Mám dotaz doufám,ze někdo poradí a hned nebude nepříjemný....chtěla bych se zeptat od kdy štěně cca se naučí pít vodu..je nám 6týdnů ale vodu nechce zatím řeším namocenema granulema ve vodě aby do sebe alespoň nějakou vodu dostal...mléko vypije na rady jsem zkusila ubírat mléko a přidávat vodu.zvládne mléko bez 3odmerek jak.mile odeberu více tak uz to.nechce...naučí se na vodu sám?diky
Uživatel s deaktivovaným účtem

pes není blbej a když bude mít žízeň, tak vodu najde a pochopí samovolně
napsal(a):
pes není blbej a když bude mít žízeň, tak vodu najde a pochopí samovolně
tak vím že není blbej jde o to jestli mu mám dál macet granule nebo ho zkusit nechat se suchymi aby pil vodu sám protože mi do misky namoci čumák zjistí ze tam není mléko a okolo misky chodí obloukem

no tak asi nemá žízeň.
já bych to prostě vůbec neřešila:) misku s vodou k dispozici a když bude mít žízeň, tak se napije. když nebude mít žízeň, tak misku obejde.
A proč by taky vodu pil, když jí přijme dost z namáčených granulí, žízeň tedy asi nemá a mléko pije jen pro chuť, když o ředěné nestojí. Taky bych ho nepila.
Nechte mu celodenně/celonočně k dispozici misku s čerstvou čistou vodou, granule zalévat nemusíte vůbec, a uvidíte, že pít bude.
Vaše dotazy jsou poměrně úsměvné, no