Lolka

XXX.XXX.110.136
Dobrý den, potřebovala bych poradit.
Jak mám doma nechat štěně které si ze mě udělalo mámu!Když se ho snažím nechat samotného v jednom pokoji, strašně kňučí, hned jak se zavřou dveře !! Nevim co mám dělat, potřebuju chodit do práce a štěně nikdo hlídat nemůže . Už pár dní se ho pokouším nechávat samotného, ale nic není platný. To kňučení . Doma musí vydržet alespoň 5h než se vrátím domů. Ach jo. Nějaký typ jak ho na samotu připravit??
Nedá se nic dělat, bude si muset zvyknout.
Dala bych mu do pelíšku nějaký váš svršek, aby vás cítilo a bylo klidnější . Nějakou hračku či kostičku na zabavení a jděte.
Ono si zvykne. .. půjde o párkrát, jak uvidí ze se vrátíte zvykne si a čas, kdy bude samo prospí 😊
Pokud máte možnost můžete zkusit nechat samotne pul hodiny, hodinu az se dostanete na potřebný čas. Ale pokud to nejde, tak se nedá nic dělat.
Taky jsme museli do prace a deti do školy ...
Jak je stare?
RozaTonda-mopsi
napsal(a):
Nedá se nic dělat, bude si muset zvyknout.
Dala bych mu do pelíšku nějaký váš svršek, aby vás cítilo a bylo klidnější . Nějakou hračku či kostičku na zabavení a jděte.
Ono si zvykne. .. půjde o párkrát, jak uvidí ze se vrátíte zvykne si a čas, kdy bude samo prospí 😊
Pokud máte možnost můžete zkusit nechat samotne pul hodiny, hodinu az se dostanete na potřebný čas. Ale pokud to nejde, tak se nedá nic dělat.
Taky jsme museli do prace a deti do školy ...
Jak je stare?
Na druhou stranu úplně ze začátku se doporučuje vzít si aspoň týden až dva dovolenou po pořízení štěněte... A třeba já bych to tak udělala.
Uživatel s deaktivovaným účtem

fikovnice
napsal(a):
Na druhou stranu úplně ze začátku se doporučuje vzít si aspoň týden až dva dovolenou po pořízení štěněte... A třeba já bych to tak udělala.
My si dovolenou při pořízení smetáka vzali, ale už během ní jsme ho samotě učili. Teď už zvládá být sám na zahrade, ví kde má přístřeší a vodu a přesto občas kníka. Holt je to dítě a člověk s tím musí počítat, hlavne za nim ne běžet ve chvíli, kdy začne plakat, jinak si pozornost vynucovat rvanim.
napsal(a):
My si dovolenou při pořízení smetáka vzali, ale už během ní jsme ho samotě učili. Teď už zvládá být sám na zahrade, ví kde má přístřeší a vodu a přesto občas kníka. Holt je to dítě a člověk s tím musí počítat, hlavne za nim ne běžet ve chvíli, kdy začne plakat, jinak si pozornost vynucovat rvanim.
Ano, to ano. Ale zadavatelka má už štěně doma .
Takže ji dovolena nejspíš končí. Pise, že už potřebuje jit do práce 😳

RozaTonda-mopsi
napsal(a):
Ano, to ano. Ale zadavatelka má už štěně doma .
Takže ji dovolena nejspíš končí. Pise, že už potřebuje jit do práce 😳
Proto je dobré trénovat samotu dokud je doma a muze případně zasáhnout kdyby se něco dělo. Jinak se samotě nenaučí, než že bude sám. I když to člověku rve srdce, nesmí za nim hned běžet, to je celý kámen úrazu.