Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2019 17:41
Teli

XXX.XXX.241.177

Zdravim,
Citite nekdy pach psi moci, kdyz k nemu cuchnete? Nas pejsek (11mesicu) mel zanet moc.mechyre v rijnu.. meli jsme atb , stravu hills C/D a uropet pastu.. v prosinci mu delali rozbor krve... vse v norme ph moci take jen mensi vyskyt struvitu ( stale pouzivame uropet pastu) + lichorerisnice kapky. Problem je, ze moč porad zapacha po cpavku nekdy vic nekdy min. Pije tak normalne. Kdyz je teplo vic, kdyz zima min.. Moč je normalni, zluta, cura vpohode, neucurava ale proste porad zapacha.
Nevite cim by to mohlo byt? Treba i dospivanim? Nebo je to proste normalni a kazdy pes ma nejaky svuj zapach?
Jinak mu chutna, je hravy, akčni.
Popr nemate nejakou zkusenost?

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2019 17:53

A nemá třeba delší chlupy v ústní předkožky, které má počůrané? Nebo nechčije si na nohy či na břicho?

17.3.2019 21:48
Teli

XXX.XXX.241.177

Ano, on je cely takovy chlupacek.. na brise ma delsi chlupy i na predkozce cca 5cm. Myslite ze by to mohlo byt tim? Na konci brezna se jdem poprve strihat

17.3.2019 21:53
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Teli napsal(a):
Ano, on je cely takovy chlupacek.. na brise ma delsi chlupy i na predkozce cca 5cm. Myslite ze by to mohlo byt tim? Na konci brezna se jdem poprve strihat

Tak pokud si na ty chlupy čůrá, tak to může být tím. Je to z chlupů pak cítit. U nás se občas stane, že pes počůrá fenu - protože pod něho leze - tak jde pak do vany, protože ta moč z ní cítit je.

17.3.2019 22:04

Teli napsal(a):

Jo, to může být tím. Počůrané chlupy jsou samozřejmě cítit močí.

17.3.2019 22:11
Teli

XXX.XXX.241.177

Dobre dekuji za info, tak jsem zvedava jestli se to po strihani zlepsi 😉

17.3.2019 22:12
GAELLE

XXX.XXX.55.67

Teli napsal(a):

ostříhala bych mu chlupy jen kolem pinďoura ještě před stříháním . Taky jsme to tak dělali

17.3.2019 22:15
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Teli napsal(a):

A nestačilo by zatím psa vykoupat? . Já si teda nedokážu moc představit, že bych měla v bytě psa s počůranou srstí. U nás je to u feny většinou jen pár kapek, když se přimotá pod psa - ale cítit to je a do vany jde hned co přijdeme domů.

18.3.2019 06:46
Teli

XXX.XXX.195.185

Koupeme ho pokazde co to ucitime.. tedy hlavne vzdy ten “spodek” at ho porad nemacime celeho a taky utirame vlhcenyma ubrouskama :)

18.3.2019 06:49
rapotacka11

XXX.XXX.79.4

Na vlhčené ubrousky pozor. (kožní problémy)

Přidejte reakci

Přidat smajlík