Mladá fena dává hlavu přes starší fenu

Foxteriér hladkosrstý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2019 15:07
LA

XXX.XXX.136.166

Chci se zeptat, jestli někdo z Vás nemá zkušenosti s tím, když mladší fena dává hlavu přes starší fenu a následně se začnou feny prát? přitom feny byly spolu od malička. Když je teď pustím spolu, tak ta mladší dojde a začne dávat hlavu přes tu starší. Obě feny jsou lovecky vedeny. Mladší fena má čerstvě rok a tak druhá bude mít 4 roky. Nevíte někdo, jak je zase spolu usmířit?

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.2.2019 15:17

no to třeba už nepůjde :-)
unavit domrtva a pak pod dohled
jak se pes tlamou přiblíží zvrchu krku jiného psa, pískat, odtáhnout, nenechat k tomuhle dokazování vlastně vůbec dojít.......
člověk je pán a oběma psům dává to samé
člověk je tam od toho, aby na takové blbosti neměli pejskové čas
se zakousnou a co pak

3.2.2019 15:37
LA

XXX.XXX.136.166

jo to není problém, ale mě jen mrzí, že je spolu nemůžu vzít na naháňku nebo na nějakou loveckou akci. Přitom, jsem si je k vůli tomu pořizoval. Ještě k tomu, že se ta mladá fena ještě ani nehárala, třeba se to může změnit háráním.

3.2.2019 15:39

může, k horšímu

3.2.2019 16:17

LA napsal(a):
jo to není problém, ale mě jen mrzí, že je spolu nemůžu vzít na naháňku nebo na nějakou loveckou akci. Přitom, jsem si je k vůli tomu pořizoval. Ještě k tomu, že se ta mladá fena ještě ani nehárala, třeba se to může změnit háráním.

teda prosím omylem jsem tomuto dala hlas, místo tlačítka citovat.....

této odpovědi nerozumím, co není problém?

3.2.2019 16:19
LA

XXX.XXX.136.166

to bylo myšleno feny unavit do mrtva, a pak dohled

3.2.2019 16:25

no dobře, a dohled ale znamená co?

nesmíš nechat dojít ke krizovým situacím, musíš jim předcházet a to tak, že feny, zejména agresorka, budou zaměstnány, pod povelem, budou trvale řízeny......Ale musíš s nimi pracovat (také) s oběma společně, aby to pro ně -že jsou spolu a že je to fajn- byl normální stav

3.2.2019 16:39
LA

XXX.XXX.136.166

právě, že se bojím s nimi pracovat zároveň, aby se nepopraly. Ale každopádně to zkusím.... ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík