmm. Hůl do ruky nebo pás cudnosti?

7.1.2019 21:41

Attila: náhodou to propásnout samozřejmě můžete. Ale příště už budete chytřejší a budete vědět, že vaše fena se kryje brzo.

7.1.2019 21:47

Na to ale musí být místní milovník a těch už moc není.

Na Noru lezou její kamarádi na hraní i když se nehárala. Hárá se od pátku, stav "chci k tomu psovi" má celej život, podle toho se nedá nic poznat. Kamarád Nuk lezl ve čtvrtek a lezl by i dneska, přitom na krytí je to hodně brzo :D

To mi připomíná, že kamarád Sorbon chodí zásadně bez vodítka. Hmmm. Hůl do ruky nebo pás cudnosti?

Zásadně bez vodítka ( a bez majitele ) jich chodí. Ale ti s majitelem jsou asi horší, ale zas je majitel může odchytit. Pokud to není d.ement, který má legraci z toho, jak jeho zmetek po feně skáče a ta mě zamotává do vodítka. A psa, kterého trvale dře na vodítku pustí, protože "to von se vod ní nehne". Lidé jsou různé......
A d.ement je prý sprosté slovo.

7.1.2019 21:56

Zásadně bez vodítka ( a bez majitele ) jich chodí. Ale ti s majitelem jsou asi horší, ale zas je majitel může odchytit. Pokud to není d.ement, který má legraci z toho, jak jeho zmetek po feně skáče a ta mě zamotává do vodítka. A psa, kterého trvale dře na vodítku pustí, protože "to von se vod ní nehne". Lidé jsou různé......
A d.ement je prý sprosté slovo.

Sorbon na procházce v dálce majitele má, to zase jo, ale Sorbon je rydžbek erotoman, kterej už bez dovolení jednu fenu přefik, Nora ho rajcuje asi od čtyř měsíců a že by ho pán odvolal od háravé Nory je naprosto bez šance. Než by došel, tak je asi nakryto. Budu to muset nějak vymyslet, teď mě to úplně napadlo, že by to byl problém, teď ho potkat.

7.1.2019 21:59

Sorbon na procházce v dálce majitele má, to zase jo, ale Sorbon je rydžbek erotoman, kterej už bez dovolení jednu fenu přefik, Nora ho rajcuje asi od čtyř měsíců a že by ho pán odvolal od háravé Nory je naprosto bez šance. Než by došel, tak je asi nakryto. Budu to muset nějak vymyslet, teď mě to úplně napadlo, že by to byl problém, teď ho potkat.

Tak na Sorbona bych měla v kapse pepřák a neváhala bych ho použít. Na tuláka bez majitele stačí klacek v ruce, kámen nebo zmrazek pod nohy a drží se v uctivé vzdálenosti. Sorbon by byl oříšek, ale fenu bych si nakrýt nenechala. Majitele bych varovala.

7.1.2019 22:13
L(phi)

XXX.XXX.114.133

U nas chodi chlapik s fenou vecne navolno - aj ked hara. Chudaka mojho psa nahanala pol kilometra a ked ho dobehla tak po nom skakala a furt mu cpala zadok do nosa.
Tak neviem ci mam len ja take stastie, ale moj pes este ziadnu haravku nenahanal, zato za nim vecne nejaka zdrhne. Asi jeho neodolatelny sarm alebo co

Neregistrovaný uživatel

8.1.2019 06:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.220

Bohužel žádného místního milovníka nemáme... Nebo aspoň o něm nevím. Co nám kdy háraly feny, neopustily v tu dobu náš pozemek, tak nás nikdo nepronásledoval. No jsem zvědavá jak hodnoty budou v ten čtvrtek. Ideál by bylo kdyby se jelo krýt některý víkend aspoň bych si nemusela brát volno v práci...

8.1.2019 07:14

Bohužel žádného místního milovníka nemáme... Nebo aspoň o něm nevím. Co nám kdy háraly feny, neopustily v tu dobu náš pozemek, tak nás nikdo nepronásledoval. No jsem zvědavá jak hodnoty budou v ten čtvrtek. Ideál by bylo kdyby se jelo krýt některý víkend aspoň bych si nemusela brát volno v práci...

Vy jste tedy náročná :-))

8.1.2019 10:18
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Uzavírám sázku! Fena Vám začne regulérně hárat až teď o víkendu a ve čtvrtek bude progesteron 0,8. :-D :-D

Neregistrovaný uživatel

8.1.2019 10:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.220

Dasvo napsal(a):
Uzavírám sázku! Fena Vám začne regulérně hárat až teď o víkendu a ve čtvrtek bude progesteron 0,8. :-D :-D

A o co se chcete vsadit?

8.1.2019 12:24
lupus4

XXX.XXX.205.61

Kolik jí vůbec je ? (jsem línej to hledat) Máte dopředu zájemce ?
Čím je nadprůměrná (mimo to, že je vaše) , že chcete "obohatit" chov ?
Nebo jen prosté množení ? Máte prověřeného krycího psa? Uvědomujete si, že jich může dát klidně 10 a půlka vám zůstane doma ?

8.1.2019 12:35
janaa

XXX.XXX.50.232

Ve čtvrtek bude ještě progesteron nic nic,jestli začala hárat o víkendu,ale jasně,pro vlastní klid jeďte. Já bych jela spíš až v pondělí. Ale taky záleží,kde máte krycího psa, jestli když vám v poledne řekne doktor,jeďte,je akorát,tak se k němu dostanete bez problémů,nebo jestli jedete dálku. Ono je to fakt různé,nikdo vám neporadí, jsou feny,co mají krycí dny 9 . den, feny,co se kryjou po dvou týdnech,jedna čuba měla krycí den až 20. Na prubíře bych nespoléhala,pokud to není zkušený krycí pes,který opravdu pozná. Já měla prubíře doma, loni jsme ho na jaře pohřbili,tak taky budu poprvé dělat progesteron,jedu na Slovensko,tak potřebuju vědět kdy :-) Ale já teď ukecávám čubu,ať to ještě posune na konec ledna,tak snad jí přesvědčím Držím palce

Neregistrovaný uživatel

8.1.2019 17:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.74

janaa napsal(a):
Ve čtvrtek bude ještě progesteron nic nic,jestli začala hárat o víkendu,ale jasně,pro vlastní klid jeďte. Já bych jela spíš až v pondělí. Ale taky záleží,kde máte krycího psa, jestli když vám v poledne řekne doktor,jeďte,je akorát,tak se k němu dostanete bez problémů,nebo jestli jedete dálku. Ono je to fakt různé,nikdo vám neporadí, jsou feny,co mají krycí dny 9 . den, feny,co se kryjou po dvou týdnech,jedna čuba měla krycí den až 20. Na prubíře bych nespoléhala,pokud to není zkušený krycí pes,který opravdu pozná. Já měla prubíře doma, loni jsme ho na jaře pohřbili,tak taky budu poprvé dělat progesteron,jedu na Slovensko,tak potřebuju vědět kdy :-) Ale já teď ukecávám čubu,ať to ještě posune na konec ledna,tak snad jí přesvědčím Držím palce

Taky právě jedem na Slovensko. Cca tři hodiny jízdy. No teď s tím počasím asi na víc takže to bude tak zhruba celodenní výlet....

8.1.2019 18:13
lupus4

XXX.XXX.205.61

to Attila : odpovědí se asi nedočkám, co ?

8.1.2019 18:26

lupus4 napsal(a):
to Attila : odpovědí se asi nedočkám, co ?

attila mi dá stejně hlas, tak to povím za ni - proč to potřebujete vědět, k čemu, nač ?

attila: co ta malá tygřice, jak se daří ?

8.1.2019 18:38
lupus4

XXX.XXX.205.61

attila mi dá stejně hlas, tak to povím za ni - proč to potřebujete vědět, k čemu, nač ?

attila: co ta malá tygřice, jak se daří ?

páč několikaleté sledování jejích příspěvků mne neustále utvrzuje v její nezměrné naivitě...jinak je mi to vcelku fuk, ale jestli nemá zájemce, je pořád čas na rozmyslení tohoto chovatelského počinu

9.1.2019 08:16
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

Taky právě jedem na Slovensko. Cca tři hodiny jízdy. No teď s tím počasím asi na víc takže to bude tak zhruba celodenní výlet....

Jestli jedete po D1 tak bacha aby nebyl celotýdenní!

9.1.2019 12:54
rennie111

XXX.XXX.43.146

Zdravím.

Tak vám poviem, že tento plán je veľmi optimistický :)

Prvýkrát sa nám šteniatka podarilo "vyrobiť" až na tretí krát. Najprv sme kryli presne ako kázal vet podľa progesterónu na 9 a 11 deň s tým, že 8.deň bol progesteron 5. Fena neostala kotná. Ďalšie háranie nám vyšlo blbo, akurát sme odchádzali na dovolenku tak sme nakryli iba raz na 10 deň a progesteron bol ráno 8. Zas nezabrezla. Na tretie krytie som sa na progesteron vykašlala a išli sme kryť na 10-12-14 deň. Bolo z toho 7 šteniat.
Teraz nakrývame tú istú fenku znova a na 12 deň bol progesteron 2,8 a pes o ňu nejavil ešte moc záujem. Dnes sme robili progesteron zas na 14 deň a vyšiel 5,5 takže zajtra ideme kryť zopakujeme to ešte v sobotu. Ak máte psa niekde blízko tak je to jednoduché, môžete chodiť skúšať a nakryť aj viackrát, no keď to máte stovky km ako my tak je to pomerne zložité trafiť to. Ja by som sa na jedno nakrytie nespoliehala.

10.1.2019 12:44
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Kolik, kolik, kolik? :-)

Neregistrovaný uživatel

10.1.2019 14:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.74.174

Dasvo napsal(a):
Kolik, kolik, kolik? :-)

Já si Vás asi najmu jako "předskokana" má 0,97 v pondělí dopoledne půjde znovu

10.1.2019 15:53
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Já si Vás asi najmu jako "předskokana" má 0,97 v pondělí dopoledne půjde znovu

Neregistrovaný uživatel

14.1.2019 14:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.93.15

Tak dnešní hodnota 1,94 ng/ml
Holčička to nějak natahuje, na další odběr máme jít v pátek. Tak doufám že jí to v prostřed týdne nevyletí a pak bude pozdě....kurňa to jsou nervy jak čekat na losování sportky

14.1.2019 14:06
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Tak dnešní hodnota 1,94 ng/ml
Holčička to nějak natahuje, na další odběr máme jít v pátek. Tak doufám že jí to v prostřed týdne nevyletí a pak bude pozdě....kurňa to jsou nervy jak čekat na losování sportky

Šel bych ve středu nebo ve čtvrtek. Ten pátek se mi zdá dost hraniční. Teď už to může klidně poskočit o 1,5 nebo 2 jednotky za den.

15.1.2019 11:44
marushka

XXX.XXX.41.2

Taky bych šla středa/čtvrtek. Moje fena měla v pátek hodnotu 0,9 ng/ml a už v pondělí večer začal pes doma (prubíř) vyšilovat a v úterý se naprosto učebnicově krylo a fena zabřezla. Některým fenám dokážou hodnoty vyskočit velmi rychle..

Neregistrovaný uživatel

16.1.2019 19:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.74

Tak jste mě ukecali. Pojedeme zítra ráno. Radši...

16.1.2019 21:08
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak jste mě ukecali. Pojedeme zítra ráno. Radši...

Kdyby to nevyšlo, stavte se u nás, ten můj donchuan to pozná naprosto přesně Jen...poslední háravky ho tak dodělaly, že má opět(stejně jako v létě po hárání) teplotu a hnisavý výtok z nosu. A kýchá jak šílený. Bylo mi jasné, že hárání tří ,,jeho" fen po sobě, nemůže dobře dopadnout Snad to dědek ještě rozchodí.

16.1.2019 23:22

lesnížínka napsal(a):
Kdyby to nevyšlo, stavte se u nás, ten můj donchuan to pozná naprosto přesně Jen...poslední háravky ho tak dodělaly, že má opět(stejně jako v létě po hárání) teplotu a hnisavý výtok z nosu. A kýchá jak šílený. Bylo mi jasné, že hárání tří ,,jeho" fen po sobě, nemůže dobře dopadnout Snad to dědek ještě rozchodí.

Pardon zadavatelce za odbočení od tématu, ale tohle mi prostě nedá. Lesnížínko, chce se mi říct, že jste momentálně zaostalá. Váš pes může mít klidně psincový kašel nebo už jiné vážné problémy a nemusí to mít vůbec souvislost s háravkami. Doufat, že rozchodí hnisavý výtok z nosu a teplotu - každému jinému byste poradila, ať mastí na veterinu, ne? Tak tam fičte taky?! Prčic, jak se můžete dívat na takového "dědka" a nic neřešit??? Jak dívat se na člověka s angínou a doufat, že to rozchodí...

16.1.2019 23:57

No jestli je to taková cíťa , tak by u mě přednostně přišel už dávno o tu svou parádu...

Neregistrovaný uživatel

17.1.2019 11:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.75

Tak prdela má 5,09 ng/ml a je 9 den hárání.

17.1.2019 12:49
rennie111

XXX.XXX.43.146

Tak prdela má 5,09 ng/ml a je 9 den hárání.

Tak to môžete ísť v sobotu, alebo v nedeľu, keby chcem ísť len raz asi by som to riskla až na tú nedeľu, alebo dala ešte raz urobiť v sobotu ráno test :)

Neregistrovaný uživatel

17.1.2019 14:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.75

Už jsme domluveni s majiteli psa že pojedem v sobotu. Přece jen semeno v ní vydrží 1-2 dny, takže by to mělo být v pohodě. Tak nám držte palce.

Neregistrovaný uživatel

21.1.2019 18:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.193

Tak hlásím že v sobotu se sice spojili ale bylo to ještě brzy i majitelé psa říkali že je to brzo, takže jsme se domluvili a jeli ještě dnes a dnes to prý bylo ukázkové. Takže za 25 dní utz a snad tam budou malé kuličky.

21.1.2019 20:27

Čím je nadprůměrná (mimo to, že je vaše) , že chcete "obohatit" chov

teda tohle mi fakt nedá.....

zcela zásadním a hlavním úkolem chovatelského klubu je zachování/tvorba co nejširší chovatelské základny! Snaha o rozmnožování pouze jakýchsi "nadprůměrných" - jako jakých? Jak se to pozná? - je cesta pro plemeno někam do pérdele. .......klíčová slůvka genofond, diverzita....
Mmch, patrně bychom mohli tušit, že tzv, "zlepšovatel" chovu se dá poznat v lepším případě až po ukončení chovné kariéry, případně až jaksi post-mortem.....

takže, proto by měla krýt, pokud je fena řádně uchovněna a pokud netrpí nějakým dědičným onemocněním, třeba.....

Neregistrovaný uživatel

22.1.2019 12:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.65.252

Ano, naše fenka je řádně uchovněná pod klubem. Vyšetření má vše perfektní, je líbivá, má skvělou povahu. Za další mám v plánu si po ní nechat fenku a mít tak doma svůj odchov, tak nejlépe budu vidět časem kam se můj chov ubírá, krycího psa jsem hledala rok a rozhodně jsem nešla krýt podle barvy, jak je to v dnešní době bohužel v módě, vybírala jsem dle zdraví, povahy, standardu plemene.

22.1.2019 12:45
fikovnice

XXX.XXX.135.146

Čím je nadprůměrná (mimo to, že je vaše) , že chcete "obohatit" chov

teda tohle mi fakt nedá.....

zcela zásadním a hlavním úkolem chovatelského klubu je zachování/tvorba co nejširší chovatelské základny! Snaha o rozmnožování pouze jakýchsi "nadprůměrných" - jako jakých? Jak se to pozná? - je cesta pro plemeno někam do pérdele. .......klíčová slůvka genofond, diverzita....
Mmch, patrně bychom mohli tušit, že tzv, "zlepšovatel" chovu se dá poznat v lepším případě až po ukončení chovné kariéry, případně až jaksi post-mortem.....

takže, proto by měla krýt, pokud je fena řádně uchovněna a pokud netrpí nějakým dědičným onemocněním, třeba.....

Eugenika...v praxi...na iFAUNĚ!

22.1.2019 13:10
fikovnice

XXX.XXX.135.146

Pardon zadavatelce za odbočení od tématu, ale tohle mi prostě nedá. Lesnížínko, chce se mi říct, že jste momentálně zaostalá. Váš pes může mít klidně psincový kašel nebo už jiné vážné problémy a nemusí to mít vůbec souvislost s háravkami. Doufat, že rozchodí hnisavý výtok z nosu a teplotu - každému jinému byste poradila, ať mastí na veterinu, ne? Tak tam fičte taky?! Prčic, jak se můžete dívat na takového "dědka" a nic neřešit??? Jak dívat se na člověka s angínou a doufat, že to rozchodí...

Také se omlouvám za OT.
"Plako", neznám Vás a nechci s Vámi jít do žádného sporu. Stran Vašeho názoru, tipu (psincový kašel) - třeba máte pravdu, to tu nikdo od PC ani nepotvrdí ani nevyvrátí. Ale proč to "Lesnížínce" nenapíšete vhodnější formou? Musíme být pořád na sebe zlí? Už tak je divná doba - tedy alespoň já to tak vnímám stran všeobecného zhoršení morálky...

Neregistrovaný uživatel

18.2.2019 19:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.103

A máme potvrzeno. Na konci března budou miminka

18.2.2019 20:00

...gratulace

19.2.2019 09:17
GAELLE

XXX.XXX.101.141

super

19.2.2019 09:19
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Gratuluji a dejte pak fotky prcků :-)

19.2.2019 09:19
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Gratuluji a dejte pak fotky prcků :-)

Neregistrovaný uživatel

19.2.2019 13:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.213

Jj fotečky dám... Dala bych i rodičů, udělala jsem Tarrunce letáček ale mám strach abych nedostala nadané, že si tu dělám nějakou reklamu a schválně vidíte nějaké kuličky? já ne, manžel včera viděl tři a pak se Tarra pohla a někam se odkutálely

Neregistrovaný uživatel

19.2.2019 13:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.94.213

A děkuji za gratulace

14.3.2019 12:55
Ala27

XXX.XXX.234.225

V pondelok o 10:00 progesteron 6,17 kedy by ste išli kryt? Ďakujem.

14.3.2019 14:22
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Ala27 napsal(a):
V pondelok o 10:00 progesteron 6,17 kedy by ste išli kryt? Ďakujem.

6,17 čeho? Jestli nanogramů, tak jeďte dneska a modlete se, ať není pozdě. Jestli milimolů, tak zítra na další test.

14.3.2019 16:52

asi uplne ten dotaz nechapu - ve čtvrtek resit pondelni hodnoty ?
A ještě bez jednotek..

14.3.2019 18:12
Ala27

XXX.XXX.234.225

6,17ng, ďakujem za názor. Včera sme kryli ale bolo nám povedané že mame kryt hneď v pondelok. Chcela som vedieť názor, skúsenosti. Ďakujem.

15.3.2019 11:22

Ala27 napsal(a):
6,17ng, ďakujem za názor. Včera sme kryli ale bolo nám povedané že mame kryt hneď v pondelok. Chcela som vedieť názor, skúsenosti. Ďakujem.

tak hlavne ze jste to stihli, ne ? :-)

nejsem chovatel zadny -takze jen laicky názor -pondělí, uterý rano bych jela.

15.3.2019 11:30
Ala27

XXX.XXX.234.106

Dúfam, o 4 týždne uvidíme 🙂. Nemám predstavu ako rýchlo stúpa hladina progesteronu. Ďakujem za názor.

15.3.2019 11:33

o 1-3/den , když je to nad ty 4 uz - ale info bez záruky :-)

Neregistrovaný uživatel

31.3.2019 17:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.117

Tak se jdu pochlubit
Štěňátka se narodila 22.3 dvě fenky a tři psy. Dvě fenky jsou šedé a jedna černá a pes je šedý a černý. Mají se čile k světu a rostou jako z vody, už mají kilo dvacet, tučci malí

31.3.2019 18:02
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Tak se jdu pochlubit
Štěňátka se narodila 22.3 dvě fenky a tři psy. Dvě fenky jsou šedé a jedna černá a pes je šedý a černý. Mají se čile k světu a rostou jako z vody, už mají kilo dvacet, tučci malí

nádhera !!! přeji všem dlouhý krásný a šťastný psí život

31.3.2019 18:11

Tak se jdu pochlubit

..velká gratulace.....jsou nádherní.........

31.3.2019 20:24
Moyda

XXX.XXX.74.8

Tak se jdu pochlubit

Nějak mi ty počty nevycházejí .

31.3.2019 22:20
fikovnice

XXX.XXX.135.146

Tak se jdu pochlubit

Jůůůů, gratulace! A ti s bílýma znakama - bílé prsty nebo jsem tam zahlídla bílou minináprsenku - na to já mám slabost!

31.3.2019 22:22
fikovnice

XXX.XXX.135.146

Moyda napsal(a):

No jo, to se stane. Holt holky jsou tři a kluci dva, teda předpokládám!

1.4.2019 00:44
b.k

XXX.XXX.210.94

Takže jste na konec fenku,přes všechny peripetie uchovnila ? Dobrá práce a gratuluji.
Štěnata jsou tedy s pp ?Vím,že jste zde psala a s fenou měla nějaké problémy..neberte to jako útok nebo tak něco,jen mě to zajímá neb si něco málo pamatuji..

1.4.2019 00:52
b.k

XXX.XXX.210.94

Ano, naše fenka je řádně uchovněná pod klubem. Vyšetření má vše perfektní, je líbivá, má skvělou povahu.

Pardon,tohle mě v diskuzi uniklo. Tak potom můj příspěvek vynechte.

1.4.2019 00:57
b.k

XXX.XXX.210.94

Takže přeji úspěšný odchov a hlavně najít ty ideální partnery,společníky,majitele..což lehké není. Držím palce.

Neregistrovaný uživatel

1.4.2019 14:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.117

Moyda napsal(a):

Máte pravdu. Já to pomotala jsou dva psi, jeden šedý a druhý černý a tři fenky, dvě šedé a jedna černá. To je tak když píšu a už myslím na něco jiného omlouvám se.

Neregistrovaný uživatel

1.4.2019 14:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.117

b.k napsal(a):
Takže přeji úspěšný odchov a hlavně najít ty ideální partnery,společníky,majitele..což lehké není. Držím palce.

Vy jste to možná spojila s tou co jsme měli tenkrát a měla to špatné srdíčko, jak jsme ji museli nechat uspat... Asi zřejmě, protože s Tarrou jsme žádný problém neměli.

2.4.2019 10:19
Moyda

XXX.XXX.74.8

Máte pravdu. Já to pomotala jsou dva psi, jeden šedý a druhý černý a tři fenky, dvě šedé a jedna černá. To je tak když píšu a už myslím na něco jiného omlouvám se.

Jo to znám , to nic nemění na tom že jsou boží přeji hodně štěstí.

Neregistrovaný uživatel

2.4.2019 12:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.93.106

Moyda napsal(a):
Jo to znám , to nic nemění na tom že jsou boží přeji hodně štěstí.

Děkujeme

2.4.2019 23:51
b.k

XXX.XXX.210.1

Vy jste to možná spojila s tou co jsme měli tenkrát a měla to špatné srdíčko, jak jsme ji museli nechat uspat... Asi zřejmě, protože s Tarrou jsme žádný problém neměli.

Asi ano. .
Každopádně přeji hodně štěstí a dobrou ruku při výběru nových "páníčků".

Přidejte reakci

Přidat smajlík