Dobrý den, mám 5 měsíční štěně a je to asi týden co mi nechce jíst granule. Máme superprémiové, které mu prospívají a dřív mi je snědl pomalu než jsem dala misku na zem. Myslela jsem si, že je to zubama, ale zuby jsou v pořádku. I stolice je v pořádku. Myslíte, že mu přestali prostě chutnat ? Koupit jiné, nebo ho prostě nechat aby si uvědomil, že nic nedostane ? Děkuji předem za odpovědi.
lupus4
napsal(a):
Štěně nejí granule... má rozum
Máme superprémiové další naivka, JAKÉ ?
to už jako týden nežere ? (proč mi to připomnělo historku o cikánovi , co učil koně nežrat a když....)
Tak přesně o tyhle reakce nemám zájem, pokud se neumíte chovat tak běžte jinam.
Samozřejmě ho nenechávám hladovět.
Uživatel s deaktivovaným účtem

sarkasalinkova
napsal(a):
Dobrý den, mám 5 měsíční štěně a je to asi týden co mi nechce jíst granule. Máme superprémiové, které mu prospívají a dřív mi je snědl pomalu než jsem dala misku na zem. Myslela jsem si, že je to zubama, ale zuby jsou v pořádku. I stolice je v pořádku. Myslíte, že mu přestali prostě chutnat ? Koupit jiné, nebo ho prostě nechat aby si uvědomil, že nic nedostane ? Děkuji předem za odpovědi.
Samozřejmě bych nejraději napsala....krmte masem....ale pokud zůstanete u granulí a pokud je pes zdravotně v pořádku, tak zkuste prostě jiné, já osobně bych kupovala po menších baleních a zkoušela, co pejskovi bude chutnat.
Přístup...když to nesníš, tak nic jiného nedostaneš je mi teda těžce proti srsti....při představě, že by takhle někdo nutil mě???....brrr strašná představa...
napsal(a):
Samozřejmě bych nejraději napsala....krmte masem....ale pokud zůstanete u granulí a pokud je pes zdravotně v pořádku, tak zkuste prostě jiné, já osobně bych kupovala po menších baleních a zkoušela, co pejskovi bude chutnat.
Přístup...když to nesníš, tak nic jiného nedostaneš je mi teda těžce proti srsti....při představě, že by takhle někdo nutil mě???....brrr strašná představa...
Že? A jak bylo vždycky direktivně: nechte psa vyhladovět a on to sežere! To můžu udělat, když nemám štěně, Které je v růstu a nedostatek živin v této fázi, ho může nenávratně poškodit, což se stalo nám. Nebo mám psa bečku a ne chodící kostru, kterou na kolenou prosím, aby něco žrala...
sarkasalinkova
napsal(a):
Pokud je i po týdnu nežrání stolice v pořádku, zřejmě žere něco jiného a superprémiové amarouny ho nijak nezajímají. Buďte ráda - ale vzhledem k tomu, jak jste se osápla na lupuse, tak asi ráda nejste, no.
Pokud zvíře ve své péči necháváte, aby si ráčilo uvědomit, že nic jiného, než superbléprémiovky nedostane, dopouštíte se týrání zvířete.
Zkuste používat to uvnitř lebky a krmit psa tak, jak si zaslouží.

saola
napsal(a):
Pokud je i po týdnu nežrání stolice v pořádku, zřejmě žere něco jiného a superprémiové amarouny ho nijak nezajímají. Buďte ráda - ale vzhledem k tomu, jak jste se osápla na lupuse, tak asi ráda nejste, no.
Pokud zvíře ve své péči necháváte, aby si ráčilo uvědomit, že nic jiného, než superbléprémiovky nedostane, dopouštíte se týrání zvířete.
Zkuste používat to uvnitř lebky a krmit psa tak, jak si zaslouží.
Vy neumíte číst?
"Samozřejmě ho nenechávám hladovět. "
Tak ony granule (pokud to nejsou uměle dochucené šmejdy) ze své podstaty moc chuťově atraktivní být nemohou. Představte si, že by někdo vaši celodenní krmnou dávku rozmixoval, smíchal, uplácal z toho kuličky a usušil...
Většina psů to žere prostě proto, že má hlad a nic jiného nemá. Jsou pažravky, kterým je to celkem jedno, vdechnou cokoliv, no a pak jsou psi méně žraví a ti s granulema občas stávkujou.Případně chvíli ochotně žerou novou značku, než se omrzí.
Vím, že je tu pár lidí, jejichž psi upřednostní granule před masem, ale drtivá většina psů si granulí ani nevšimne, bude-li mít na výběr i čerstvé žrádlo.
U štěněte zadavatelky tedy nezbývá než zkoušet...chuťově atraktivnější by mohly být Marp Holistic, Essential Foods.
Nechceš ?- nežereš...to bych u štěněte nepraktikovala. Jinak je obvyklé, že malá štěňata jsou extrémně žravá a s příchodem puberty žravost slábne a psi jsou vybíravější. A někteří si prostě granule nevyberou, no...
Tichošlápek

XXX.XXX.173.3
Za mě určitě kupovat menší balení a zkoušet co šťendu chutná a když to nefunguje tak bych přešla na barf 😉
Kupovat konzervy nebo kapsičky je celkem náročné mít na každý den něco
Tichošlápek
napsal(a):
Za mě určitě kupovat menší balení a zkoušet co šťendu chutná a když to nefunguje tak bych přešla na barf 😉
Kupovat konzervy nebo kapsičky je celkem náročné mít na každý den něco
Pokud je to malé plemeno tak kombinovat kapsičky s granulema není žádná velká finanční zátěž..
Za mě samozdřejmě také nejlépe barf..
Ted mám také asi? 5ti měsíční štěně malé plemeno a rozežrala se právě na kapsičkách. Dnes dává v pohodě jedna dávka barf. ,druhá kapsička .. I granule si dá (ty nekupuji,ale občas mě někdo pošle vzorek tak to má jako pamlsek a je spokojená)