Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2019 18:14
Kessie

XXX.XXX.248.61

Ahoj, prosila bych názor na granule N&D od Farmina pet foods, máte s nimi někdo zkušenosti?
Četla jsem složení a je tam třeba i granátové jablko, tak nevím.
Mám v plánu z nich přejít z Purina Pro plan, ale nevím jestli nejsou kvalitnější Puriny.
Co myslíte?

6.2.2019 20:15
sisi58

XXX.XXX.191.1

N&D kupuji, ale ne tuto příchuť. Pes mi pěkně prospívá, přibral, má lepší srst.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.2.2019 20:15

1) Čerstvé vykostěné kuře (20%), sušené kuřecí maso (20%), špalda (10%), oves (10%), kuřecí tuk, sušená celá vejce, čerstvý herring, sušený herring

2) kuře (20 %), pšenice, dehydrované drůbeží bílkoviny, kukuřice, rýže (9 %), živočišný tuk, sušená řepná dužina, vedlejší výrobky živočišného původu, sójová moučka, kukuřičná lepková moučka, pšeničná lepková moučka

1) jídlo
2) zbytky

Klid, toho granátového jablka je 0,5%, tzn. 0,000000 nic :-) To je jejich vada, že si píší takové nesmysly, které nemají žádný význam.

6.2.2019 20:32
Terven

XXX.XXX.110.147

N&D jsem krmila asi nejdýl ze všech značek, ty low grain - s trochou obilovin. Feně chutnaly, prospívala krásně, jenže druhá polovina krmné dávky byla barf, takže těžko soudit.
Pak jsme přešly na Essential foods, ty se mi zdály nej...ale skončilo to tak, že od posledního hárání (listopad) už granule do huby nevzala. Takže ráno nic nebo maso a večer maso
Essentialy, kterých mám v komoře skoro plnej pytel, mi občas sežere jako pamlsek v záchvatu tréninkového nadšení, jinak ani omylem. Prostě si to tak naordinovala, jak šel čas.

6.2.2019 20:52
Kessie

XXX.XXX.248.61

Děkuju všem
Ale co teda myslíte? Jsou lepší Puriny nebo tyhle?

6.2.2019 20:54

Mám v plánu z nich přejít z Purina Pro plan, ale nevím jestli nejsou kvalitnější Puriny.
toho bych se opravdu neobávala......jakože by puriny představovaly nějakou kvalitu.....

6.2.2019 21:05
Kessie

XXX.XXX.248.61

Purina Pro plan jsou celkem kvalitní, ne?
Tak teď opravdu nevím, Puriny, N&D nebo znáte nějaké lepší granule? Jaký třeba?

6.2.2019 21:21
Terven

XXX.XXX.110.147

Kessie napsal(a):
Purina Pro plan jsou celkem kvalitní, ne?
Tak teď opravdu nevím, Puriny, N&D nebo znáte nějaké lepší granule? Jaký třeba?

Raději bych krmila N&D než Purinu, resp. Purinu bych nekrmila vůbec.
A lepších je fůra, ale cenově jsou ještě trochu jinde - Barking Heads, Wolfsblut, Essential foods...

Přidejte reakci

Přidat smajlík