Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

njnsup

28.3.2019 11:08
njnsup

XXX.XXX.133.111

dobrý den , mohu se zeptat jestli psy mohou mléko ? Svému psovi to dávám 3 krát týdně tak aby nebylo něco špatně .

jinak děkuji

28.3.2019 11:22
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

njnsup napsal(a):
dobrý den , mohu se zeptat jestli psy mohou mléko ? Svému psovi to dávám 3 krát týdně tak aby nebylo něco špatně .

jinak děkuji

To poznáte podle toho, jestli nezvrací, neprůjmuje...pak dobrý. Všichni naši vořeši měli mléko celý život, každý den. Až mí psi ho nedostávali. V době, kdy onemocněl jeden z nich a museli jsme mu vymýšlet něco, co mu bude chutnat, dostával trochu smetany. Tak to zůstalo u druhého psa, dostává trochu smetany(dvě lžíce cca veliý pes)

28.3.2019 13:02
fikovnice

XXX.XXX.135.170

lesnížínka napsal(a):
To poznáte podle toho, jestli nezvrací, neprůjmuje...pak dobrý. Všichni naši vořeši měli mléko celý život, každý den. Až mí psi ho nedostávali. V době, kdy onemocněl jeden z nich a museli jsme mu vymýšlet něco, co mu bude chutnat, dostával trochu smetany. Tak to zůstalo u druhého psa, dostává trochu smetany(dvě lžíce cca veliý pes)

Tak tak, je třeba vyzkoušet. Náš vestaj např. mléko miluje a jedna z mých koček též. Nikdo z nich nemá po mléku žádné problémy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.3.2019 13:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mléko piju já, fena i kocour. Všichni jsme dospělí, já už dávno :-))

28.3.2019 14:03
GAELLE

XXX.XXX.55.67

náš pes měl mléko rád. Když moc nepil stačilo mu trochu přilít do vody. žádné problémy po něm nikdy neměl.

29.3.2019 01:10
b.k

XXX.XXX.210.199

njnsup napsal(a):

jinak děkuji

Jaké mléko mu dáváte ?
A proč? Jen se ptám..

29.3.2019 06:23
rapotacka11

XXX.XXX.79.4

Někdo dává domácí, třeba kozí,
já jsem dávala z obchodu.
Chtěli ho .
Tito noví o něj nestojí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík