Pozornost na procházce

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2019 19:49
Sariskaaa

XXX.XXX.111.194

Zdravím, potřebovala bych poradit. Mám kolii, brzo jí budou dva. Opravovaly jsme teď několik problémů a všechno už je v pohodě. Poslední dobou je super i pozornost na procházkách a jsem za to fakt ráda. Ale někdy se objeví den, kdy na mě úplně kašle, loudá se někde X metrů za mnou, čmuchá a ignoruje. Jak ji pak nalákat k nějaké práci? :D

PS.: teď minule jsem s ní jela autobusem a pozvracela se, poprvé za rok ježdění. To byl trapas!

14.2.2019 19:44
karo2702

XXX.XXX.162.156

Každý má někdy takový den, kdy se mu nic nechce. Moje feňula má takový ignor loudavý den i jednou za 14 dní. Prostě jděte pomalou procházku, na vodítku, ať se nezapomíná, pokud nechce hračky, tak je ani nevytahujte, nechtějte po ní stojky a sudy, prostě pohodový den bez zajímavých věcí a trénink a ostatní si nechte na další den.

14.2.2019 19:49
Sariskaaa

XXX.XXX.104.235

karo2702 napsal(a):
Každý má někdy takový den, kdy se mu nic nechce. Moje feňula má takový ignor loudavý den i jednou za 14 dní. Prostě jděte pomalou procházku, na vodítku, ať se nezapomíná, pokud nechce hračky, tak je ani nevytahujte, nechtějte po ní stojky a sudy, prostě pohodový den bez zajímavých věcí a trénink a ostatní si nechte na další den.

Tak jo, děkuju moc. Někdy jsem úplně zoufalá, protože jediné, co dělá, je, že se loudá vzadu za mnou, hračky nezájem, pamlsky nezájem a to ji potřebuju vylítat. Takže se pak vracím naštvaná a otrávená z ní... ale teď mi došlo, že teda když nebude chtít nic dělat, nic se dělat nebude a projdeme se prostě jednou holt po louce a po lese na vodíku, svět se nezblázní a nebudeme mít špatnou náladu ani jedna

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.2.2019 20:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

ono loudat se a čuchat je vcelku normální psí chování, které má místo na každé procházce. Opravdu není třeba mít pořád psí pozornost a pořád ho nějak zaměstnávat....to by otrávilo nejednoho psa.....

14.2.2019 21:18
Sariskaaa

XXX.XXX.104.235

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ono loudat se a čuchat je vcelku normální psí chování, které má místo na každé procházce. Opravdu není třeba mít pořád psí pozornost a pořád ho nějak zaměstnávat....to by otrávilo nejednoho psa.....

Taky pravda, ona ti do teď nedělala, tak to prostě začnu brát víc v pohodě a taaak

Přidejte reakci

Přidat smajlík