border kolie - štěňátka bez PP

Prodám Border kolii - Prodám štěňata border kolie bez PP. Nyní stáří 2 týdn...
15000 KčNathru
XXX.XXX.201.26
Dobrý den.
Už dlouho toužím po pejskovi plemene border kolie.Jsem aktivní člověk ,takže pes by se se mnou nenudil.Procházky,cvičák,agility a brala bych ho i ke konim.Ale mám otázku:Bydlíme v domě se zahradou ,jenomže máme živý plot (vysoký) a zjistili jsem ze by ho pejsek prolezl skrz.Úplne přesně nevíme jak tento problém vyřešit z venku plot dat nemůžeme protože je to už obecní pozemek a zevnitř by to vypadalo divne a plot by se nedal stříhat.Napadlo nás ze by jsme pejskovi oplotili jen část zahrady ,ale nevíme jak velkou by poreboval a hlavně jestli by mu jen část stačila(na tom místě bybyl jen kdybych nebyla doma ,jakmile bych přišla pustila bych ho na zahradu a sla s nim dělat nějaké aktivity). Rada bych se tedy zeptala jestli někdo nemá nápad jak tento problém vyřešit.A také bych rada o další zkušenosti s tímto plemenem.
Předem děkuji .
Náročnost na pohyb velmi náročný
Vhodné prostředí předměstí, venkov
Časová náročnost půl dne
Když vidím ty znuděné a flegmatické , nebo naopak neurotická a ustrašená stvoření jak courající s paničkama co chtějí být "in" po městě, tak je mi jich vcelku líto...- daň za módnost je obrovská
nastudujte si řádně choroby a důkladně vybírejte ch.s.
Uživatel s deaktivovaným účtem
a zevnitř by to vypadalo divne a plot by se nedal stříhat
takto to mnohde mají
divně to nevypadá a živý plot se dá stříhat zcela normálně, zcela stejně, jako by byl ten drátěný plot na straně vnější
napsal(a):
a zevnitř by to vypadalo divne a plot by se nedal stříhat
takto to mnohde mají
divně to nevypadá a živý plot se dá stříhat zcela normálně, zcela stejně, jako by byl ten drátěný plot na straně vnější
Ono se dá taky vložit pletivo do stávajícího živého plotu, Stačí ho z vnitřní strany víc vystříhat třeba do výšky 100-120cm a v tom místě udělat ocelový plot. Časem pak živý plot doroste a proroste, takže ten ocelový bude schovaný uvnitř a ten živý budete udržovat dle libosti.
Snad je to k pochopení