Nabízím venčení psů

Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2019 00:11
JessiKeysi

XXX.XXX.104.38

Dobrý den, nabízím venčení psů. Je mi 12 let, ale doma mám 3 psy a mám velké zkušenosti se psama. Zvládnu venčit psy od nejmenších po plemena cca BOC či AUO.Pouze brno žabovřesky. Ceny jsou:
Půl hodiny - 50,-
Hodina - 100,-
Hodina a půl - 150,-

Pro zájem buď pište sem a nebo tel:734218338 a nebo ještě email nikolkazvirat@seznam.cz
S pozdravem Nikola Štipčáková

16.3.2019 07:30
balu

XXX.XXX.166.158

To jsi ve špatné rubrice, tady není inzerce.

Všechno se komercializuje... Já v tvém věku byla šťastná, že můžu chodit venčit starého NO dědečkova kamaráda, a později venčit a cvičit spolužákova NO, na kterého neměl čas. Vůbec by mne nenapadlo za to chtít prachy. Už to, že mi to dovolili, byla pro mne ta největší odměna.

A protože je dnes jiná doba - jak máš vyřešeno, kdyby se po dobu tvého venčení stalo něco venčeným psům nebo naopak by něco venčení psi vyvedli?

16.3.2019 07:46
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

JessiKeysi napsal(a):
Dobrý den, nabízím venčení psů. Je mi 12 let, ale doma mám 3 psy a mám velké zkušenosti se psama. Zvládnu venčit psy od nejmenších po plemena cca BOC či AUO.Pouze brno žabovřesky. Ceny jsou:
Půl hodiny - 50,-
Hodina - 100,-
Hodina a půl - 150,-

Pro zájem buď pište sem a nebo tel:734218338 a nebo ještě email nikolkazvirat@seznam.cz
S pozdravem Nikola Štipčáková

Své 12 leté dítě bych nepustila samotný ven ani s našimi psy, ne tak abych půjčila psa cizímu děcku, a ještě mu za to zaplatila!
Za psa je zodpovědný jeho majitel, a v případě že se cokoliv stane, tak veškerou škodu zaplatí on - což může být i v řádu stovek tisíců v případě dopravní nehody způsobené psem!
Jen totální blázen by dal cizímu dítěti svého psa a riskoval průšvih

16.3.2019 07:47
saola

XXX.XXX.151.21

Nemá to nijak vyřešeno, za psa vždy odpovídá majitel, pokud dojde ke škodě a vyjde najevo, že ho dobrovolně svěřil dvanáctiletému dítěti, bude možná sice poočku považován za nesvéprávného, ale rozhodně mu to příslušné orgány hezky oflastrují, finančně jistě a možná i s ubytováním.
Dřív to tak bylo, taky jsem jako dítě venčila cizí pséky, nikomu to nevadilo, ale nebyla doba právníků.

16.3.2019 07:56
balu

XXX.XXX.166.158

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Své 12 leté dítě bych nepustila samotný ven ani s našimi psy, ne tak abych půjčila psa cizímu děcku, a ještě mu za to zaplatila!
Za psa je zodpovědný jeho majitel, a v případě že se cokoliv stane, tak veškerou škodu zaplatí on - což může být i v řádu stovek tisíců v případě dopravní nehody způsobené psem!

Já jsem svoje dvanáctileté děti bez obav s naším psem ven pouštěla. Nikdy nebyl problém a to samojed není malý a slabý pes. Na druhou stranu, kluci nebyli žádná tintítka. A je to už víc jak patnáct let.

Ale cizímu dítěti bych psa nesvěřila. Ne v dnešní době. Ani mně tehdy jako dítěti nesvěřili dotyční psa hned, ale až si ověřili, že ho fakt zvládnu.

16.3.2019 08:54
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Inspektor Pišišvor napsal(a):

Tak já nevím - cca od 8 let jsme s kamarádkou chodily venčit psy pánovi z vesnice (lovecké psy, měl jich hodně), samozřejmě zadarmo, byly jsme za to rády. Majitel byl taky rád, psi celou procházku lítali navolno a nás,coby děti,poslouchali. Byli jsme s nimi venku celé odpoledne, o víkendu klidně celý den. Když měl zrovna štěňata tak nám je dával taky - abychom je naučili na vodítku. V 11ti jsem pak měla vlastního psa a ještě jsme i k němu s kamarádkou braly ty lovecké psy. Nikdy se nestal žádný průser a spokojenost byla na obou stranách. Ale je fakt, že to bylo na vesnici a se psema jsme chodili do přírody, nebylo to ve městě.

16.3.2019 09:21
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

marcelaamax napsal(a):
Tak já nevím - cca od 8 let jsme s kamarádkou chodily venčit psy pánovi z vesnice (lovecké psy, měl jich hodně), samozřejmě zadarmo, byly jsme za to rády. Majitel byl taky rád, psi celou procházku lítali navolno a nás,coby děti,poslouchali. Byli jsme s nimi venku celé odpoledne, o víkendu klidně celý den. Když měl zrovna štěňata tak nám je dával taky - abychom je naučili na vodítku. V 11ti jsem pak měla vlastního psa a ještě jsme i k němu s kamarádkou braly ty lovecké psy. Nikdy se nestal žádný průser a spokojenost byla na obou stranách. Ale je fakt, že to bylo na vesnici a se psema jsme chodili do přírody, nebylo to ve městě.

Já jsem taky od cca 10 let venčila psy příbuzných (sama jsem psa v paneláku mít nesměla), ale to byla jiná doba, a jestli jsem potkala za vycházku 2 důchodce s pudlem nebo jezevčíkem, tak to bylo moc. Dneska je přepsováno, půlku ve městě tvoří psi typu bull, nebo hysteričtí takyjorové a takyraslové, takže je každé venčení tak trochu dobrodružství samo o sobě.
A dřív, když na někoho skočil pes, tak se mu dala flaška, zaplatila čistírna a tim to zhaslo - dneska vás kvuli škrábnutí od rozjíveného štěněte tahají po úřadech, a za natržený sousedovy kalhoty a modráka na zadku stojíte před soudem, i když vám bez ohlášení vleze na zahradu ...

16.3.2019 09:30
karo2702

XXX.XXX.162.156

Když máš doma tři psy, tak se věnuj jim. Pochybuji že máš tolik času se plnohodnotně věnovat těm třem a k tomu ještě něco venčit.

16.3.2019 09:40
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

karo2702 napsal(a):
Když máš doma tři psy, tak se věnuj jim. Pochybuji že máš tolik času se plnohodnotně věnovat těm třem a k tomu ještě něco venčit.

Tady nejde o venčení, ale o ty peníze za to! Slečna evidentně netrpí nenaplněnou touhou po psovi

16.3.2019 10:25
Anatolka

XXX.XXX.76.17

Chovám psy takřka 30 let a doteď nemohu zodpovědně říct, že bych měla velké zkušenosti. Vždycky je něco poprvé.

Ve Tvých letech jsem se po venku proháněla se středním kníračem a houfem kamarádů, kteří měli nějakého podobného pejska. A ikdyž jsme se znali občas došlo k nějakému průšvihu. Doma sekec a bylo, protože za to nemohl pes, ale my, že jsme dělali blbiny a nevěnovali se psům.

Tím chci říct, že by Ti někdo z dospělých měl vysvětlit, že pokud se venčenému pejskovi něco stane nebo něco provede, půjde v prvé řadě vina za Tebou. Ty další s tím spojené problémy už musí řešit dospělí. Tak si dobře rozmysli jestli je dobře zatěžovat rodiče svým rozmarem.

16.3.2019 10:47
Phyllobatesvittatus12

XXX.XXX.56.145

No jó, brigády jsou až od 15.
Slečna si chce nejspíš vydělat peníze na mobil s potiskem jablka:).

Já jsem se nikdy nedoprošovala o peníze z venčení psa. Vzaly jsme s kamarádkou všechny psy z vesnice a šli jsme blbnout . A to všechno zadarmo. Možná tak za lízátko l

16.3.2019 10:50
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

No dobře, slečna za to chce peníze - ale třeba je někdo ochotný za to peníze dát a opravdu mu to pomůže, že se pes vyvenčí třeba mezitím,co je majitel v práci. V tom bych problém neviděla. A třeba na vesnici pokud by taková slečna měla venčit malého psa na vodítku - tak by to bylo bez problémů si myslím. Problém je v tom, kolik je ve městě psů a jakých - nevychovaných, útočících a v rukou nezodpovědných majitelů. Pak bych se jako majitel venčeného psa bála asi trochu i o slečnu - že ji kvůli psovi třeba pokouše jiný pes a nevím, jak by se to pak líbilo rodičům slečny.

16.3.2019 11:19
saola

XXX.XXX.151.21

No, padesát korun za půlhodinovou vycházku nevidím jako bůhvíjak vynášející podnikatelský záměr - to je v podstatě za kafe.
V Praze funguje tohle, ale na první pohled to vypadá spíš jako stránky placených společnic než venčiček psů
https://www.hlidacky.cz/hlidacky-hlidani-psu-mazlicku/1-praha?gclid=EAIaIQobChMIjJXQireG4QIVk-d3Ch0bwQp1EAAYASAAEgLvBfD_BwE

Nebo tohle, ti jsou i v Brně a za litr u vás i přespí
http://www.dogholiday.cz/cenik-venceni-hlidani-psu/

Být psí chůvou není jen tak:
http://www.dogholiday.cz/kariera/

16.3.2019 11:24
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Ano, ono je jiná doba. Děti nemám, ale co tak slyším, jsou i rodiče, kteří důsleně vedou děti k tomu, aby se učily vydělávat peníze. Kapesné za nádobí, čí vynášení odpadků, větší děti chodí u sousedů se sekačkou, nebo staré sousedce nosí nákupy...no Amerika už i zde Takže prostě malá slečna je podnikavá a záleží přece na poptávce(a ta myslím ve městě bude)

16.3.2019 11:28
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

na první pohled to vypadá spíš jako stránky placených společnic -
Je přece důležité, aby venčící slečna byla dostatečně atraktivní, ne?

16.3.2019 11:30
saola

XXX.XXX.151.21

No jo, neprošla bych, jednak kvůli vzhledu, a pak taky nerada dělám fotokoláže.

16.3.2019 12:57
balu

XXX.XXX.166.158

saola napsal(a):
No, padesát korun za půlhodinovou vycházku nevidím jako bůhvíjak vynášející podnikatelský záměr - to je v podstatě za kafe.
V Praze funguje tohle, ale na první pohled to vypadá spíš jako stránky placených společnic než venčiček psů
https://www.hlidacky.cz/hlidacky-hlidani-psu-mazlicku/1-praha?gclid=EAIaIQobChMIjJXQireG4QIVk-d3Ch0bwQp1EAAYASAAEgLvBfD_BwE

Nebo tohle, ti jsou i v Brně a za litr u vás i přespí
http://www.dogholiday.cz/cenik-venceni-hlidani-psu/

Být psí chůvou není jen tak:
http://www.dogholiday.cz/kariera/

Tak jsem mrkla na ty profily v prvním odkazu - některé slečny by měly místo venčení raději doplňovat znalosti mateřštiny.
Jinak ceny ve druhém odkazu to je tedy palba!
Holt jiná doba!

16.3.2019 13:19
JessiKeysi

XXX.XXX.104.38

Ja bych to nedělala pro peníze jen chci někomu pomoct.

16.3.2019 13:22
GAELLE

XXX.XXX.55.67

JessiKeysi napsal(a):

a ten Váš ceník tedy ???

16.3.2019 13:45
conie

XXX.XXX.206.202

JessiKeysi napsal(a):

Milá holčičko, odhadem tak 6. tř. ZŠ, na brigády máš vážně spoustu času. Pokud chceš někomu pomáhat, rozhlédni se kolem sebe a určitě najdeš třeba starší paní, kterou občas bolí nohy a půjčí ti malého pejska na procházku nebo potřebuje donést nákup. To je pomoc. Za tu se peníze nežádají! Radši se věnuj psům z rodiny a jestli máš času nazbyt, čti odbornou kynologickou literaturu, když se oháníš těmi zkušenostmi . Třeba pak zjistíš, že vážně ještě nic nevíš a neznáš.

16.3.2019 14:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

JessiKeysi napsal(a):

Já když někomu chci pomoct, tak mu k tomu na uvítanou nedávám ceník 🤔

... nicméně pořád vidím největší problém v odpovědnosti za škody (způsobené psem i majiteli psa - neexistuje smlouva, pojistka, prostě nic!

... a taky je mi jasné, tak takové venčení asi vypadá - vypustit psa do oploceného výběhu, a na lavičce čumět do mobilu, nebo kvákat s děckama! Protože ten, kdo má doma 3 psy většinou nemá čas ani náladu ještě celý odpoledne pochodovat hodiny a kilometry s cizíma psama (což ve městě ani moc nejde)