Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevyplatí se nikde, protože jak už tady někdo dřív napsal, pojištění není o tom vyplatit se. Raději si to střádejte na spořící účet, i když vám to inflace sežere, tak pořád na tom nebudete tratit tolik, jak při pojištění.
Jinak pojistit na škodu způsobenou psem lze zároveň s pojistkou na domácnost.
napsal(a):
Nevyplatí se nikde, protože jak už tady někdo dřív napsal, pojištění není o tom vyplatit se. Raději si to střádejte na spořící účet, i když vám to inflace sežere, tak pořád na tom nebudete tratit tolik, jak při pojištění.
Jinak pojistit na škodu způsobenou psem lze zároveň s pojistkou na domácnost.
No nevím, někdy se to vyplatit může. Známá měla fenu, která ve třech letech musela prodělat postupně dvě operace - jedna operace stála 25 000, druhá, druhá tuším kolem 20 000. Takže ji se to vyplatilo. Protože pokud by si spořila stejnou částku jakou dá za pojištění, tak na částku 45 000 by za tři roky nedosáhla ani náhodou.

Za sebe můžu pojištění pejska doporučit a nechala bych si pojistit znovu. S tím na co se pojištění nevztahuje počítám od začátku a s tím jsem do toho šla. Bohužel je toho hodně na co se nevztahuje, pořád je ale hodně nemocí na které se vztahuje. Plus úraz.
Mám pojistku u ČPP od 6 měsíců psa. Čím dřív tím je pojištění nižší. Platím cca 1700kč ročně. Je mu 7 a 3/4 roku. Mám nemocného labradora, už od září. Za léčbu jsem dosud dala 49 tis !
To že mi pojišťovna vyplatila 18tis (plnou částku) mi dost pomohlo. A jak někdo řekne pojistka je na nic, šetřete si doma do šuplíku. To jsem taky dělala. Dávala jsem si bokem a měla pro něj rezervu na veterinu na nečekané výdaje 20tis. Nestačí to ale. Navíc pokud pejsek onemocní třeba v 1-2 letech tak těžko budete mít našetřenou velkou částku.
Sice jsem si asi 2/3 toho co mi vyplatili předplatila za ty roky, ale pro mě důležité že mi to dali teď najednou.

marcelaamax
napsal(a):
No nevím, někdy se to vyplatit může. Známá měla fenu, která ve třech letech musela prodělat postupně dvě operace - jedna operace stála 25 000, druhá, druhá tuším kolem 20 000. Takže ji se to vyplatilo. Protože pokud by si spořila stejnou částku jakou dá za pojištění, tak na částku 45 000 by za tři roky nedosáhla ani náhodou.
Dobře, ale nemůžete prostě dopředu počítat s tím, že se vám to vyplatí. Já když jsem chtěla sjednat pojištění pro svou fenu, tak to bylo možné jen do věku jejích 8mi let, pak pojištění zaniklo (nevím, jak je to teď). Fena měla pyometru, byla kardiak a pak měla ještě mrtvici, ale až po desátém roce. Z toho vyplývá, že by mně pojistka byla na nic.
napsal(a):
Dobře, ale nemůžete prostě dopředu počítat s tím, že se vám to vyplatí. Já když jsem chtěla sjednat pojištění pro svou fenu, tak to bylo možné jen do věku jejích 8mi let, pak pojištění zaniklo (nevím, jak je to teď). Fena měla pyometru, byla kardiak a pak měla ještě mrtvici, ale až po desátém roce. Z toho vyplývá, že by mně pojistka byla na nic.
nám pes onemocněl ve 13ti ..............měli jsme pojistku u české pojišťovny jen na to kdyby někomu něco způsobil a tu jsme stejně nevyužili, přesně jak někdo psal na co vše se nevztahuje. V závěru jeho útok na jrt v náruičí nás stál 30tis. .............a to měla paní jen od zubu jizvu 3x3 mm na stehně
napsal(a):
Jasně, to je pravda. Ale vy jste to podala tak, že se pojistka nevyplatí nikdy nikomu. A to pravda není. Samozřejmě, že nemůžu dopředu vědět, co se psovi stane a jestli se to zrovna mě vyplatí..
Edit.: jinak je jasné, že většině se to spíš nevyplatí - jinak by to pojišťovny taky nedělaly, že jo . Psů s drahou léčbou a drahými operacemi je oproti zdravým psům málo. Ale člověk nemůže vědět, jestli zrovna on nebude ten, kterému by se to vyplatilo.

napsal(a):
Ano, je to individuální, ale to není vina pojistky přece. Nikdo neví jestli onemocní, v jakém věku a jaké onemocnění. Tak nemůžete říkat že se nevyplatí nikde.
Já jsem dopředu nepočítala s tím že se mi to vyplatí, ale uzavřela jsem to proto abych vůbec zvládla případnou léčbu uhradit, nebo abych to měla snažší pokud onemocní. A to mě ani ve snu nenapadlo že existuje to co nás postihlo.
Nechtěla jsem vydělat, to ani omylem. Když na to přišla mezi známými řeč tak já jsem naopak říkala že mně vůbec nevadí že pojistku nečerpám. Pokud si tím že zaplatím ročně necelé 2tis předplatím jeho zdraví tak ráda a ochotně budu platit celý jeho život.
Nemá smysl sjednávat u staršího psa, podle mě má smysl jedině od štěňátka. Jinak jsou to obrovské částky. To je ale logické, čím starší pes tím vyšší riziko různých nemocí. Jako u lidí.

marcelaamax
napsal(a):
Jasně, to je pravda. Ale vy jste to podala tak, že se pojistka nevyplatí nikdy nikomu. A to pravda není. Samozřejmě, že nemůžu dopředu vědět, co se psovi stane a jestli se to zrovna mě vyplatí..
Edit.: jinak je jasné, že většině se to spíš nevyplatí - jinak by to pojišťovny taky nedělaly, že jo . Psů s drahou léčbou a drahými operacemi je oproti zdravým psům málo. Ale člověk nemůže vědět, jestli zrovna on nebude ten, kterému by se to vyplatilo.
Ok, podala jsem to ne úplně přesně, ale prostě je to tak, že někdo na tom vydělá a někdo zase prodělá a nikdy nemůžete dopředu vědět, jak na tom budete zrovna vy a váš pes. Takže já prostě nesázím do loterie a šetřím si na výdaje. Ale já teda celkově mám k pojistkám averzi, samozřejmě ty nutné a potřebné, jako je povinné ručení a pojištění domácnosti, mám.
napsal(a):
U nekterych pojistoven treba ano, ale prave u pojistenipes.cz je tim 8. rokem myslen maximalni vek prijmuti do pojisteni, ale pojistka trva i nadale.

Ronny12
napsal(a):
U nekterych pojistoven treba ano, ale prave u pojistenipes.cz je tim 8. rokem myslen maximalni vek prijmuti do pojisteni, ale pojistka trva i nadale.
To není pojišťovna, to je společnost, která vám v rámci jakéhosi projektu doporučí ČPP.
Pro mě není problém si našetřit, vždycky jsem všechny zákroky u veterináře hradila. Chtěla jsem psy, tak platím
napsal(a):
To není pojišťovna, to je společnost, která vám v rámci jakéhosi projektu doporučí ČPP.
Pro mě není problém si našetřit, vždycky jsem všechny zákroky u veterináře hradila. Chtěla jsem psy, tak platím
Je to ale zbytecne, celkova jako vsechna pojisteni, pokud nemaji lide prehled co kde kam za kolik maji pojisteno. Nedoporuci ČPP, je to primy online sjednavac, coz mi vyhovuje, ze teda nemusim na pobocku.

Ronny12
napsal(a):
Je to ale zbytecne, celkova jako vsechna pojisteni, pokud nemaji lide prehled co kde kam za kolik maji pojisteno. Nedoporuci ČPP, je to primy online sjednavac, coz mi vyhovuje, ze teda nemusim na pobocku.
Jste pojišťovací agentka?
napsal(a):
Jste pojišťovací agentka?
Proc myslite? Ja se ptala jestli mi to nekdo doporuci, hledam online sjednavace, abych nemusela nikam litat, rada si necham poradit pokud vite o necem jinem? Mam sice voriska, ale trpni na zaludek, takze premyslim, ze ho necham pojistit dokud mu je jeste 8.

Ronny12
napsal(a):
Proc myslite? Ja se ptala jestli mi to nekdo doporuci, hledam online sjednavace, abych nemusela nikam litat, rada si necham poradit pokud vite o necem jinem? Mam sice voriska, ale trpni na zaludek, takze premyslim, ze ho necham pojistit dokud mu je jeste 8.
Tak si hlavně přečtěte, co všechno to pojištění nekryje, abyste pak nebyla nemile překvapená.

napsal(a):
Tak si hlavně přečtěte, co všechno to pojištění nekryje, abyste pak nebyla nemile překvapená.
Přesně tak, je tam spousta výluk. Já jsem to doporučila, z vlastní zkušenosti, ale za určitých podmínek. Nevím jestli to paní viděla, ale mně vycházelo když jsem se na to nedávno dívala (pro zajímavost) pojištění psa nad 5 let obrovská částka. Do toho bych nešla. Za mě to má smysl jedině u štěňátka a platit ročně.
Jinak nebylo úplně jednoduché peníze z pojišťovny dostat. Docela se to táhlo, často jsem tam volala, nakonec teda ok a vyplatili co měli. Ale úplně hladce to nešlo.