Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Samolepka

14.3.2019 07:04
Samolepka

XXX.XXX.141.119

Dobrý den, poraďte prosím granule pro psího alergika. Nesmí: hovězí, vepřové, jehněčí, kachní, kuřecí, krůtí, králičí a lososa. Z obilovin nevadí nic, to je OK - kromě kukuřice a soji. už jsem hodně hledala, ale všude je jehněčí nebo kuřecí...prosím zkušenosti, děkuji!

14.3.2019 07:14
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Samolepka napsal(a):
Dobrý den, poraďte prosím granule pro psího alergika. Nesmí: hovězí, vepřové, jehněčí, kachní, kuřecí, krůtí, králičí a lososa. Z obilovin nevadí nic, to je OK - kromě kukuřice a soji. už jsem hodně hledala, ale všude je jehněčí nebo kuřecí...prosím zkušenosti, děkuji!

A tahle alergie na většinu mas se testovala kde? Víte, tomuhle nevěřím ani omylem Ne vám, ale tomu výsledku. Třeba sem napíše Ollie, které pes má alergii na kuře - jenže jen kuře v granulích. Zjistila, že syrové kuře může. Což je celé dost divné. Snad popíše přesněji, co a jak a kde se zjistilo. Zkuste granule Wolfsblut, ty krmíme my(kromě masa) a jsou tam i exotičtější masa, jako sobi, pštros, koza, klokan myslím...

Samolepka

14.3.2019 07:26
Samolepka

XXX.XXX.141.119

lesnížínka napsal(a):
A tahle alergie na většinu mas se testovala kde? Víte, tomuhle nevěřím ani omylem Ne vám, ale tomu výsledku. Třeba sem napíše Ollie, které pes má alergii na kuře - jenže jen kuře v granulích. Zjistila, že syrové kuře může. Což je celé dost divné. Snad popíše přesněji, co a jak a kde se zjistilo. Zkuste granule Wolfsblut, ty krmíme my(kromě masa) a jsou tam i exotičtější masa, jako sobi, pštros, koza, klokan myslím...

Děkuji Vám za reakci. Krevní testy jsem nechala dělat u veterináře....

14.3.2019 10:55
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Můžete napsat, co je to za rasu psa?

Samolepka

14.3.2019 12:08
Samolepka

XXX.XXX.141.119

lesnížínka napsal(a):
Můžete napsat, co je to za rasu psa?

Omlouvám se, úplně mi to vpadlo z kontextu - NO

14.3.2019 12:16
GAELLE

XXX.XXX.55.67

co granule vynechat a zkusit vařit? nebo syrové?

Katka86

14.3.2019 12:35
Katka86

XXX.XXX.231.119

Samolepka napsal(a):

Hypoalergenní diety jsou vyráběny speciálním procesem, kdy se bílkovina naštěpí na jednotlivé aminokyseliny - díky tomu na ně imunitní systém nereaguje a nedochází k alergické reakci. Takže i alergika na určitý druh masa, můžete krmit granulemi, které tento druh masa obsahují, neměl by to být problém.

Samolepka

14.3.2019 12:36
Samolepka

XXX.XXX.141.119

GAELLE napsal(a):
co granule vynechat a zkusit vařit? nebo syrové?

Už jsem nad tím začala přemýšlet.....Já jsem vždycky preferovala granule pro tu "pohodu" s přípravou a skladováním. Nedala jsem na ně dopustit. Ale teď se tomu nejspíš nevyhnu..

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.3.2019 20:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

koukněte na ty wolfbluty, namátkou třeba tyhle nic vámi jmenovaného neobsahují, a určitě jich bude víc.

http://shop.wolfsblut.cz/krmivo-wolfsblut/gold-fields/gold-fields-adult-15kg

Taky zrovna vybírám granule.

14.3.2019 20:56
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.56.145

Samolepka napsal(a):

A co vlastně může jíst kromě obilovin?
Kupte mu granule pro králíky. Kdyby měl náhodou alergii na ty obiloviny .

Samolepka

15.3.2019 08:11
Samolepka

XXX.XXX.141.119

Phyllobatesvittatus12 napsal(a):
A co vlastně může jíst kromě obilovin?
Kupte mu granule pro králíky. Kdyby měl náhodou alergii na ty obiloviny .

Může zvěřinu a ryby, ale ne lososa. Také by měla být OK konina.

15.3.2019 15:05
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.56.145

Samolepka napsal(a):
Může zvěřinu a ryby, ale ne lososa. Také by měla být OK konina.

Já jsem to myslela jenom že srandy .
Kupte ty wolfsbluty .

LussyB

11.12.2019 11:30
LussyB

XXX.XXX.126.100

A zkoušela jste ty monoproteinové diety?

Přidejte reakci

Přidat smajlík