prasylda

XXX.XXX.232.10
dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s granulemi O'canis PREMIUM hovězí maso se sladkými brambory a dýní. a pokud ano, zda tyto zkušenosti jsou dobré nebo ne. podle složení nedokáži posoudit, zda se jedná o kvalitní granule, navíc jsem ani nikde nenašla kalorickou hodnotu.
předem děkuji.
prasylda

XXX.XXX.232.10
posílám:
SLOŽENÍ: Čerstvé hovězí maso (svalovina) 42%, sušené hovězí maso (svalovina) 23%, sušené sladké brambory 12%, sušená dýně 6%, petržel, vejce v prášku, jablka, hrušky, mrkev, rozmarýn, lněný olej, extrakt z juky Schidigera, fenykl, dřeň z řepy 2%, rýžové klíčky, mletá semena ostropestřce 1%.
NUTRIČNÍ HODNOTY: bílkoviny 31%, hrubý tuk 12,7%, hrubý popel 5,2%, hrubá vláknina 4,8%
prasylda

XXX.XXX.232.10
děkuji za vaši odpověd. mohla bych ještě poprosit zkouknout granule značky naturavetal canis plus králík?
posílám rovnou složení:
Surové proteiny 22,77%
Obsah tuku 11,88%
Surová vláknina 2,34%
Surový popel 6,29%
Vápník 1,20%
Fosfor 0,72%
Železo 313 mg / kg
Křemík 260 mg / kg
Zinek 58,9 mg / kg
Mangan 38 mg / kg
Jod 1,47 mg / kg
Draslík 0,54 mg / kg
0,25 mg / kg sodíku
Hořčík 0,18 mg / kg
pH 6,01
Králičí masová moučka 24% (obsah čerstvého masa 60%)
Rohovník (svatojánský chléb)
Kokosový olej
Mrkev
Banány
Pivovarské kvasnice
Brusinky
Borůvky
Mořská řasa
Sladové klíčky
Křemelina
Přeslička k posílení pojivové tkáně
Jehlice trnitá
Březové listy
na německých stránkách uvádí ještě pohanku, ale na českých stránkách zase není. a zase bohužel nejsou uvedeny kalorie krmiva.
předem děkuji za odpověd.
prasylda
napsal(a):
děkuji za vaši odpověd. mohla bych ještě poprosit zkouknout granule značky naturavetal canis plus králík?
posílám rovnou složení:
Surové proteiny 22,77%
Obsah tuku 11,88%
Surová vláknina 2,34%
Surový popel 6,29%
Vápník 1,20%
Fosfor 0,72%
Železo 313 mg / kg
Křemík 260 mg / kg
Zinek 58,9 mg / kg
Mangan 38 mg / kg
Jod 1,47 mg / kg
Draslík 0,54 mg / kg
0,25 mg / kg sodíku
Hořčík 0,18 mg / kg
pH 6,01
Králičí masová moučka 24% (obsah čerstvého masa 60%)
Rohovník (svatojánský chléb)
Kokosový olej
Mrkev
Banány
Pivovarské kvasnice
Brusinky
Borůvky
Mořská řasa
Sladové klíčky
Křemelina
Přeslička k posílení pojivové tkáně
Jehlice trnitá
Březové listy
na německých stránkách uvádí ještě pohanku, ale na českých stránkách zase není. a zase bohužel nejsou uvedeny kalorie krmiva.
předem děkuji za odpověd.
No.. Tam ta králiči masová moučka nic moc. Svatojánský chléb je spíš pamlsek. Pokud ovšem dáváte min. 1 denně např. maso, zeleninu, těstoviny, vajíčko, jogurt, tvaroh atd., tak bych v těch granulích problém neviděla.
Ty 1. granulky se mi celkem líbí. U mého psa ale vítězí granule Taste of the wild. Já sice barfuju, ale jednou za čas koupím .
Uživatel s deaktivovaným účtem

prasylda
napsal(a):
posílám:
SLOŽENÍ: Čerstvé hovězí maso (svalovina) 42%, sušené hovězí maso (svalovina) 23%, sušené sladké brambory 12%, sušená dýně 6%, petržel, vejce v prášku, jablka, hrušky, mrkev, rozmarýn, lněný olej, extrakt z juky Schidigera, fenykl, dřeň z řepy 2%, rýžové klíčky, mletá semena ostropestřce 1%.
NUTRIČNÍ HODNOTY: bílkoviny 31%, hrubý tuk 12,7%, hrubý popel 5,2%, hrubá vláknina 4,8%
Strašně moc vlákniny, očekávajte ze psa velký odpad. A málo tuku, takže dost light. Za mě nebrat.
prasylda

XXX.XXX.232.10
my jsme na taste of wild začínali, ale bohužel po kastraci nám začínala fena nabírat, jeden čas jsme museli mít i veterinární dietu, což složení byla hruza, ale váhu shodila, tak jsme pak přešli na granule yoggies, jehněčí bílá ryba, ale po půl roce začíná opět nabírat. takže hledám nějaké jiné granule, ale chtěla bych zůstat u lisovaných za studena nebo pečených. ty první granule se mi také líbí, ale jedná se o polskou značku, takže nevím, jestli polské rovná se špatné.