Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hjv0098

7.4.2019 13:50
Hjv0098

XXX.XXX.110.136

Nevim jestli už tu měl stejný problém, ale mám problém s čůráním našeho štěňátka.A to hlavně venku. Ven ho beru skoro pořád klidně na 2h. Doma si čůrá a kádí kam chce, a je paráda za ním furt koukat jestli je bobek venku. Když se vrátíme ze zahrady (kde zatím žádnou loužičku neudělala) okamžitě se vyprázdní. Už jsem z toho zoufalá . Poraďte prosím Mimo zahrady s ní chodím i na procházky do lesa, ale je to na nic

7.4.2019 16:30
Fatia

XXX.XXX.64.240

kromě delších procházek zařadit čistě "čůrací vyběhnutí" a to vždy, když bude třeba. takže po spánku, po jídle, po hře, když se bude štěně divně chovat... nevím, jak je štěně staré, ale 2 hodinové vycházky do lesa se mi zdají skoro moc. štěně se unaví za pár minut hry, po 2 hodinách musí mít už odvařený mozek z tolika nových vjemů. a že by tam měl čůrat si ani nevzpomene. doma zrušit případné pleny/noviny. za jakoukoliv nehodu doma netrestat, nijak to nekomentovat, venku za loužičku pořádně chválit.

7.4.2019 16:50
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Štěně opravdu nekadí a nečůrá za chůze. Ale kadí a čůrá po probuzení, po jídle, po hře...a to je přesně ta doba, kdy máte mrně vzít a vynést ho ven. Můžete použít nějaký pokyn, hodně lidí používá : čůrámééé a když se povede, pejsu moc pochválit, odměnit a vzít zase domů. Aby pochopilo, že se to chodí dělat ven.

7.4.2019 17:29
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.229.104

A jak je mrňous starý? Jak dlouho máte doma ?

Přesně, jak píši holky - ihned po jídle, po spaní, po hrani vzít a jít s nim ven : 100% se povede. My používáme povel " místo" a pak chválit, chválit - Klidné dat i odmenku, když se podaří 😊

Doma se dá vypozorovat, že potřebuje: Naší začali běhat,být neklidni a běhat do kolečka... Jak hledali místo

Určite nenadávat: ja jim vždycky ukazovala loužičku a říkala jsem fuj , tady se nečůra "místo"se dela venku a šla jsem s nima vem jim ukázat, kde se to "místo" dela 😃

Naše mala to dělala taky ,jak jsme přišli z venku hned čůrala 😂 trvalo cca 2 měsíce než jsme to vypilovali. ...

Ale i dnes ,kdy ji je 7 měsíců ihned ráno mažeme čůrat .... A po snídani jdeme jeste 1x dělat bobika 😄 pak jdu do prace a ted už vydrží bez nehody než přijdou děti ve 13h ze školy.

Chce to čas a sžití se s rytmem. .
💕

8.4.2019 12:10
Fatia

XXX.XXX.64.240

jeden ze psů mi fungoval na povel "jdi se vys*at" trochu jsem se styděla to na něj volat uprostřed parku, ale fungovalo to :D on totiž věděl, že venčení před spaním už je čistě účelové, a když vykoná, co musí, půjde se domů. nechtěl proto kadit rovnou a prodlužoval si tak prochátzku. a na tohle se naučil. zalezl do křoví a vykonal :D

13.4.2019 00:02
b.k

XXX.XXX.210.235

Hjv0098 napsal(a):
Nevim jestli už tu měl stejný problém, ale mám problém s čůráním našeho štěňátka.A to hlavně venku. Ven ho beru skoro pořád klidně na 2h. Doma si čůrá a kádí kam chce, a je paráda za ním furt koukat jestli je bobek venku. Když se vrátíme ze zahrady (kde zatím žádnou loužičku neudělala) okamžitě se vyprázdní. Už jsem z toho zoufalá . Poraďte prosím Mimo zahrady s ní chodím i na procházky do lesa, ale je to na nic

No chce to vytrvat a i na té zahradě strávit se štěndem nějaký čas.. Ne jen tam vyběhnout a hurá se čurá.Aby to tak bylo tak si tu zahradu musí vzít za svou ,což znamená nechodit se tam jen jakože vyvenčit,ale i hrát si apod.
Štěně se Vám doma vyprazdnuje pravděpodobně proto,že se venku necítí bezpečně.

13.4.2019 11:20
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

b.k napsal(a):
No chce to vytrvat a i na té zahradě strávit se štěndem nějaký čas.. Ne jen tam vyběhnout a hurá se čurá.Aby to tak bylo tak si tu zahradu musí vzít za svou ,což znamená nechodit se tam jen jakože vyvenčit,ale i hrát si apod.
Štěně se Vám doma vyprazdnuje pravděpodobně proto,že se venku necítí bezpečně.

No vzít si zahradu za svou - většina psů se právě na "své" zahradě venčit nechce. Takže možná lepší ho na to venčení vzít jinam. I když nevím jak je štěně staré a jak tráví čas na zahradě, jestli ji bere za svou.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.4.2019 11:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

"Doma si čůrá a kádí kam chce, a je paráda za ním furt koukat jestli je bobek venku. "

jako tomuto nerozumím - to se jako lidi jenom dívají, jak se štěně doma vyměšuje a nic?

Přidejte reakci

Přidat smajlík