Procházel jsem inzeráty a natrefil jsem na dva které nejsou asi v pořádku . Jeden je z Klimkovic a druhý z Václavovic .Byly podány ve stejný čas , mají stejné telefonní číslo a kontaktní adresa je - Samedino FCI Rogów 44-362 /Poland tel: 726067989 . Jinak nabízejí čivavy . Není to náhodou nějaký podfuk , NEBO SNAD MNOŽÍRNA !!!
Je mi líto l i d í co toto provádí a ještě více pejsku co musí žít v takovém prostředí . Co tomu říkáte VY ??
paskov244
napsal(a):
Procházel jsem inzeráty a natrefil jsem na dva které nejsou asi v pořádku . Jeden je z Klimkovic a druhý z Václavovic .Byly podány ve stejný čas , mají stejné telefonní číslo a kontaktní adresa je - Samedino FCI Rogów 44-362 /Poland tel: 726067989 . Jinak nabízejí čivavy . Není to náhodou nějaký podfuk , NEBO SNAD MNOŽÍRNA !!!
Je mi líto l i d í co toto provádí a ještě více pejsku co musí žít v takovém prostředí . Co tomu říkáte VY ??
Fascinuje mne, jaké si někteří přispěvatelé přidělávají starosti. Když vám inzerát připadá podezřelý, tak si tam štěně neberte. Líbí se mi jak všichni používají slovo množírna, aniž by znali nějakou definici. A tím , že má někdo víc inzerátů, psi netrpí. A ještě odpověď na vaší otázku: Jste de..l !!!
proč? Jeden je na štěnata a druhý na krytí psem. Mají tam i odkaz na své stránky. To přece není zakázané inzerovat v cizině. Nebo co je na tom podezřelého, i kdyby inzerovali víc štěnat tak ok. Stránky mají taky pěkné a plno lidí si koupí štěně v cizině, bydlet blízko hranic tak budu psát i do Polska I u toho krytí jasně píší že jen pro feny s PP. Někdo má jeden inzerát a někdo každé štěně inzeruje zvlášť