Štěňátka Německý krátkosrstý ohař

Prodám Německého krátkosrstého ohaře - Miminka Německý krátkosrstý ohař - n...
12345 Kč
Dobrý den,
mám 3 roky starého německého ohaře + 4 měsíčního německého ohaře. S prvním jsem bydlela v bytě a před vánoci jsme se přestěhovali do nově postaveného domečku a pořídili si druhého. Máme velkou zahradu, plot je tam zatím původní, je velmi starý a taky tak vypadá. Provizorně zadělávám díry a hlavně psy, když jsme v práci dáváme je k babičce. Ale teď bychom chtěli dělat udělat plot, abychom mohli být v klidu a nechávat je tam.
Problém je, že máme plot o délce přes 180 m. A finance jsou stále kam dávat. Takže není možný zděný.
Představu mám nějaké pletivo, nevím jestli svařované nebo pletený. Dolů chci dát podhrabové desky, výšku asi 200 cm. Jaké máte ploty vy a pejsci zůstávají na zahradě :D
Uživatel s deaktivovaným účtem
Mazanykralicek
napsal(a):
Dobrý den,
mám 3 roky starého německého ohaře + 4 měsíčního německého ohaře. S prvním jsem bydlela v bytě a před vánoci jsme se přestěhovali do nově postaveného domečku a pořídili si druhého. Máme velkou zahradu, plot je tam zatím původní, je velmi starý a taky tak vypadá. Provizorně zadělávám díry a hlavně psy, když jsme v práci dáváme je k babičce. Ale teď bychom chtěli dělat udělat plot, abychom mohli být v klidu a nechávat je tam.
Problém je, že máme plot o délce přes 180 m. A finance jsou stále kam dávat. Takže není možný zděný.
Představu mám nějaké pletivo, nevím jestli svařované nebo pletený. Dolů chci dát podhrabové desky, výšku asi 200 cm. Jaké máte ploty vy a pejsci zůstávají na zahradě :D
Normálně drátěnka 150 cm bez podhrabových desek udrží jakéhokoliv psa, který není útekář.
A útěkář zdrhne i přes dvoumetrovou zeď.
Svařovaný, bez podhrabových desek(naši psi nejsou útěkáři) a také už by to bylo finančně neúnosné, máme ho 400m Tady foto, nemůžu najít detail, ale je to běžně dávaný.
Ještě v reakci na Bodlinku. V zadí části (hospodářské) pozemku, máme už drátěnku a velký problém. Naši psi se plotu ani nedotkli, ale každý psí útěkář ho roztrhal a vlezl k nám, ať to byla sousedovic háravá fena, tchánů zlaťák, nebo mé mamky feňule. Ta pletiva jsou v dnešní době strašně měkká, museli by jste koupit nějaké pevnější, ne se zlákat dobrou cenou
On se dá udělat i hezký plot svépomocí. Tady například plot z kari sítí a nějakého toho dřeva :)
Ale jak už bylo řečeno výše, záleží, zda máte psy útěkáře, nebo nikoli :)
lesnížínka
napsal(a):
Ještě v reakci na Bodlinku. V zadí části (hospodářské) pozemku, máme už drátěnku a velký problém. Naši psi se plotu ani nedotkli, ale každý psí útěkář ho roztrhal a vlezl k nám, ať to byla sousedovic háravá fena, tchánů zlaťák, nebo mé mamky feňule. Ta pletiva jsou v dnešní době strašně měkká, museli by jste koupit nějaké pevnější, ne se zlákat dobrou cenou
není pletivo jako pletivo. poplastovaný pletivo vydrží dost.
ale když bude nějaké zvíře odhodlané nějaký plot překonat nebo zničit, tak to udělá.
PumaCZ
napsal(a):
On se dá udělat i hezký plot svépomocí. Tady například plot z kari sítí a nějakého toho dřeva :)
To vypadá nádherně! Akorát ještě doděláváme dům, tak myslím, že by se nikomu nechtělo do výroby.
lesnížínka
napsal(a):
Svařovaný, bez podhrabových desek(naši psi nejsou útěkáři) a také už by to bylo finančně neúnosné, máme ho 400m Tady foto, nemůžu najít detail, ale je to běžně dávaný.
Jojo, vím jak vypadá. Přesně o tomhle jsem přemýšlela. Vypadá docela dobře a je pevnější než klasické pletivo. Taky vím z okolí, že pletivo prostě zničí. Já nevím právě jak se budou chovat až tam budou sami. Hlavně ten větší.. Teď když je nechávám na zahradě, tak jsme doma a to buď stojí u okna a chtějí dovnitř nebo si různě běhají. Jenže když jsme měli díru v plotu, tak ten větší si třeba na 20 min odběhl a zase se vrátil. Nevím jestli se to dá přisuzovat útěkáři nebo jen prostě využil situace.
Ceny jsou šílený no.. Pěkný plot se rovná zdivu na baráku cenově :D
krásné dřevo, aspoň se na útěku má od čeho odrazit :-)
Jojo... plot Mezi námi a sousedy byl 50 let starý drátěný plot. Pozohýbaný, prorostlý psím vínem, rezavý, zašlapaný do země... Když náš středoasiat povyrostl, sousedi najednou přišli s tím, že koupili plot nový Pro mě za mně... během víkendu byl nový poplastovaný plot natažený a sousedi spokojení. Spokojenost trvala pár dní. Náš pes si plotu i nadále absolutně nevšímal, zato jejich fenka (vestaj) noc co noc kousala u země do plotu díry, aby se dostala na volně se povalující kosti našeho nežravky. Takže soused ráno co ráno štrikoval díry v plotě, které právě díky poplastování jdou tak krásně dělat Nakonec jsme problém vyřešili tím, že jsme koupili kari síť a půlmetru vysoké díly přimontovali u země ke stávajícímu plotu.
Kdyby tam nechali plot starý, rezavý jak liška a díky tomu držící jak helvétská víra, ušetřili by a měli by klid. Takže za sebe poplastovaný plot moc nedoporučuju - jde snadno a rychle rozplést
Takže za sebe poplastovaný plot moc nedoporučuju - jde snadno a rychle rozplést - přesně, to jsem právě měla na mysli. Sousedé, co mají huskynu a chatrným plotem se k nim dostávali psi, tak právě nekoupili poplastovaný(jako my) ale normálně takový pozink či co, ovšem už na omak je mnohem pevnější.
PumaCZ
napsal(a):
Jo, jo, to je krásný plot, jenže na tolika metrech by to nikdo nedělal. Už tak nás stál plot přes milion...tohle by asi nebylo levnější
napsal(a):
není pletivo jako pletivo. poplastovaný pletivo vydrží dost.
ale když bude nějaké zvíře odhodlané nějaký plot překonat nebo zničit, tak to udělá.
právě že to poplastované pletivo je na prdlačku, bužírka a tenoučký dráteček, do toho pes vyšťouchá díru čumákem. Sousedi dávali nový a dole díry jak vrata, jen díky sněhu. Máme staré pletivo a tož to je pevný drát!
Mazanykralicek
napsal(a):
@PumaCZ Ještě se zeptám, to je Váš plot?
Ne ne, my zatím máme též původní plot, ale právě, že koukám, jaké jsou možnosti, a ty nej si ukládám :)
Líbí se mi tenhle a potom ještě se mi moc líbí gabiony, ať už kamenné či z živého plotu. Jenže komplet kamenný by se k našemu baráku nehodil, takže přemýšlím o nějakém kombinovaném :)
S plotem radit nebudu.....nemám ploty v takové délce....jen technická, když jsem měla setra, tak se bez problémů dostal přes plot, který měl víc než 2 metry (pletivo)
přidám se s dotazem... Máte někdo zkušenost s plastovými plotovkami? budu dělat nový plot, převážně zakrytý živým plotem, takže vizuální stránka věci mě tolik netrápí. líbí se mi bezúdržbovost. ale potřebuji něco odolného psím zubům. sousedi mají psy, co si dřevěný plot loupou k svačině
Fatia
napsal(a):
přidám se s dotazem... Máte někdo zkušenost s plastovými plotovkami? budu dělat nový plot, převážně zakrytý živým plotem, takže vizuální stránka věci mě tolik netrápí. líbí se mi bezúdržbovost. ale potřebuji něco odolného psím zubům. sousedi mají psy, co si dřevěný plot loupou k svačině
Zkušenost nemám, ale pochybuji, že je plast odolnější psím zubům... Krom toho nebude degradovat vlivem povětrnostních podmínek? Řekla bych, že pletivo je pletivo...
vzhledem k ceně bych tedy nerada, aby se plaňky kroutily, i když budou víceméně schované v zeleni. kupit za drahý peníz něco, co se mi nelíbí a ještě se to zkroutí... ještě jsem našla hliníkové plaňky (taktéž v designu dřeva). ty se mi docela líbí, ale stojí ještě víc. zas by to nerozkousali psi...