Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2019 13:55
xboxcamel

XXX.XXX.251.210

Dobrý den , v autě jsme do pátka vozili jen jednoho psa, vozíme vzadu jedno dítě uprostřed pes a druhé dítě...
Vzhledem k tomu , že máme nyní 2 psy potřebuji je nějak přidělat do jednoho pásu jak to provést...
budou to 2 psy a každý do 6 kg.

21.1.2019 14:01
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

xboxcamel napsal(a):
Dobrý den , v autě jsme do pátka vozili jen jednoho psa, vozíme vzadu jedno dítě uprostřed pes a druhé dítě...
Vzhledem k tomu , že máme nyní 2 psy potřebuji je nějak přidělat do jednoho pásu jak to provést...

a není jednodušší, dát psy do kufru?

21.1.2019 14:05
xboxcamel

XXX.XXX.251.210

bohužel to nemohu mám caddy a v kufu vozím jiné věci a kufr je obvykle dosti plný na přepravní boxy není prostor a ani bych je tam dávat nechtěl jsou to gaučáci...

21.1.2019 14:07
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

xboxcamel napsal(a):
bohužel to nemohu mám caddy a v kufu vozím jiné věci a kufr je obvykle dosti plný na přepravní boxy není prostor a ani bych je tam dávat nechtěl jsou to gaučáci...

tak pak leda pořídit větší auto

21.1.2019 14:11
saola

XXX.XXX.250.214

Nebo jednoho dopředu na podlahu před nebo pod nohy spolujezdce.

21.1.2019 14:15
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

saola napsal(a):
Nebo jednoho dopředu na podlahu před nebo pod nohy spolujezdce.

na volno pod nohami být nemůže, a do boxu ho pán dávat nechce

21.1.2019 15:07
xboxcamel

XXX.XXX.251.210

dnes jsem objednal takovou tu rozdvojku na jedno vodítko, aby pokud venčí žena s nimi mohla lépe chodit a měla volnou ruku takže by mi stačilo zacvakávátko do pásu a hned karabinka...

21.1.2019 15:29
conie

XXX.XXX.206.202

xboxcamel napsal(a):

Nejlepší a nejbezpečnější pro všechny by byla přepravka, do ní oba psy, umístit mezi dětské sedačky a připnout pásem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2019 17:04

aby se nezačli hádat
na své věci si dejte rakev na střechu nebo lépe poskládat, přepravky na mini psy zas tolik místa nezabírají
určitě bych si nového psa, o kterém skoro nic nevím, dala s dalším psem mezi děti
v autě

21.1.2019 18:32

Mně popravdě není ani jasné jak chcete na zadní sedačky poskládat dvě děti a dva psy, i když malé... to máte nějaké extra široké auto??!

21.1.2019 19:01

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mně popravdě není ani jasné jak chcete na zadní sedačky poskládat dvě děti a dva psy, i když malé... to máte nějaké extra široké auto??!

Caddy je docela velké auto a tam, kde se vejdou 3 dětské sedačky, se dvě a dva malí psíci taky vejdou.
Prodávají se takové spojky s karabinou s okem, kterým se provlékne pás - bohužel nevím, kde jsem je viděla.

21.1.2019 19:56
Ebi

XXX.XXX.104.139

Já mám pro naše tři jezevčíky podobné popruhy s uchycením do spony pásu
https://www.veselezvire.cz/postroj-do-auta-pro-psa-xs-20-50cm

21.1.2019 21:03

Ebi napsal(a):
Já mám pro naše tři jezevčíky podobné popruhy s uchycením do spony pásu
https://www.veselezvire.cz/postroj-do-auta-pro-psa-xs-20-50cm

Viděla jsem něco podobného, jen místo spony do pásu tam bylo "oko", kterým se pás provlékal. Pak by na středový pás šly navléknout spojky pro dva psy. Nebo ten váš s rozdvojkou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík