Spaní v posteli a zároveň povel "místo"?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tarb666

31.3.2019 11:14
Tarb666

XXX.XXX.140.227

Dobrý den,

Máme 3leteho křížence, nemáme ho od štěněte.
Chtěli bysme se zeptat, zda je možné spavat se psem v posteli ale zároveň ho naučit na místo? Povel "místo" ještě neumí a nevíme jak ho to naučit, jelikož nemá rád pamlsky.
Takže můj dotaz zní, zda ho můžeme vykázat na místo, když budeme chtít v ložnici soukromí ale zároveň s ním v noci spát?
Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.3.2019 19:14

Tarb666 napsal(a):
Dobrý den,

Máme 3leteho křížence, nemáme ho od štěněte.
Chtěli bysme se zeptat, zda je možné spavat se psem v posteli ale zároveň ho naučit na místo? Povel "místo" ještě neumí a nevíme jak ho to naučit, jelikož nemá rád pamlsky.
Takže můj dotaz zní, zda ho můžeme vykázat na místo, když budeme chtít v ložnici soukromí ale zároveň s ním v noci spát?
Děkuji

Samozřejmě, že to lze...jen prostě musíte nacvičit povel místo.....moji psi můžou neomezeně na gauč i do postele, ale jsou situace - když pominu soukromí v ložnici ...například ..venku počasí, že by psa nevyhnal, pesani přijdou z venku mokří eventuelně jako bonus ještě špinaví...no tak zablácené koule fakty na gauči nechci a v posteli už vůbec ne, takže hlavně v těhle případech prostě na místo musí a to i když v té ložnici soukromí zrovínka nepotřebuju.

Tarb666

31.3.2019 22:14
Tarb666

XXX.XXX.140.227

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Samozřejmě, že to lze...jen prostě musíte nacvičit povel místo.....moji psi můžou neomezeně na gauč i do postele, ale jsou situace - když pominu soukromí v ložnici ...například ..venku počasí, že by psa nevyhnal, pesani přijdou z venku mokří eventuelně jako bonus ještě špinaví...no tak zablácené koule fakty na gauči nechci a v posteli už vůbec ne, takže hlavně v těhle případech prostě na místo musí a to i když v té ložnici soukromí zrovínka nepotřebuju.

Děkuji moc za odpověď. :)

Takže myslíte, že když povel místo ještě neumí (ale učíme ho to), můžeme ho zatím pouštět do postele a pak teprve vykazovat na místo, az bude povel umět?
Nenavykne si mezitím moc na to, že tam může spát?

1.4.2019 21:26

Tarb666 napsal(a):
Děkuji moc za odpověď. :)

Takže myslíte, že když povel místo ještě neumí (ale učíme ho to), můžeme ho zatím pouštět do postele a pak teprve vykazovat na místo, az bude povel umět?
Nenavykne si mezitím moc na to, že tam může spát?

No tak to vám samozřejmě zaručit nemůžu....ale myslím, že je to vše i výchově, všichni moji psi si můžou lehnout kamkoliv, můžou spát kdekoliv, ale s tou podmínkou, že pokud řeknu, tak se prostě přesunou.......navíc...pokud já chci v ložnici soukromí, tak je nevykářu jen z postele, ale hlavně z místnosti a zavřu dveře...kam si následně lehne pes je mi jedno...jestli je to na místo nebo v obýváku na gauč nebo jestli se pes nacpe k dětem do pelechu......je jen na něm....

Přidejte reakci

Přidat smajlík