Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.1.2019 20:25

Dobry den,
zajimal by me Vas nazor na psi vyrobky od firmy Pedigree. Mam doma tri mesice stene. Granule ma Proplan a kombinuji s konzervou Brit. Zkousela jsem ji davat kapsicky junior Pedigree,ktere ji chutnaji daleko vice. Jake jsou prosim Vase zkusenosti konzervy,kapsicky,granule od teto firmy? Nechci krmit psika necim nekvalitnim....ale volim stredni cestu. Dekuji, budu rada za nazory. Je to muj prvni psik😀

10.1.2019 20:27

Pedigree není střední cesta, ale největší dno.

Ale chutná, to jo. Asi tak stejně jako lidem chutnají čínský polívky, takový ty s nudlema.

10.1.2019 20:43
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pedigree není střední cesta, ale největší dno.

Ale chutná, to jo. Asi tak stejně jako lidem chutnají čínský polívky, takový ty s nudlema.

Jo, jo, už jsem to tu psala: pes má granule wolfsblut, protože mu chutnají víc, než maso. Jinak dostává to maso. A když hážu granule rybám, což jsou ty nejlevnější barevné supermarketovky pro kočky( ani netuším, jak se to jmenuje, prostě beru, co je zrovna nejlevnější) tak pro něj je to největší dobrota

10.1.2019 20:44
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jo a dodám, že nechápu, že v dnešní době, kdy se na NETu dá najít snad všechno, si ještě někdo myslí, že je dobré krmit psa Pedigree

10.1.2019 20:44

a čipsy :-)
Společnost Mars, výrobce Pedigree (a Whiskas, Royal Canin, Nutro, Iams, Eukanuba,...), testuje na zvířatech.

Střední cesta.. Trainer, Lukullus, Markus M., kuře, kravička, prasátko, ovesné vločky, brambory... jiné konzervy než od Mars, Colgate-Palmolive, Nestlé (Purina). Ti též testují na zvířatech.

10.1.2019 20:45
sisi58

XXX.XXX.191.1

Dobry den,
zajimal by me Vas nazor na psi vyrobky od firmy Pedigree. Mam doma tri mesice stene. Granule ma Proplan a kombinuji s konzervou Brit. Zkousela jsem ji davat kapsicky junior Pedigree,ktere ji chutnaji daleko vice. Jake jsou prosim Vase zkusenosti konzervy,kapsicky,granule od teto firmy? Nechci krmit psika necim nekvalitnim....ale volim stredni cestu. Dekuji, budu rada za nazory. Je to muj prvni psik😀

Zvířátkům tyto "speciality" chutnají. Jsou totiž dochucované.
To máte stejné, jako když batole krmíte zdravě a někdo mu podstrčí nějakou mňamku pro dospělé. Dítě se po tom může utlouct.
Mě trvalo 2 roky, než jsem útulkáče převedla z ochucených granulí, na které byl zvyklý, na granule kvalitní. Nechutnaly mu, i když by vlastně měl jásat, že žere lépe, než já jím.

10.1.2019 20:57
Mrak11

XXX.XXX.20.130

To si asi děláte legraci! 2 roky přemlouvat psa,aby žral to ,co mu dáte!Můžete napsat, jak to probíhá?To jako každý den prosite psa,aby se nažral?Celé 2 roky?

10.1.2019 21:07
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mrak11 napsal(a):
To si asi děláte legraci! 2 roky přemlouvat psa,aby žral to ,co mu dáte!Můžete napsat, jak to probíhá?To jako každý den prosite psa,aby se nažral?Celé 2 roky?

Tsss Mám nežravku, takže donutit ho aby žral něco, co mu fakt nechutná..to by raděj umřel hlady. Což si u psa, který trpěl na špatné trávení a byl očividně podvyživený, nemůžete dovolit. Takže ano, ukecávám psa, aby se nažral, takřka 11let

10.1.2019 21:20
Mrak11

XXX.XXX.20.130

Tak za prve:umírá pouze člověk a včela.Za druhe: zdravý pes pokud má aspoň nějaké žrádlo, hlady nezdechne. A za treti: pokud máte takového nemocného psa, že se nedokáže pořádně nažrat, tak to je mi líto.

10.1.2019 21:30

proč umírá pouze člověk a včela ?

megí to vylepšila.. včera a dnes nežere, tak ji posílám aspoň se napít, zná "vodička, běž", tak říkám vodička běž a ona:
"vodu nepiju" .. tak co teď ?
hlavně mi nepište, že pes nemluví, to by mi bylo líto

11.1.2019 08:28

Dekuji za reakce.

11.1.2019 09:02
sisi58

XXX.XXX.191.1

Mrak11 napsal(a):

Jak píše lesnížínka, jsou psi,co by raději umřeli,než pozřít něco, co se jim nezdá.
Náš pes si nevezme ani takové mňamky, za kterými by se jiný utloukl.
Co se týká toho přemlouvání.
Žral granule ze supermarketů. To mi ovšem velmi nevyhovovalo. Taky podle toho vypadal.
Přechod,tedy zvykání,na kvalitnější stravu, mu trval ty dva roky.Teď už žere i maso a kvalitní granule.Pamlsky nadále odmítá. A taky si nevezme nic z ruky.
A ještě, při každé dietetické chybě,nebo pouhé změně, průjmuje a to i po 4 letech,co ho máme.
Nevím, čím byl krmen a jak, než k nám přišel. Ale někdo se na něm těžce podepsal. A nejen špatným krmením.

11.1.2019 09:20
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

sisi58 napsal(a):
Jak píše lesnížínka, jsou psi,co by raději umřeli,než pozřít něco, co se jim nezdá.
Náš pes si nevezme ani takové mňamky, za kterými by se jiný utloukl.
Co se týká toho přemlouvání.
Žral granule ze supermarketů. To mi ovšem velmi nevyhovovalo. Taky podle toho vypadal.
Přechod,tedy zvykání,na kvalitnější stravu, mu trval ty dva roky.Teď už žere i maso a kvalitní granule.Pamlsky nadále odmítá. A taky si nevezme nic z ruky.
A ještě, při každé dietetické chybě,nebo pouhé změně, průjmuje a to i po 4 letech,co ho máme.
Nevím, čím byl krmen a jak, než k nám přišel. Ale někdo se na něm těžce podepsal. A nejen špatným krmením.

Já mám zase všechny psy vždycky extrémně žravé a sežerou cokoli. Jakékoli granule, pamlsky, maso a tak. A kolikrát jsem překvapena, po tom co pes sežere (bez mého vědomí, rozuměj co ukradl), že se neposere. Nedávno to byl kostkový cukr, půl sklenice - tak jsem ho šla hned venčit a nic, vyvenčil se až ráno a bobek ukázkový. A včera to bylo pro změnu máslo, skoro celá kostka a opět venčení až dnes ráno a bobek tuhý

11.1.2019 10:27
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mrak11 napsal(a):
Tak za prve:umírá pouze člověk a včela.Za druhe: zdravý pes pokud má aspoň nějaké žrádlo, hlady nezdechne. A za treti: pokud máte takového nemocného psa, že se nedokáže pořádně nažrat, tak to je mi líto.

Tak za prve:umírá pouze člověk a včela - a to řekl kdo? Tedy, bylo by mi jedno, kdyby to řekl sám pán bůh. Moje zvířata umírají. A jsou lidi, u kterých bych byla ráda, kdyby konečně zdechnuli. Asi tak. Ne, není až tak snad nemocný, ale je na tom přesně tak, jak píše i Sisi pode mnou...

11.1.2019 10:58

Jeste se zeptam....kupuji kvalitni granule. Bude hodne na skodu,kdyz smicham s trochou konzervy...levnejsi,napr. Lidl? Ona mi ty drazsi moc nechce zrat.

11.1.2019 11:32

Jeste se zeptam....kupuji kvalitni granule. Bude hodne na skodu,kdyz smicham s trochou konzervy...levnejsi,napr. Lidl? Ona mi ty drazsi moc nechce zrat.

Uškodíte jí, je to úplně k ničemu, zas.erete ji tím jen žaludek, nic jí to nedá. Které všechny konzervy jste zkoušeli? Velmi dobrou zkušenost mám s konzervami Lukullus, Hermanns, aj.

11.1.2019 11:34
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Neberte to jen jako kritiku, nechtějte vědět, čím krmí psa má máma Kvalitní granule nekrmíte. Je to trocha masa s hromadou šrotu. Přečtěte si prosím ještě složení té levné konzervy z Lidlu, ale i kterékoliv jiné. Jsou v ní 4% masa. Dovedete si představit, kolik z objemu z té konzervy je to maso? To je lískový oříšek. Zbytek: šrot s vodou. Už je skoro jedno jestli pšeničný či kukuřičný. No a všechny ty kapsičky..to je totéž, jen jiné balení. Nevím, co máte za psa, ale kupte mu prostě kousek masa(hovězí, krůtí, kuřecí křídla, krky) klidně syrové, nebo povařte s rýží a mrkví. To dejte k těm granulím, nebo místo jedné dávky.

11.1.2019 11:34
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uškodíte jí, je to úplně k ničemu, zas.erete ji tím jen žaludek, nic jí to nedá. Které všechny konzervy jste zkoušeli? Velmi dobrou zkušenost mám s konzervami Lukullus, Hermanns, aj.

Jste mne předběhla

11.1.2019 11:36

Jo teď koukám a to Vy kupujete ty Pedigree? To snad ne, kupte alespoň Ontario nebo Calibru.

11.1.2019 11:37

lesnížínka napsal(a):
Jste mne předběhla

Nerada

11.1.2019 12:13
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

Když se ty levné konzervy používají pouze jako ochucovadlo (u těch psů, co nechtějí pochopit, že žerou líp než já) .... já malé množství rozdělám s vodou a omatlám tím kvalitní granule, nebo případně maso a přílohu .... tak to neškodí ničemu. Využívám prostě těch navoněných srágor abych do takového psa dostala kvalitnější potravu. Ale jde o velmi malé množství.

Upřímně mám spíš zkušenosti s neochotou žrát zdravě u koček. Závislačky na Royalu atd.

11.1.2019 12:19
nikitini

XXX.XXX.111.249

Jestli nechcete investovat do granulí moc, zkuste granule z Mountfieldu Starvita. Mají i konzervy za perfektní ceny. Granule nejsou úplná hitparáda, ale jsou o 1000 % lepší, než Pedigree.

11.1.2019 12:30
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ruzena_Ruzova napsal(a):
Když se ty levné konzervy používají pouze jako ochucovadlo (u těch psů, co nechtějí pochopit, že žerou líp než já) .... já malé množství rozdělám s vodou a omatlám tím kvalitní granule, nebo případně maso a přílohu .... tak to neškodí ničemu. Využívám prostě těch navoněných srágor abych do takového psa dostala kvalitnější potravu. Ale jde o velmi malé množství.

Upřímně mám spíš zkušenosti s neochotou žrát zdravě u koček. Závislačky na Royalu atd.

To popisujete moje kočky A ano, tak jak to s levnýma konzervama píšete - také tím někdy rozežírám psa, hlavně teď třeba po hárání sousedek, má prostě už úplně scvrklý žaludek. Granulí jen ďobne, tak na ně dostal nějakou kočičí kitekat kapsičku, která je jediná, co chce kocour. On z ní teda jen olíže tu majdu a zbytek namatlám psu na granule. A totéž budu muset udělat i s masem, včera sežral sotva polovinu misky Kocour jinak důsledně pouze granule royalky, je mu 11 a za ta léta jsem vyzkoušela snad všechny granule světa je tam napsáno pro briťáky, tak to tak je správně Asi umí i číst

11.1.2019 12:36

Dekuji. Ja ji kupuji Proplan granule a konzervy od brita uz mi nechce jist. Po Grandu ma prujem. Koupila jsem prave jako dochucovadlo kapsicku pedigree a rikam si,co zkusit treba lidl. Urcite nechci psa krmit jen konzervou z lidlu. Kvalitni granule mit musi,ale myslim,ze jen pro chut ji to neuskodi.

11.1.2019 12:40
nikitini

XXX.XXX.111.249

Dekuji. Ja ji kupuji Proplan granule a konzervy od brita uz mi nechce jist. Po Grandu ma prujem. Koupila jsem prave jako dochucovadlo kapsicku pedigree a rikam si,co zkusit treba lidl. Urcite nechci psa krmit jen konzervou z lidlu. Kvalitni granule mit musi,ale myslim,ze jen pro chut ji to neuskodi.

https://www.mountfield.cz/starvita-jehneci-se-sladkymi-bramborami-400g-2krm1082

11.1.2019 12:44

Kvalitní granule ale nejsou ani proplan, který zminujete, kvalitní jsou Barking heads, Wolfsblut, Annamaet, Now fresh,, z nedrahých třeba Petkult, Dog lovers gold.

11.1.2019 12:44

Dekuji

11.1.2019 12:49

Pohledejte tady v diskuzích, najdete toho mraky. Z konzerv Mac's, Wolfsblut, Terra canis, Granata pet a mnou zmiňované Lukullus a Hermanns.Z levnějších Animonda.

11.1.2019 12:59
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

A kde jsou tajtrdlíny od Britu?

11.1.2019 13:14

Ruzena_Ruzova napsal(a):

Abyste je nepřivolala

11.1.2019 16:53

Ruzena_Ruzova napsal(a):

Šmarjá, se vsadím, že nejpozději zítra jsou tu

11.1.2019 17:05
Moyda

XXX.XXX.74.8

Ruzena_Ruzova napsal(a):

Trucujou

11.1.2019 17:31
tetrivek

XXX.XXX.82.8

U nás všechny masožravce krmím masem. Psi teda mají občas i ten Brit, ale pokud mají hlavně maso tak jim neuškodí. Předevčírem na mě čekali kocouři u domu a dělali jak veliký mají hlad. Koukla jsem a miska plná mletého hovězího, asi už maso nemůžou ani vidět a radši by chtěli kapsičku.....

11.1.2019 18:46

11.1.2019 18:53

...Koukla jsem a miska plná mletého hovězího, asi už maso nemůžou ani vidět a radši by chtěli kapsičku.....
To mi dělá kocour taky. Na některé - je jedno jestli syrové nebo vařené - maso mu musím napatlat aspoň 1/2 kočičí kapsičky. Nevím podle čeho masa třídí, není v tom žádný systém.
A chroustá radši psí Petkult, než kočíčí Brit care.

11.1.2019 18:58

"není v tom žádný systém"
je
kočičí :-)

13.1.2019 09:08
fikovnice

XXX.XXX.135.146

Ruzena_Ruzova napsal(a):

Ano, také tak, bohužel...

13.1.2019 09:14
fikovnice

XXX.XXX.135.146

lesnížínka napsal(a):
To popisujete moje kočky A ano, tak jak to s levnýma konzervama píšete - také tím někdy rozežírám psa, hlavně teď třeba po hárání sousedek, má prostě už úplně scvrklý žaludek. Granulí jen ďobne, tak na ně dostal nějakou kočičí kitekat kapsičku, která je jediná, co chce kocour. On z ní teda jen olíže tu majdu a zbytek namatlám psu na granule. A totéž budu muset udělat i s masem, včera sežral sotva polovinu misky Kocour jinak důsledně pouze granule royalky, je mu 11 a za ta léta jsem vyzkoušela snad všechny granule světa je tam napsáno pro briťáky, tak to tak je správně Asi umí i číst

Moje tři ne moc žravé kočky se chytly na Purizonky granule. Teď jsem měla příchutě rybí a jehněčí. Zkoušela jsi? Tyhle granule jsou celkem smradlavé, a tak (nebo spíš proto ;-)) mým kočkám jedou, a to dost. A mlsný je mám všechny tři. A co vím, tak Purizonky patří spíš k těm lepším. Mám na mysli, jestli jsi Purizon zkoušela u toho kocoura?

Přidejte reakci

Přidat smajlík