3. týdenní štěně dopadá na tlapku

Sibiřský husky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.3.2019 20:11
jana130666

XXX.XXX.140.15

Dobrý den, prosím opět o radu nebo jestli jste někdo měl podobnou zkušenost.
Máme 3.týdenní Huskounky a jedna fenečka mi už 3 den špatně dopadá na tlapičku. ano Vím, že to jsou malá šťěnata co se teprve učí chodit, ale musím říct, že na svůj věk chodí už docela statečně a právě i tato psí slečna neměla žádný problém. Ale před 3 dny jsem si všimla, že při chůzi kroutí jednu tlapku "jakoby pod sebe" přirovnala by jsem to jako kdyby štěně mělo "pahýl" (nevím jak lépe to popsat). Což znamená, že udělá pár kroků a tlapka se mí podlomí úplně a štěně spadne.
Dnes jsem s ní byla u veterináře, doktor jí kompletně prohmatal tlapičku a evidentně jí to nebolí, ale řekl, že s tím teď nejde nic udělat, že očividně to pejska nebolí, rentgen nedoporučuje protože u tak malého štěněte to stejně nic neukáže.
Tak jsem zoufalá, je fajn, že pejska to nebolí, ale bojím se, že když bude takto na tlapku napadat tak, že v dospělosti může kulhat nebo mít s tím celkově problém.
Děkuji za každou radu

23.3.2019 23:38
b.k

XXX.XXX.210.199

Možná ji jen mamina přišlápla,přilehla.. a za pár dní bude vše cajk. Navíc Vám i vet řekl,že problém nevidí.. Ještě bych tomu dala pár dní a poté případně znovu zajela k vet..

Přidejte reakci

Přidat smajlík