Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2019 21:35

Dobrý den chtěla bych se zeptat, na nějaké kvalitní pamlsky pro psa. Čím odměňujete Vy? Jaké pamlsky kupujete pro své lásky? Koupila jsem svojí čivavě pamlsky a pozvracela se z nich, proto bych chtěla poradit, nějakou dobrou značku, kvalitní pamlsky pro pejsky.

17.3.2019 22:02
GAELLE

XXX.XXX.55.67

já jsem psovi pamlsky pekla.............vločky, mrkev, vajíčko, mleté maso, trochu špaldové mouky.
a jinak klasické piškoty Opavia. Ale byl to velký pes 35 kg

17.3.2019 22:15
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Peču játrové sušenky, suším maso, či krůtí srdíčka. Z kupovaných piškoty a měl vždycky rád frolic, takže ty mu pořád dávám, i když kvalitní teda nejsou.

17.3.2019 22:19

sušený plíce a sušený střívka. Nakrájet/nastříhat na menší kousky a je to.

17.3.2019 22:24
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Já dávám taky občas piškoty, pak různá sušená masa, střívka, takové ty větší sušené "části" na kousání. A na cvičení u nás vede salám od té značky s tou vtíravou otravnou reklamou tady, občas když ho nemám tak nakrájím sýr nebo salám - ten náš .

Ale já mám psy popelnice. Když vezmu třeba mámy jorkšírku - tak ta z pamlsků nesežere snad nic, krom piškotu. A to i na ten piškot musí mít chuť. Jinak jakékoli masové pamlsky, sušené maso, syrové maso, cokoli co smrdí masem prostě odmítá. Nesežere ani konzervu, kapsičku nebo tak.

19.5.2019 19:45

Moc vám děkuji, za reakce, určitě zkusíme upéct nějaké sušenky 😊😁

EvaKolarova

20.7.2019 13:00
EvaKolarova

XXX.XXX.39.20

Našemu pejskovi dáváme pamlsky Brit Functional Snack. Jsou to funkční poloměkké masité pamlsky, které psům moc chutnají.

Přidejte reakci

Přidat smajlík