Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2019 22:16
jana130666

XXX.XXX.140.15

Dobrý den,
Máme 4 štěnata Huskyho (12 dnů stará)
jedno z těch šťěnat už včera začalo otevírat oči a pokouší se chodit, ale dneska začalo jako by dýchat tlamičkou (vypláznutý jazyk a trochu zrychlené dýchání jako u dospělého psa) Nemám s tím zkušenost a tak nevím jestli to je v pořádku, že se tatko už začínají učit dýchat a chladit a nebo to je potřeba řešit s veterinářem. Příjde mi to na 12 denní šťěnatko brzo.
Jinak papá dobře i dobře roste. ostatní štenata začala otevírat oči až dnes, také pozoruji častější otevírání tlamičky a vyplazování jazyka, ale né tak jako u tohoto.
Mám jet na veterinu a panikařit nebo je všechno v pořádku?

13.3.2019 22:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

jana130666 napsal(a):
Dobrý den,
jedno z těch šťěnat už včera začalo otevírat oči a pokouší se chodit, ale dneska začalo jako by dýchat tlamičkou (vypláznutý jazyk a trochu zrychlené dýchání jako u dospělého psa) Nemám s tím zkušenost a tak nevím jestli to je v pořádku, že se tatko už začínají učit dýchat a chladit a nebo to je potřeba řešit s veterinářem. Příjde mi to na 12 denní šťěnatko brzo.
Jinak papá dobře i dobře roste. ostatní štenata začala otevírat oči až dnes, také pozoruji častější otevírání tlamičky a vyplazování jazyka, ale né tak jako u tohoto.

Změřte mu teplotu

13.3.2019 22:26
jana130666

XXX.XXX.140.15

trochu se bojím u tak malého tvorečka, mám teploměr něčím namazat?

13.3.2019 22:29
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

jana130666 napsal(a):
trochu se bojím u tak malého tvorečka, mám teploměr něčím namazat?

Určitě namazat!

14.3.2019 01:59
keissa

XXX.XXX.155.174

jana130666 napsal(a):
Dobrý den,

a není jim jen velke horko ? kde je máte umístěné a jaka je tam teplota .

Přidejte reakci

Přidat smajlík