Čivava nebo ruský toy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2019 11:19
Dogs

XXX.XXX.220.12

Dobrý den. Prosím vás o radu. Jestli máte někdo zkušenosti s těmito plemeny, tak napište vaši spokojenost a nebo něco v tom smyslu. Ale nerada bych, aby se tu resilo, ze tato plemrna nejsou psi ale nějaké krysy. Děkuji milovníci malých plemen.💋

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.3.2019 11:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to úplně jedno, co vyberete. To, co se vám líbí.

Akorát když budete mít ruského toye, počítejte s tím, že běžný člověk ho stejně od čivavy nepozná, takže to nefunguje jako chlubírna drahým psem.

23.3.2019 12:02
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.32.228

Nemám zkušenost přímo s ruským Toyem. Ale četla jsem o něm vic pozitiv co se povahy tyče.
Šla bych do něj, už jen pro porovnání - u nás v okolí jsem na něj nikde nenarazila

Čivava mi přijde víc uštěkaná a někdy i agresivnější.
Máte malé děti? A mela jste už některého z nich?

Toy se mi osobně i líbí víc. .. 😊

23.3.2019 19:41
Dogs

XXX.XXX.220.12

RozaTonda-mopsi napsal(a):
Nemám zkušenost přímo s ruským Toyem. Ale četla jsem o něm vic pozitiv co se povahy tyče.
Šla bych do něj, už jen pro porovnání - u nás v okolí jsem na něj nikde nenarazila

Čivava mi přijde víc uštěkaná a někdy i agresivnější.
Máte malé děti? A mela jste už některého z nich?

Toy se mi osobně i líbí víc. .. 😊

Děti nemáme. A zkušenosti máme pouze s maltezackem. A moc moc děkuji za odpovědi.

24.3.2019 00:21
b.k

XXX.XXX.210.199

Čivavu mají nově sousedi a ti už mají dva psy - jednoho velkého (mix) a malého ,také mix.. Také mají děti. A vidím,že ta jejich Čivava nemá problém ani s jedním ani z druhým. Venčit ji může i ta malá holčička.. Jinak je uštěkaná a na majitelích závislá - to vím od jejich babičky,která s nima žije..Odjeli na dva dny a pes pláče a teskní..čili je hlučný..
Toy-ka -psa- měla měla moje kamarádka z mládí..Štěkavej nebyl,chodil s náma na všechny možné "tůry",veselej a i vlastně odvážnej pes .. Dožil se vysokého věku - 16.

Nesleduji tato plemena,ale kdybych si já osobně měla vybrat mezi těma dvěma... Byl b y to Toy

30.3.2019 21:11
Flotila

XXX.XXX.211.44

hezky den,
take se rozhoduji mezi temito.
civava je jich moc a take vice onemocneni ustakanost ale je krasna....
Toy tolik nesteka nevadi mu tolik zima akorat je jich malo tedy moznost si vybrat chov. stanici ktera ma stenatka je skoro sen.
toto jsem nacetla a vypozorovala
jeste bych je chtela videt pohromade jak moc maji rozdilnou stavbu tela.....
dejte vedet jak jste se rozhodli

Přidejte reakci

Přidat smajlík