Nenávist vůči Jack Russelům

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2019 18:21
Rpsen

XXX.XXX.98.219

Dobrý den, máte někdo problém, že váš pes nesnese určité plemeno? Můj pes se v pohodě snese se psy, ale když vidí JR má s nimi hned problém. Řekl bych, že je to způsobeno tím, že jsem ji měl až od půl roku. Jak jsem ji našel tak měla zlomený ocas, no asi nějaká špatná zkušenost.

28.2.2019 18:34
Anatolka

XXX.XXX.76.234

Naše kangalka nemá problém vycházet se psy, když courame po okolí. Ale má pár středně malých černých "nemesis" , které by s chutí sežrala. Důvodem je, že si na ni otvírají hubu a nechtějí se seznámit. Jak už tu bylo jinde řečeno, my lidé taky nemame rádi každého.

Soudě dle naší Elli, typovala bych, že ji JRT opravdu něco provedl.

28.2.2019 18:40
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Moje fena nenávidí borderky - když ví, že je pod kontrolou, tak dělá, že bordera neexistuje, ale pustit ji na volno, tak je vymalováno ☠️.
Ona to chování získala od své matky, která měla s jednou boc nevyřízené účty, a mladá od ní byla odmala "naočkovaná" k tomu, že černobílé boc je potřeba zlikvidovat🤨

28.2.2019 18:44
saola

XXX.XXX.200.54

Možná je to tím, že raslové se opravdu často chovají a pohybují poměrně divně a odlišně od jiných psů - vždycky se mi zdáli takoví příliš frenetiční, jakoby naspeedovaní, a většina těch, co jsem znala osobně (dva psy a jednu fenu), i vůči ostatním psům nepříliš snášenliví.

28.2.2019 19:36
Terven

XXX.XXX.110.147

Řekla bych, že je to normální. Moje předchozí fena byla alergická na psy s "vlčí vizáží", zřejmě nějaká neblahá zkušenost, ale nevím jaká, neměla jsem ji od štěněte.
Současná fena též má hrůzu z "vlčích typů", u ní důvod vím, byla napadena dvěma ČSV. Trochu se bojí i krátkolebých plemen - mopsů, buldočků.
Od jack russelů si drží odstup, důvod bude asi jak píše saola.

28.2.2019 19:44
Čajda

XXX.XXX.44.117

JRT nás nijak nevzrušují. Možná proto, že s jednou fenkou JRT si jako malej hrával. Zato nesnášíme psy s vizáží "pes obecný" s ocasem zatočeným nahoru a volně pobíhající. Ty by žral na potkání.
A jeho konkrétní "oblíbenec" je jedna Shiba Inu, běhající u koloběžky. Náklonnost je to vzájemná, takže koloběžka už dvakrát sloužila i jako kotva

Neregistrovaný uživatel

28.2.2019 19:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.97.70

Tak já musím říct, že naše holky berou všechny psy jako kámoše, do doby než kámoš zkusí na nějakou naskočit V tu chvíli kamarádství končí a pes většinou utíká s řevem pryč... Jinak můžeme potkat opravdu cokoliv a nikdy žádný problém. Uf uf..

28.2.2019 20:55
Rpsen

XXX.XXX.98.219

Čajda napsal(a):
JRT nás nijak nevzrušují. Možná proto, že s jednou fenkou JRT si jako malej hrával. Zato nesnášíme psy s vizáží "pes obecný" s ocasem zatočeným nahoru a volně pobíhající. Ty by žral na potkání.
A jeho konkrétní "oblíbenec" je jedna Shiba Inu, běhající u koloběžky. Náklonnost je to vzájemná, takže koloběžka už dvakrát sloužila i jako kotva

S shibou nemá třeba žádné problémy

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.2.2019 21:42

Můj pes miluje př. ČSV holky, ale z kluků o to víc vyšiluje. Ale je to takové to přirozené soupeření, dá se to korigovat, navíc si ti psi vzájemně rozumí, i když vypadají, že by se nejraději vymazali ze světa. JRT jsou pro něj agresivní otravové, ale pořád je to jakž takž normální. Samec bordery, pokud si ho všímá, to je hodně zle. A podle všeho jsou na tom podobně skoro všechny natur mentality kolem nás, nechápou to pasácké chování, které ostatně vychází z loveckého pudu. Jakmile se brodera stejného pohlaví jen koukne, už se řeší.

28.2.2019 23:16
Ruzena_Ruzova

XXX.XXX.13.98

Náš první boxér nesnášel vlčákoidní zjev (v té době jenom NO). Několikrát ho v mládí NO napadl. Jinak to byl kamarád všech boxérů, rotvíků, dobrmanů a kníračů. Štěňatům dělal chůvu. Ale jak to vypadalo jako NO, tak byl schopný napadnou i zabít štěně nebo háravou fenu.

Můj první pes z útulku (kříženec NO a čaučau) nesnášel jakékoliv malé psy, musel-li se s nimi setkat v omezeném prostoru. Chytal ho takový amok, že byl pak schopný v rauši napadat všechno, co bylo menší než on ..... vyjel i po batolatech, ačkoliv jinak děti miloval. Zase za tím bylo pár incidentů, když ho do zadních nohou pokousali uřvaní pidipsi. Domácí toypudlici miloval a na čundrech se malým vyhýbal, ale nechytal ho amok .... páč měl kam před nimi ustoupit.

1.3.2019 04:41
impact

XXX.XXX.195.92

Moje thajka rasly taky nesnáší. Což je u nás poněkud komplikované, ale naučili jsme se s tím nějak žít.

1.3.2019 06:39

impact napsal(a):
Moje thajka rasly taky nesnáší. Což je u nás poněkud komplikované, ale naučili jsme se s tím nějak žít.

...máme vedle vchodu dva raslíky - fenku a pejska (fenka je úžasný mazel, pejsek rezervovanější), motýl je miluje......nedávno když jsem šla z práce, motýla na vodítku, napadl mi ho kolemjdoucí na volno puštěný rasl, stačila jsem zareagovat a motýla na vodítku vytáhnout nahoru, takže se nic nestalo, bála jsem se, jak to poznamená vztah se sousedovic rasly, ale je to v pohodě ........

1.3.2019 07:39
GAELLE

XXX.XXX.101.141

Tak náš pes kupodivu byl alergický na to snad nejmírumilovnější a kamarádské plemeno - naprosto nesnášel retrívry..........................

1.3.2019 09:19
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Tak zrovna u nás,u psa, jsou russlové v pohodě, možná proto, že znal dvě russlice už od štěněte. V psí školičce miloval boxery - protože to byli takoví blázni a hráli si s ním, přesně tak divoce, jak on potřeboval. Kdo viděl si hrát bully nebo boxery tak určitě uzná, že si prostě hrají jinak než "ostatní" plemena . Ale jinak se mi pes moc netváří na buldočky, mopse - ti jsou pro něho divní. A jednou když jsme viděli čau čau, tak to samé. A co vyloženě nesnáší je všechno, co připomíná kokra. A to kvůli psovi z vesnice, který ho hrozně dlouho prudil. A pak jsou to konkrétní jedinci - u nás právě třeba americký kokr ze školičky - když jsme byli jednou na společné procházce ze cvičáku (můj pes měl tak půl roku) tak se na procházce srazili . Nic se nestalo, jen prostě oba běželi proti sobě a nějak se nestačili vyhnout. Od té doby po sobě hází vražedné pohledy a fakt se nemají rádi .

Štěněti je zatím jedno,co je to za plemeno. Ale třeba v té psí školičce ani moc o hry se psy nestojí - to radši bude otravovat páníčky a somrovat žrádlo , to je asi dané tím, že má psa doma. Za to když jsme jeli na výstavu a viděla tam zástupce jejího plemene, tak to se mohla zbláznit. S nimi si hrála jak divá.

A pes vlastně taky nějak celkově neřeší bull psy, když jsme na závodech nebo trénincích kde je jich hodně tak jsou mu ukradení a stane se málokdy, že by mu vyloženě nějaký nepadnul do oka. Naopak by se s některými z nich šel i pozdravit. Což u "jiných" plemen nedělá. Myslíte, že psi nějak poznají jim podobné psy?

1.3.2019 09:43
impact

XXX.XXX.48.249

marcelaamax

Jako pan Rémin je od štěněte s bíglama, raslíkama a thajkou. Když měl nějaký tři čtyři měsíce, tak se u mě stavil kámoš se stafbulem a Remoš jak ho uviděl, tak se mu úplně rozzářily očka, rozběhl se k němu a přisál se mu .... na šuldu .... Tak si chudák myslel, že je to maminka.

Kdysi jsem dávala do adopce jezevčici, která žila několik měsíců s mýma raslíkama. Odjela pak do Prahy a majitelka mi za pár týdnů psala, že je z ní úplně vyřízená, protože jí běhá za všema raslíkama, co potkaj.

To samý se mi děje s bíglama. Když dovezu novýho, tak jsou většinou trošku vyděšní z novýho prostředí. Ale jak zjistěj, že jsou u nás další bíglové, hned se hrnou s vrtěním ocásků k sobě.

1.3.2019 10:05
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

impact napsal(a):
marcelaamax

Jako pan Rémin je od štěněte s bíglama, raslíkama a thajkou. Když měl nějaký tři čtyři měsíce, tak se u mě stavil kámoš se stafbulem a Remoš jak ho uviděl, tak se mu úplně rozzářily očka, rozběhl se k němu a přisál se mu .... na šuldu .... Tak si chudák myslel, že je to maminka.

Kdysi jsem dávala do adopce jezevčici, která žila několik měsíců s mýma raslíkama. Odjela pak do Prahy a majitelka mi za pár týdnů psala, že je z ní úplně vyřízená, protože jí běhá za všema raslíkama, co potkaj.

To samý se mi děje s bíglama. Když dovezu novýho, tak jsou většinou trošku vyděšní z novýho prostředí. Ale jak zjistěj, že jsou u nás další bíglové, hned se hrnou s vrtěním ocásků k sobě.

Jo ta naše štěnda se právě na cvičáku k ostatním štěňátům nějak nehrne, ale na té výstavě se po těch stafbulíkách vyloženě sápala, hlavně na ségru, nevím jestli se ještě nějak poznají v 5 ti měsících? Jo a ještě jsem u ní vypozorovala, že když má na cvičáku možnost si vybrat jestli jít za štěňaty nebo za dospělákama, tak většinou jde za dospělákama.

1.3.2019 12:10
tuilindo

XXX.XXX.168.147

Tak náš pes naprosto nesnáší malé bílé psy a beaglíky. Nikdy mu žádný nic neprovedl, ale prostě jsou v klatbě. Fena jde po jorkšírech, ale tu nemám od mala, tak nevím. A oba nemají rádi krátkolebá plemena, ale to spíš myslím kvůli tomu "chrochtání". A jinak jak to už někdo zmiňoval výše - jakmile potkáme psa stejného plemene, tak tomu našemu vůbec nevadí, že je ten druhý taky kluk a chová se, jak kdyby potkal starého známého, že jen zírám. Dřív jsem tomu nevěnovala pozornost, ale čím je ten náš pes starší a nerudnější, tak je prostě ten rozdíl naprosto markantní - cizí kluky normálně netoleruje, povrkává až startuje, ale jakmile se jedná o stejné plemeno, pohoda....prostě rasismus a xenofobie po psím:-)).

Přidejte reakci

Přidat smajlík