xboxcamel
napsal(a):
Dobrý den , v autě jsme do pátka vozili jen jednoho psa, vozíme vzadu jedno dítě uprostřed pes a druhé dítě...
Vzhledem k tomu , že máme nyní 2 psy potřebuji je nějak přidělat do jednoho pásu jak to provést...
budou to 2 psy a každý do 6 kg.
a není jednodušší, dát psy do kufru?
xboxcamel
napsal(a):
Dobrý den , v autě jsme do pátka vozili jen jednoho psa, vozíme vzadu jedno dítě uprostřed pes a druhé dítě...
Vzhledem k tomu , že máme nyní 2 psy potřebuji je nějak přidělat do jednoho pásu jak to provést...
budou to 2 psy a každý do 6 kg.
Nejlepší a nejbezpečnější pro všechny by byla přepravka, do ní oba psy, umístit mezi dětské sedačky a připnout pásem.
Uživatel s deaktivovaným účtem

aby se nezačli hádat
na své věci si dejte rakev na střechu nebo lépe poskládat, přepravky na mini psy zas tolik místa nezabírají
určitě bych si nového psa, o kterém skoro nic nevím, dala s dalším psem mezi děti
v autě

Mně popravdě není ani jasné jak chcete na zadní sedačky poskládat dvě děti a dva psy, i když malé... to máte nějaké extra široké auto??!

napsal(a):
Mně popravdě není ani jasné jak chcete na zadní sedačky poskládat dvě děti a dva psy, i když malé... to máte nějaké extra široké auto??!
Caddy je docela velké auto a tam, kde se vejdou 3 dětské sedačky, se dvě a dva malí psíci taky vejdou.
Prodávají se takové spojky s karabinou s okem, kterým se provlékne pás - bohužel nevím, kde jsem je viděla.
Já mám pro naše tři jezevčíky podobné popruhy s uchycením do spony pásu
https://www.veselezvire.cz/postroj-do-auta-pro-psa-xs-20-50cm

Ebi
napsal(a):
Já mám pro naše tři jezevčíky podobné popruhy s uchycením do spony pásu
https://www.veselezvire.cz/postroj-do-auta-pro-psa-xs-20-50cm
Viděla jsem něco podobného, jen místo spony do pásu tam bylo "oko", kterým se pás provlékal. Pak by na středový pás šly navléknout spojky pro dva psy. Nebo ten váš s rozdvojkou.