Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.2.2019 08:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, měla bych dotaz. Pořídili sme si s přítelem štěňátko křížence jsou mu necelé dva měsíce. Bydlíme v dvou generačním domě, takže je neustále někdo doma a o víkendu a prázdninách přijíždí přítelova sestřenka (12 let). Pejska neustále mazlí, šišlá na něho apodobně.. tak by mne zajímalo, zda to nemůže mít časem vliv na jeho chování v dospělosti, jestli nebude moc rozmazlený apod... ? Děkuji

11.2.2019 08:34
rennie111

XXX.XXX.43.146

Ja našich psov od malička mazlím a šišlám a má to na nich vážny dopad. Majú ma radi a neustále si to vyžadujú

11.2.2019 09:34
LájošM

XXX.XXX.14.251

Co si představujete pod pojmem rozmazlenost?
Když budete po psovi důsledně vyžadovat to, co chcete aby plnil (pokud to nepůjde přes jeho přirozenost), žádná hra ho nemůže rozmazlit. Psi jsou hraví tvorové, baví je to celý život. Je super, že má váš pes na hry parťačku.

11.2.2019 11:13
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Jediný problém s šišláním je prý u dětí, že se nenaučí pořádně mluvit. Myslím, že i to je blbost, na brášku jsme jen šišlali a mluvil v pohodě už ve školce. Děti neumí pořádně mluvit spíš proto, že s nima vůbec nikdo nemluví a poslouchají celé dny jen skřeky v televizi a na tabletech. Že by váš pejsek blbě mluvil asi nehrozí tak na něj klidně šišlejte. Já se psy prakticky jinak nemluvím a když už promluvím normálně, jsou chudáci rozhození, že se něco děje Měla jsem dva velké psy a vychovaní byli dobře. To se šišláním a mazlením(což je pro psy součást her) nemá nic společného.

Přidejte reakci

Přidat smajlík