Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2019 17:48
Sariskaaa

XXX.XXX.13.219

Zdravím. Moje fenka, vždycky nekonfliktní, se nějak začala chovat jinak. Na procházce mi včera vyjela na jednu fenku, ale tam to bylo ještě se společností jednoho štěkajícího psa, tak to jsem si říkala, že to mohla být prostě stresová situace (druhá fenka se lekla a ta moje ji zrovna očuchávala). Dneska na procházce jsme tu fenku viděly, ta moje koukla, neježila se, v pohodě.
O kousek dál jsme potkaly tříletou fenku, se kterou se na vodítku očuchaly, pak jsme je s paní pustily, všechno bylo v pohodě. Lítaly asi deset minut, pak přestaly a moje fenka na tu druhou skočila. Ta se po ní ohnala, moje byla v pohodě, štěkla a ta druhá se zase ohnala a byl problém.. s paní jsme je hned chytily a obě se uklidnily, pak jsme tam ještě stály a obě na sebe koukaly, moje si pak lehla a byly v pohodě. Fakt nevím, co se to teď děje, ale mrzí mě to, nějaký tip, co s tím? Je jí rok a třičtvrtě.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.2.2019 19:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

dospívá :-)
v rámci možností jste to vymysleli dobře, většina lidí chytí psy a zdrhne
a když si i lehla a tak, tak to má v hlavě v pořádku
příště zkuste být blíž, abyste viděli ten začátek a mohli zakročit, třeba je jen přestalo cosi bavit anebo jedna řekla druhé, že je tlustá
fenky se mohou pohádat i jen kvůli tomu, že je úterý
ženské :-)

18.2.2019 19:41
Sariskaaa

XXX.XXX.13.219

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
dospívá :-)
v rámci možností jste to vymysleli dobře, většina lidí chytí psy a zdrhne
a když si i lehla a tak, tak to má v hlavě v pořádku
příště zkuste být blíž, abyste viděli ten začátek a mohli zakročit, třeba je jen přestalo cosi bavit anebo jedna řekla druhé, že je tlustá
fenky se mohou pohádat i jen kvůli tomu, že je úterý
ženské :-)

Děkuju moc, to mě potěšilo. Je to můj první pes a překonávaly jsme spolu už hodně problémů (řvaní na psy za plotem, nastupování do busu, přivolání) a teď, když je asi 3 měsíce všechno ok, začala s tímhle, tak mě to hrozně zamrzelo. Hlavní je, že pak byly těsně vedle sebe a nic, krev netekla a nepokusily se sežrat znovu :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík