Dobrý den máme pejska - křížence jorkšíra s čivavou ma 14 let granule ze Supermarketu nechce není divu,když jsem si přečetl co obsahují tak se nedivím.Prosím vás jaké pokud možno měkké granule které obsahují maso mu mám dávat.Prosím jakou značku..koupil jsem značku OPTIMA obsahují : 35% čerstvé kuře,kuřeci moučka 25%,rýžu 15%,Hydrolyzát z drůbežích jater 5%,kuřeci olej,kvasnice,řepna dužina,rybí olej,bilkoviny z rýže,chlorid sodný,monokalcium fosfat,chlorid draselný,inulin,manam-oligosacharidy,extrakt z juky,železo,měd,hrubý popel atd. Nechce to baštit.Můžete prosím poradit děkuji V.N.
Uživatel s deaktivovaným účtem

doteď jedl co ? má zuby ok ?
klidně může jíst konzervy nebo mleté maso
granule stařečkovi moc k ničemu nepomohou
kdyžtak hledejte semi-moist ....vlhkost od 14% výš
Eden kachna a divočák, MACs soft, Platinum, Bosch soft
V.N.
napsal(a):
Dobrý den máme pejska - křížence jorkšíra s čivavou ma 14 let granule ze Supermarketu nechce není divu,když jsem si přečetl co obsahují tak se nedivím.Prosím vás jaké pokud možno měkké granule které obsahují maso mu mám dávat.Prosím jakou značku..koupil jsem značku OPTIMA obsahují : 35% čerstvé kuře,kuřeci moučka 25%,rýžu 15%,Hydrolyzát z drůbežích jater 5%,kuřeci olej,kvasnice,řepna dužina,rybí olej,bilkoviny z rýže,chlorid sodný,monokalcium fosfat,chlorid draselný,inulin,manam-oligosacharidy,extrakt z juky,železo,měd,hrubý popel atd. Nechce to baštit.Můžete prosím poradit děkuji V.N.
Polomekke jsou tuším i Platinum. Chvilku jsme s nimi krmili, ale ta naše vybiravka žere tak 1 pytel a konec. Koukněte na vse-o-krmivech.cz, tam je toho spousta.
Mrazák nemáte? Pro tak malého psa přece není problém mít doma maso. V hodně zverimexech už maso pro psy prodávají, není třeba skladovat velké množství, ale stačí si koupit pár kilo. Tchýně pro svýho jorka kupuje po kile v Hornbachu nebo v nejbližším zverexu.
Můžete pak míchat granule s masem, ono mu to líp pojede. Pokud tedy nechcete přejít na maso s přílohami úplně. Není to nic složitýho, rozmrazit kousek masa, k tomu nastrouhat mrkev, jablko, zeleninu co dům dá, rýži apod. Časově jen o trošku delší než nabrat granule z pytle.