Reklama na Favi.cz - plemeno psa?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2019 12:18
inbezka

XXX.XXX.209.131

Nevíte někdo, co za plemeno je pes, který hraje v reklamě na Favi.cz.
Velký bílý špic nebo něco jiného?

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.1.2019 12:30

samojed jménem Narcissa Aiaskima
špic by možná neměl takové oči, ale samojed je také špic jako

23.1.2019 12:36
inbezka

XXX.XXX.209.131

Děkuji! stačilo se zeptat:-))

23.1.2019 17:06
inbezka

XXX.XXX.209.131

Narcissa je překrásná:-) ... taková superstar:-) a hezky ladí s moderním nábytkem:-)

23.1.2019 17:56

inbezka napsal(a):
Narcissa je překrásná:-) ... taková superstar:-) a hezky ladí s moderním nábytkem:-)

Že by to byl důvod pořídit si samojeda ? :-))
( No nesmějte se, měla jsem známou a ta si pořídila irského setra, protože ladil s jejím, tehdy módním, přelivem :-( )

23.1.2019 18:47
inbezka

XXX.XXX.209.131

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Že by to byl důvod pořídit si samojeda ? :-))
( No nesmějte se, měla jsem známou a ta si pořídila irského setra, protože ladil s jejím, tehdy módním, přelivem :-( )

Ono se říká "Jaký pán, takový pes" a fakt to někdy ladí:-) Pro samojeda není zatím u nás místo. Máme střední špicku a je také velmi krásná, nejvíc ozdobně vypadá venku na pařezu. A proto mě asi tahle Narcissa tak padla do oka - je to holka a vlastně podobné plemeno.

23.1.2019 19:15
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

inbezka napsal(a):
Ono se říká "Jaký pán, takový pes" a fakt to někdy ladí:-) Pro samojeda není zatím u nás místo. Máme střední špicku a je také velmi krásná, nejvíc ozdobně vypadá venku na pařezu. A proto mě asi tahle Narcissa tak padla do oka - je to holka a vlastně podobné plemeno.

Nenechte se zmýlit. Měla jsem špice, teď mám samojeda a ta plemena, ač se to řadí k sobě, tak jsou podstatně rozdílná. Samojed je saňový pes. Takže to, že v reklamě sedí způsobně na sedačce možná, když s ním předtím zaběhnete alespoň těch 10km. Můj už také i leží (na sedačce nikdy, ani když jsem ho přemlouvala a v baráku vydrží chvilku, protože je mu vedro) jelikož je mu bezmála 11 a bolí ho nohy. Špic je spokojený na dvorku, jeho potřeba pohybu se se samojedem nedá srovnat, špic je právě spíš takový dvorkový hlídač. A také, na rozdíl od samojeda, nelítá za vším, co se hne, protože neloví. Jinak to, že je v reklamě fenečka jsem nepoznala, říkala jsem si, že je to samojedí dorostenec
A jinak....je to asi tři dny, co jsem muži říkala, kterého vola zase napadlo dát do reklamy psa, potažmo samojeda, protože to opět strhne lavinu nových majitelů samojedů a potažmo samojedů v útulku. Ne, nesnáším to, jsem na reklamy se psy už doslova alergická

23.1.2019 19:27

lesnížínka napsal(a):
Nenechte se zmýlit. Měla jsem špice, teď mám samojeda a ta plemena, ač se to řadí k sobě, tak jsou podstatně rozdílná. Samojed je saňový pes. Takže to, že v reklamě sedí způsobně na sedačce možná, když s ním předtím zaběhnete alespoň těch 10km. Můj už také i leží (na sedačce nikdy, ani když jsem ho přemlouvala a v baráku vydrží chvilku, protože je mu vedro) jelikož je mu bezmála 11 a bolí ho nohy. Špic je spokojený na dvorku, jeho potřeba pohybu se se samojedem nedá srovnat, špic je právě spíš takový dvorkový hlídač. A také, na rozdíl od samojeda, nelítá za vším, co se hne, protože neloví. Jinak to, že je v reklamě fenečka jsem nepoznala, říkala jsem si, že je to samojedí dorostenec
A jinak....je to asi tři dny, co jsem muži říkala, kterého vola zase napadlo dát do reklamy psa, potažmo samojeda, protože to opět strhne lavinu nových majitelů samojedů a potažmo samojedů v útulku. Ne, nesnáším to, jsem na reklamy se psy už doslova alergická

Tak to jsme dvě. I když já jsem alergická vlastně na všechny reklamy, kromě alkoholu (Den odchází, Johny W. přichází :-)) ) a pak také kromě Pana Vajíčka ( ale kdo ho dnes pamatuje )

23.1.2019 19:55
inbezka

XXX.XXX.209.131

No, mně se na celé reklamě líbí akorát ten pes:-)

23.1.2019 20:09
Malkina

XXX.XXX.50.199

Mně se hrozně líbí ta reklama na vysavač jak tam luxujou kolem těch štěňat a nakonec chlap šlápne na pískací hračku.To mi připadá velmi vtipný.

24.1.2019 08:54
fikovnice

XXX.XXX.135.170

Tak to jsme dvě. I když já jsem alergická vlastně na všechny reklamy, kromě alkoholu (Den odchází, Johny W. přichází :-)) ) a pak také kromě Pana Vajíčka ( ale kdo ho dnes pamatuje )

Já jo!

24.1.2019 09:04
sisi58

XXX.XXX.191.1

Mě se v tuto chvíli vedle diskuze objevuje reklama na cituji: ODSÁVÁ 26 KG TUKU,ta divná metoda z Francie pohlcuje celé kousky tuku....."
Té ženě v reklamě zřejmě pohltila veškerý tuk. Vypadá jako stažený králík.
To jsou fakt reklamy jak blázen.

24.1.2019 10:14
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

24.1.2019 10:45

...já........těšila jsem se na něj........

24.1.2019 10:48
fikovnice

XXX.XXX.135.170

sisi58 napsal(a):
Mě se v tuto chvíli vedle diskuze objevuje reklama na cituji: ODSÁVÁ 26 KG TUKU,ta divná metoda z Francie pohlcuje celé kousky tuku....."
Té ženě v reklamě zřejmě pohltila veškerý tuk. Vypadá jako stažený králík.
To jsou fakt reklamy jak blázen.

Stažený králík!

24.1.2019 10:49
fikovnice

XXX.XXX.135.170

...já........těšila jsem se na něj........

Jo a i slyším tu hudbu - tu tóninu u Pana Vajíčka.

24.1.2019 11:10
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):

Jo, jo, taková blbost a člověk to nezapomene do konce života

24.1.2019 11:16
fikovnice

XXX.XXX.135.170

lesnížínka napsal(a):
Jo, jo, taková blbost a člověk to nezapomene do konce života

Jako dítě jsem si tu hudbu zpívala jako "kva kva kva kva kváááá"!

24.1.2019 11:18
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

fikovnice napsal(a):
Jako dítě jsem si tu hudbu zpívala jako "kva kva kva kva kváááá"!

Máš se ještě nakvákat...

24.1.2019 11:19
fikovnice

XXX.XXX.135.170

lesnížínka napsal(a):
Máš se ještě nakvákat...

Jak to myslíš?

24.1.2019 11:21

fikovnice napsal(a):

....byl moc prima.....můj malý vnuk ujíždí od malinkata na panáčcích z tuším že České spořitelny, jak uslyšel hudbu, už se vlnil a lezl i z druhého pokoje k televizi, dnes před televizí stojí a tančí s nimi.......

Přidejte reakci

Přidat smajlík