Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.3.2019 05:46
Grandina

XXX.XXX.88.163

Nevíte někdo prosím složení granulí Freedog Maintenance? Nepodařilo se mi dohledat.

28.3.2019 08:04
lupus4

XXX.XXX.205.61

buď neumíte hledat, nebo chabej pokus o reklamu ?
je to na

Dehydratované maso (30% min.), Rýže, kukuřičné vločky, kuřecí olej, hydrolyzát kuřecí bílkoviny, cukrová řepa, chlorid sodný, cholinchlorid, fruktooligosacharidy, extrakt z kaštanu, minerály a vitamíny.
1)způsob výroby zabije všechno pozitivní v surovinách (i kdyby tam čirou náhodou něco bylo )
2)když neumí napsat ani DRUH MASA, tak ať si ho strčí víte kam....
atd....

28.3.2019 08:26
Terven

XXX.XXX.110.147

Tady...
https://www.granule123.cz/granule/eshop/1-1-GRANULE-pro-psy/479-2-FREEDOG/5/3935-FREEDOG-Maintenance-Medium-20kg
podle složení docela odpad a jo, taky mi přijde do nebe volající, že není uveden druh masa. V dnešní době je to standard i u granulí nižší třídy. O způsobu konzervace ani slovo.

28.3.2019 08:48
Grandina

XXX.XXX.2.30

lupus4 napsal(a):
buď neumíte hledat, nebo chabej pokus o reklamu ?
je to na

Dehydratované maso (30% min.), Rýže, kukuřičné vločky, kuřecí olej, hydrolyzát kuřecí bílkoviny, cukrová řepa, chlorid sodný, cholinchlorid, fruktooligosacharidy, extrakt z kaštanu, minerály a vitamíny.
1)způsob výroby zabije všechno pozitivní v surovinách (i kdyby tam čirou náhodou něco bylo )
2)když neumí napsat ani DRUH MASA, tak ať si ho strčí víte kam....
atd....

No ano, tohle jsem našla.....Já spíš doufala v nějaké podrobnosti...☺
Ale i tak děkuji ☺

28.3.2019 09:01
Grandina

XXX.XXX.2.30

Terven napsal(a):
Tady...
https://www.granule123.cz/granule/eshop/1-1-GRANULE-pro-psy/479-2-FREEDOG/5/3935-FREEDOG-Maintenance-Medium-20kg
podle složení docela odpad a jo, taky mi přijde do nebe volající, že není uveden druh masa. V dnešní době je to standard i u granulí nižší třídy. O způsobu konzervace ani slovo.

Děkuji. Já jsem právěže ty granule dostala před pár měsíci jako dárek...mají po nich minimum odpadu a parádně pevná konzistence, ale nějak si nejsem jistá, zda v nich chci pokračovat...Ale jsou to zatím první granule co po nich mají fakt pevné bobky...tak jsem začala bádat nad složením a nikde nic moc k dohledání, kromě tady těch všeobecných věcí. U šarplaninky mi přijde mírné zhoršení srsti ( nemusí být nutně tímhle) beauceronce a špicli si myslím docela seděly. Tak přemýšlím, co jiného v této cenové relaci zkusit.

28.3.2019 13:07
Terven

XXX.XXX.110.147

Grandina napsal(a):
Děkuji. Já jsem právěže ty granule dostala před pár měsíci jako dárek...mají po nich minimum odpadu a parádně pevná konzistence, ale nějak si nejsem jistá, zda v nich chci pokračovat...Ale jsou to zatím první granule co po nich mají fakt pevné bobky...tak jsem začala bádat nad složením a nikde nic moc k dohledání, kromě tady těch všeobecných věcí. U šarplaninky mi přijde mírné zhoršení srsti ( nemusí být nutně tímhle) beauceronce a špicli si myslím docela seděly. Tak přemýšlím, co jiného v této cenové relaci zkusit.

Hm...myslím, že podrobnější složení než je v mém odkazu nenajdete na žádných granulích - nebo co podrobnějšího jste měla na mysli? Krom toho, že jim teda vypadl ten druh masa
Konzistence bobků je jenom jedním z ukazatelů kvality krmení, vůbec nemusí být tím nejdůležitějším.

Přidejte reakci

Přidat smajlík