Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2019 09:55
Leninn

XXX.XXX.220.11

zdravím mám v om zmatek mám štěně teď mu bude 6tydnu ted váží kilo ale v dospělosti bude mít 10kg kolik g granuli má dostat? Podle mě na levo jak je napsána váha v dospělosti tak bych se měla řídit spodním řádkem+věkem tak by měl mít 90g/24h.chápu to dobře? každý mi říká něco jiného ale když bych mu dávala 30g na 24h rozděleno po 4h tak mu vychází na jednu dávku 5g což mi přijde jako nic a nestačí mu to...

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.3.2019 10:04

90 g za den. Chápete to dobře, řídíte se řádkem podle předpokládané hmotnosti v dospělosti.

24.3.2019 10:31

a neřiď se tabulkami ale potřebami štěněte a jeho kondicí, zásadně,notabene u tohoto konkrétního!
Tabulky jsou jen a pouze orientační, potřeby(a tím myslím potřebu těla a ne případnou žravost psí popelnice) různých jedinců jsou individuální a mohou být velice odlišné.

24.3.2019 11:26
Leninn

XXX.XXX.220.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
90 g za den. Chápete to dobře, řídíte se řádkem podle předpokládané hmotnosti v dospělosti.

díky :-) me řekli u vet 30g což mi přišlo sakra malo

24.3.2019 11:30
Leninn

XXX.XXX.220.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a neřiď se tabulkami ale potřebami štěněte a jeho kondicí, zásadně,notabene u tohoto konkrétního!
Tabulky jsou jen a pouze orientační, potřeby(a tím myslím potřebu těla a ne případnou žravost psí popelnice) různých jedinců jsou individuální a mohou být velice odlišné.

chápu ze je to jen orientační ale zase ho nechci precpavat když vidím co vše sežere a je to pořád málo

24.3.2019 20:02
Leninn

XXX.XXX.220.11

muze se štěně prezrat?a jak to vypadá?

Přidejte reakci

Přidat smajlík