Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

271dejv

14.4.2019 12:27
271dejv

XXX.XXX.110.136

Dobrý den,
Máme doma 2měsiční štěndo, a chtěl bych aby v teplých jarních-letních dnech mohlo trávit celý den v boudě, tím myslím, že by tam i spal. Mám JRT, v zimě a v sychravé počasí by byl samozřejmě doma. Ale nevim jak ho k tomu mám přiučit. Bojím se aby se v té boudě necítil bezpečně a nebál se jí. Nemáte nějaký typ, jak na to? Aby se prostě nebál??

A ještě... jak starý musí být, v kolika měsících ho mám seznámit s boudou?
Děkuju

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.4.2019 13:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

My jsme dali JRT do boudy na začátku léta asi v 6-8 měsících. Nikdy jsme neměli problém že by se pes bál samoty, spíš se jen nudil. Jinak se kdyžtak nedivte že pes v boudě vůbec není, máme dva psy a ti jsou v boudě jen přes zimu když je sníh, jinak spí mimo boudu

14.4.2019 15:20
karo2702

XXX.XXX.162.156

Já učila na zahradu. Nejdřív jsme si tam hráli a pak už tam přes den zůstávala dýl a dýl sama, třeba i do tmy. A samozřejmě jsem ji zavírala i do kotce s boudou, aby si zvykala. Vždy jen na chvilku, třeba když jsme šli za zahradu atd. A pak jsme jí tam prostě nechali, byla dost vyběhaná a unavená a spala krásně celou noc ani nehlesla.
Teď mi řve jen když v noci jdou po ulici opilci a dělají binec, jinak je ticho a spí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík