Dobrý den , pes dva roky na orijen . Střídání rybu a fit and trim má na stridacku poslední půl rok . Poslední čtyři měsíce červené ucho a dělají se ji červené suché pupinky na břichu . Jinak se nedrbe, srst lesklá . Myslíte , mám změnit granule úplně y nebo krmit jen rybou a čekat zda se to zlepší . Mám podezření na kuřecí , dříve měla acanu a tam ji to kurd také nesedělo , více lupu a drbala se . Nechce se mi míč měnit granule , jelikož nechci pohorsit v kvalitě a cenu už také nechci vyšší . Přemýšlím nad Wolfsblut , ale nevím nevím . Děkuji za odpovědi .
Mým psům granule Orijen nesedly a ani nechutnaly. Ale to je dost individuální. Pokud má problém s kuřetem, nebo si to i jen myslíte, prostě ho úplně vyřaďte a uvidíte. My krmíme už asi 7let jen granulema Wolfsblut, pouze měním receptury. Hlavní je krmení masem, ale tyhle granule psu chutnají víc, než to maso Určitě v nich najdete recepturu, kde kuře(ani kuřecí tuk!) není. Zkusila bych koupit jen malé balení a uvidíte, jestli bude chutnat, pak zkusit větší, jestli se upraví i zdravotně. Nevím, jak velkého máte psa?
Uživatel s deaktivovaným účtem

a to já si Vás pamatuji, sháněla jste hubnoucí granule a granule kvůli lupům a nechtěla odejít od Orijen
dva roky, to bych už asi tak 23 a půl měsíce krmila masem
kupte ty Wolfsblut kachna, kůň, klokan, prostě ať je tam jen jedno maso a jeho tuk a toho tuku méně a dívejte se na originální německý web a ne tu
Uživatel s deaktivovaným účtem

natalka123
napsal(a):
Přemýšlím nad wolfsblutem , ale asi půjde kvalita z orijen hodně dolu. Zkusím ještě pouze rybu i”od orijen a uvidím . Pokud ani to nezabere přejdeme na wolfsblut. Jinak po snížení dávkování pes zhubnul.
wolfsblut je jedno z nejvalitnějších krmiv
nebo podle čeho rozlišujete kvalitu od "hodně dolu" ?
zkoušení zkoušíte dva roky, co je na tom Orijenu tak bezva, že prostě nemůžete jít a koupit jiné granule ?
prostě vezmu granule s jedním druhem masa, jednou přílohou a jedním tukem
žádné guláše
hotovo