Daruji fenku Jacka Russela

Daruji fenku Jacka Russela. Je zvyklá být venku na zahradě v boudě. Nevhodn...
Zdravím a jdu s dotazem.
Jedná se o čerstvě 11ti letého pejska JRT, kastrovaný cca od osmi devíti měsíců věku pro "nezvladatelnou agresivitu", já ho mám od jeho roku.
Zjištěna rakovina prostaty, pes je pod dohledem veterinářů, řeší se operace, atd.
Nemám s tímto druhem onemocnění (díky Bohu....) absolutně žádné zkušenosti, ale co jsem zaznamenala různě po diskuzích, tak se pejskům dávají různé bylinné preparáty, tzv. dračí krev, apod. na podporu imunity.
Tak jsem se chtěla prosím zeptat, jestli tu není někdo se zkušeností s podáváním "něčeho", ideálně konkrétní výrobky, které by nám to mohli třeba maličko prodloužit....?
Případně jestli tu má někdo přímo zkušenost se zhoubným nádorem na prostatě? Je mi jasné, že je to tak vzácné, že je to jako hledat jehlu v kupce sena, ale třeba by se někdo našel...
Na podporu imunity se mi osvědčil beta-glukan. Doporučil nám ho tehdy vet. Sama jsem ho začala užívat a opravdu vidím výsledky.
Jen dodám, že to není žádné placebo - stačí si dohledat studie v odborných publikacích. Beta-glukan zvyšuje reaktivitu leukocytů. Hodně tuto látku, která se získává především z kvasinek, užívají lidé nejen s rakovinou, ale třeba i s AIDS.
Samozřejmě to není všespásné, ale rozhodně to imunitu podpoří.
Děkuji za radu. Třeba toto?
https://www.superionherbs.cz/obchod/betaglukan-maxcell/ ?
Jsem si vědoma toho, že tady už se žádná spása konat nebude.. Ale pokud mu mohu čímkoliv pomoci, udělám to...
Uživatel s deaktivovaným účtem
A taky čagu např, je toho víc, i oleje. Jestli chcete, písnu Vám do sz.
Já jsem zkoušela jak na sobě tak dlouhodobě na psovi právě vámi zmiňovanou "dračí krev" a výsledek žádný.
Koukám na ten BetaGlukan, že bych ho zkusila. Potřebovala bych něco na imunitu, jenže jsem teď dlouhodobě nadopovaná léky, tak se musím domluvit s doktorem, jestli to je vhodné.
Impact, držím palce ať to dobře dopadne
Uživatel s deaktivovaným účtem
impact
napsal(a):
Tak od vcerejska davame beta glukan. A stale cekame na termin operace. Pes je docela dobrej.
Rajko muzete mi prosim napsat vice info?
Jasně, hodím Vám to do zpráv.
Bohužel bylo.. Už ztratil chuť k jídlu, poslední týden to šlo z kopce.. Hrozně sešel, ztratil energii. Včera povečeřel pár plátků šunky..
Protože jsem věděla, že už to nemá řešení, nechtěla jsem, aby zemřel na selhání orgánů. Chtěla jsem, aby odešel důstojně...
Dneska jsme se ještě s jeho milovanýma holčičkama prošli na sluníčku a odpoledne jsme ho nechali odejít..
impact
napsal(a):
Bohužel bylo.. Už ztratil chuť k jídlu, poslední týden to šlo z kopce.. Hrozně sešel, ztratil energii. Včera povečeřel pár plátků šunky..
Protože jsem věděla, že už to nemá řešení, nechtěla jsem, aby zemřel na selhání orgánů. Chtěla jsem, aby odešel důstojně...
Dneska jsme se ještě s jeho milovanýma holčičkama prošli na sluníčku a odpoledne jsme ho nechali odejít..
je to vždy smutné .................držte se.
RozaTonda-mopsi
napsal(a):
Jste skvěla, udělala jste dobře. I když je to Velká odvaha.
Ale operace asi neni nic světoborného. Naší boxerce taky nepomohla a jen jsme jo způsobili bolest na několik měsíců - pak jsme ji museli nechat stejně uspat 😕
Držte se 😳
Z toho jsem měla právě hrůzu. Že mu zničím posledních pár týdnů života.. Podle biopsie v tom nádoru byl naprosto otřesnej koktej rakovinných buněk, takže by stejně byla jen otázka času, kdy se to rozjede v celým těle.. Navíc operovat v tak maličké pánvi nádor na prostatě něco tam hledat na pánevní sponě. Nechtěla jsem si doživotně vyčítat to, že jsem ho utrápila...