Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2019 17:45
Verča33

XXX.XXX.123.41

Dobrý den, mám doma 3letou fenku(Messi). Bohužel mě životní situace donutila se 3x stěhovat. Momentálně žiju s mým přítelem 1,5 roku ve dvougeneračním baráčku na vesnici. Messinka si tady rychle zvykla. Přes týden kdy chodíme do práce je ve stejném baráku s tchýní. Takže nevíme co se tady děje. Za poslední 2 měsíce děláme rekonstrukci koupelny, což obnáší bourání, klepání, zbíjení atd. Ikdyž se Messi snažím tomuto kraválu vyvarovat, začala nám v noci hlasitě dýchat, klepat se. Ipřes den nemůžu ani odejít s košem, aniž by škrábala po dveřích. Nesnáší samotu(a proto je s tchýní). Má prostě strach. Začala jsem jí, teda přes týden kdy je tady největší kravál, dávat k mým rodičům kde je naprosto klidná, spokojená. Rekonstrukce koupelny se pomalu blíží ke konci a já se bojím že ona si to bude pamatovat, že byl tady kravál. A že když si ji přivezeme zpátky domů, bude se třepat a dýchat jako předtím. děkuji za rady

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.2.2019 20:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zatím bych to echt neřešila.....klidně dávat k těm rodičům a uvidíte, jak bude feňule fungovat, když už se doma "nebude nic dít".....ono to možná nebude hned.....možná bych si pak zkusila vzít pár dní volna, abych měla fenu na očích, jak se chová a tak a eventuelně pomalu začala se "znovunácvikem" na samotu v tomto prostoru - bytě.
Hlavně se chovat úplně normálně, ne žádný utěšování, neustálé sledování feňule, prostě najet na denní rutinu.
Ale to fakty nemá smysl řešit dopředu, až podle situace.

Přidejte reakci

Přidat smajlík