Dobrý den, mám 11 měsíční štěně a v pátek jsme si z útulku přivezli 5ti měsíčního havanského psíka.
Rád bych již vybral krmení na stálo koušel jsem značky jako purina ND, brit care, moc mi to coton nežral.
V pátek jsem si přivezli druhé štěně a ta naše najednou ožila a granule začala taky jíst, když viděla že se to může jíst...
Rád bych vybral krmivo špičkové a rozhodně na něm nešetřil
CO jsem si vyčetl a i nyní mám doma je krmivo platinum https://www.krmivo-platinum.cz/slozeni-kureci-pro-stenata/
a nebo mi někdo radil Orijen... prosím o radu jaké krmivo by jste vybrali...
Té naší jsme museli dávat granule s konzervou jinak k tomu nešla nyní se to od pátku zlomilo a pejsek z útulku jí naučil, proto chci granule kde bude vše a budu jim dávat do nejlepší.
karo2702
napsal(a):
Za velice dobré osobně považuji třeba Simpson, Orijen, ale ani Yoggies nejsou špatné. Teď už se v tom tolik neorientuji, přešla jsem výhradně na maso
No ty yoggies a artemis jsou za mě taky ok, jenže když jsem to koupil tak to na štěně bylo moc tvrdé, přece jen ani to po přidání trochu vody nic neudělá, mě se líbí ty platinum protože mají v sobě 18% vlhkosti a proto se jim dobře polyká...
Uživatel s deaktivovaným účtem

xboxcamel
napsal(a):
No ty yoggies a artemis jsou za mě taky ok, jenže když jsem to koupil tak to na štěně bylo moc tvrdé, přece jen ani to po přidání trochu vody nic neudělá, mě se líbí ty platinum protože mají v sobě 18% vlhkosti a proto se jim dobře polyká...
a co teprve maso..
pes polyká vše, co spolknout jde, se zdlouhavým žvýkáním jako člověk se nezdržuje
ale bez hltání jim bude lépe, co takhle pořídit granule ve verzi mini nebo small breed, aby kousali jako psi ?
xboxcamel
napsal(a):
Platinum zase taková pecka není - rozhodně cena neodpovídá kvalitě, protože masa v tom je málo. Sice ve složení píšou, že je ho tam 70%, aby to hezky vypadalo, ale v čerstvém stavu, takže když si odečtete tu vodu (cca 70% čerstvého masa tvoří voda), tak příjdete na to, že jste koupil zatraceně drahý pytel ochucené rýže nebo brambor
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Platinum zase taková pecka není - rozhodně cena neodpovídá kvalitě, protože masa v tom je málo. Sice ve složení píšou, že je ho tam 70%, aby to hezky vypadalo, ale v čerstvém stavu, takže když si odečtete tu vodu (cca 70% čerstvého masa tvoří voda), tak příjdete na to, že jste koupil zatraceně drahý pytel ochucené rýže nebo brambor
a co je tedy top? ten orijen, prý tam vše stráví...