Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mil.a

28.2.2019 08:55
Mil.a

XXX.XXX.82.60

Dobrý den, byla bych ráda kdyby jste mi nějak poradili a neodsuzovali mě. Máme doma už 4měsíce fenku ale zjistila jsem že moje máma je na ni alergická. Musíme dát pejska bohužel pryč.
Chci se zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenosti? Jak ten pes na to reaguje? Jestli je dlouho smutný že je od původní rodiny pryč a jak si na to zvyká?
Asi je to divná otázka ale mám ji vážně ráda a bojím se o ni.

28.2.2019 09:00
marushka

XXX.XXX.41.2

Takové štěně si zvykne dobře. Hlavně najděte dobré nové majitele

28.2.2019 10:54
fikovnice

XXX.XXX.135.146

marushka napsal(a):
Takové štěně si zvykne dobře. Hlavně najděte dobré nové majitele

Ale také co nejrychleji. Čím déle bude v původní rodině, tím se sociální vazby upevní a jasně, že štěně bude nějakou dobu tesknit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.2.2019 13:13

Přivezla jsem si roční fenu, netesknila ani minutu.

28.2.2019 13:14
marushka

XXX.XXX.41.2

Jo a ještě... Já bych psa nedarovala. Tedy určitě ne cizím lidem. Alespoň symbolickou částku za něj požadujte.

28.2.2019 13:53
Tasyrka

XXX.XXX.12.52

Já si přivezla šesti měsíční štěně a bylo úplně v pohodě :)

28.2.2019 16:48

Já jsem jednou koupila od rozvádějícího se kamaráda, 3 letého N.O.(docela dominantního psa, pracáka). No, 3 týdny jsme spolu trochu ,,bojovali, kdo že tedy bude páník, 2 dny byl tehdy chudák v košíku, nebylo zbytí, s košíkem i jedl. Ale pak, až jsme si to trochu ujasnili, byl to můj NEJLEPŠÍ N.O. co jsem kdy měla. Udělal, co mi na očích viděl, během roka a pů složil 3 zkoušky, byl dobrý stopař a vynikající obranář. Pes jednoho pána, za paničku by dal život. Takoví N.O. už se teď nerodí.

1.3.2019 09:22
LájošM

XXX.XXX.14.251

Brali jsme si přes 3 roky starého psa ze špatných podmínek, naprosto nesocializovaného. Neznal cizí lidi, žádný zvířata, auta, MHD, byt. Žil jen na malém uzavřeném dvorku. Do týdne byl na nás navázaný, za pár měsíců už skládal na cvičáku zkoušku, mohlo se s ním chodit po městě i jet autobusem.
Pokud není pes psychopat... Pes se učí celý život, udat odrostlé štěně ze slušných podmínek by neměl být problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík