Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Katusi

18.2.2019 13:45
Katusi

XXX.XXX.98.54

Dobrý den. Nevím jestli je stránka ještě aktivní ale ráda bych se zeptala jestli někdo nemáte zkušenost jak se snese kastrovaný pes a nekastrovaná fena. Předem díky za odpověď Katka ☺️

18.2.2019 13:53
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Katusi napsal(a):
Dobrý den. Nevím jestli je stránka ještě aktivní ale ráda bych se zeptala jestli někdo nemáte zkušenost jak se snese kastrovaný pes a nekastrovaná fena. Předem díky za odpověď Katka ☺️

Záleží na konkrétních zvířatech, ale mé feny kastrované samce nemilosrdně vraždí, a přitom s nekastrátem nikdy problém neměly. Mám je ale ve smečce, takže tam platí víc přírodní zákony.

18.2.2019 14:58
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Mám to opačně, můj nekastrovaný pes a kolem plno kastrovaných fenek a v pohodě. On si čichne, zjistí, že nehárá a tak ji prostě tak nějak ignoruje, jako ignoruje třeba psy samce. Rozhodně ale nenapadá. Nenapadá ani psy kastráty. je úplně jedno, jestli je ten a ten kastrovaný či ne, záleží jen na povahách.

18.2.2019 15:14
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

Tak ono to většinou bývá ve smečce pes a fena, že je fena šéfka .... takže bude více nebo méně trochu šikanovat i nekastrovaného psa. Ale jak se tu psalo, je to jedinec od jedince. Já mám kastrovaného mladého psa a staršího nekastrovaného ..... že bych si všimla, že by se nekastrované feny (jednotlivě - smečka může mít jiné chování) chovaly ke každému jinak, to jsem teda nezaznamenala.

18.2.2019 16:40
impact

XXX.XXX.54.3

Moje nekastrovane feny se ke kastrovanym psum chovaji uplne normalne, jako k jakymukoliv jinymu psovi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.2.2019 16:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Měla jsem nekastrovanou fenu a kastrovaného psa (kryptorchid s nádorem ), feně byl podřízený tak jako tak, nikdy mu ale neubližovala ( ale byl to její syn ). Ani při venčení neměl s fenami problém, vlastně ani se psy ( ale tam to bylo ovlivněné tím, že chodil v páru s fenou ), vlastně ho tolerovali i psi, kteří docela rádi šli do konfliktu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík