Dobry den, chtela bych se zeptat zasvecenych jak se pohybuje cena za stene (bez vad) trpasliciho pudla s PP. V inzeratech je cena vetsinou uvedena jen u stenat bez PP coz nechci, na muj dotaz u fenky s PP mi chovatelka udala cenu 36000 coz mi popravde prijde dost, ale nemam s cim srovnat...
Vi tedy někdo jak to aktualne je?
A lisi se cena u ruznych barev?
suzanne12345
napsal(a):
Dobry den, chtela bych se zeptat zasvecenych jak se pohybuje cena za stene (bez vad) trpasliciho pudla s PP. V inzeratech je cena vetsinou uvedena jen u stenat bez PP coz nechci, na muj dotaz u fenky s PP mi chovatelka udala cenu 36000 coz mi popravde prijde dost, ale nemam s cim srovnat...
Vi tedy někdo jak to aktualne je?
A lisi se cena u ruznych barev?
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/103090032/Pudl-trpaslici-harlekyn-s-pp.php
Markéta80
napsal(a):
ne, ty má tchán to nevím jak by dopadlo s těmi co máme doma my. Brabantík,ale chtěla bych celočernou fenku a to je jak vidím dost problém. Celočernou fenku grifona už bych měla 4x. Jezevčíka věřím že bych sehnala rychle.
tak držím pěsti ať se brzy vhodné štěně objeví ..............koukala jste i Slovensko nebo zahraničí ?
GAELLE
napsal(a):
tak držím pěsti ať se brzy vhodné štěně objeví ..............koukala jste i Slovensko nebo zahraničí ?
to nevím kdo by mne tam odvezl , auto nemáme tak mne vždy pro štěně vezl náš kamarád. Sice vždy říká že mne odveze kamkoliv tak to by asi koukal . Jednu stanici mám přes celou republiku a pa jednu celkem blízko a tam budou štěnata cca za měsíc tak snad jedna celočerná holka tam bude. Manžel si ze mne dělá srandu že pak si přivezu z obou stanic
Janae1

XXX.XXX.160.6
Markéta80
napsal(a):
ne, ty má tchán to nevím jak by dopadlo s těmi co máme doma my. Brabantík,ale chtěla bych celočernou fenku a to je jak vidím dost problém. Celočernou fenku grifona už bych měla 4x. Jezevčíka věřím že bych sehnala rychle.
Sehnat jezevčíka je možná složitější než sehnat brabantíka.
Ráda bych v průběhu příštího roku jezevčíka dlouhosrstého, černého s pálením, ne králičího nebo trpasličího. Už před třicetilety jich bylo málo, ale teď v ČR asi nesehnatelné.
Děkuji za odpovědi. K tomu inzeratu - jde o pejska a mu chceme fenku, bylo mi řečeno že pejsci jsou levnější. Navíc tato barva (harlekyn) je oficiálně neuznaná FCI a proto bývá tahle barevná varianta taky levnější.
My chceme fenku buď černou nebo hnědou nebo apricot.
Bohužel narážíme jak naschvál (jak už tu padlo výš) buď na inzeráty na pejsky a nebo na jiné barvy.
Ale jsem ráda že i podle vašeho názoru je uvedená cena moc, také se mi to nezdálo. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

V rodině mé sestřenice měli 2roky zpět celočerné toy pudlíky. Cena tuším 17tis. Možná bude letos krýt hnědým psem....
Uživatel s deaktivovaným účtem

ChS Venus von Nesselsdorf. Jsou na fb