Border kolie s PP (s rodokmenem)

Prodám Border kolii - Štěňátka s vyšetřením zraku a sluchu. Socializovaná,...
1 KčKK2019
XXX.XXX.81.149
Objednávka granulí pro štěně BOC, od chovatelky na Brit Care, takže menší pytel toho a pak, volili byste Taste of the Wild nebo Primordial a proč? Já mám sama dva psy co sme v mezicace vyzkoušeli Magnusson, essential, ND low grain, Annamaet... , ale nakonec vítězí dlouhodobě krmení TOTW (hodně příchutí, které navíc chutnají, odpad ok atd), takže v ceně 12 kg granulí do 1300kc pro mě vítězí, avšak neřeším barvu - přecijen je to černobílý pes, takže to řeším (reznuti) a navíc už nevidím menší kvalitativní rozdíly mezi nimi. Díky moc 😎
Uživatel s deaktivovaným účtem
Z těch dvou určitě Primordial, mají mnohem menší množství vlákniny, lepší složení, ale i více vit A, ale pokud to štěně nemá geneticky dané, tak reznout nebude.
KK2019
XXX.XXX.81.149
napsal(a):
Z těch dvou určitě Primordial, mají mnohem menší množství vlákniny, lepší složení, ale i více vit A, ale pokud to štěně nemá geneticky dané, tak reznout nebude.
Díky moc, kromě té vlákniny v čem je lepší složení prosím? Já se snažím dost orientovat, ale detaily už mi unikají, tak bych i uvítala podrobnější porovnání. Moc děkuju :)
Primordial
Složení:
čerstvý pstruh (35 %), sušené kachní maso (25 %), hrášek, brambory, kuřecí tuk (10 %), bob, lněné semínko (2,5 %), sušená dužnina řepy, kvasnice, prášek z mořské řasy (0,3 %)...atd
čerstvý pstruh (35 %) rozuměj OŘEZY co zbyde po filetování
sušené kachní maso (25 %) asi totéž
navic vyrobené tepelnou extruzí čili na nic
taste of the wild
Složení:
bizon, moučka z jehněčího masa, moučka z kuřecího masa, vejce, sladké brambory, hrášek, brambory, olej Canola, pečený bizon, pečená zvěřina, přírodní aroma, rajčatový protlak, moučka z mořských ryb, sůl, chlorid cholinu, sušené kořeny čekanky, rajčata, borůvky, maliny,
do moučky v emerice semelou VŠECHNO
štěněti bych nedal ani jedno z uvedených "suprčuprsrágor"
bobina65
napsal(a):
Naši kocouři z granulí žerou jen Perfect fit a Purina Bifensis ve všech příchutích. Jiné nežerou.
Upřímně - nic moc. Já je mám z granulí na Purizonech - a ty beru jako poměrně dobré granule (nějaká to hodnocení typu prémiová a superprémiová a nadsuperprémiová - to moc neberu). No a teď mám ještě tu Joseru...
Ale Purina teda nic moc.
austalan
XXX.XXX.243.2
My si za týden přivezeme domů prcka australského ovčáka a plánujeme Acana granulky pro štěňata. Taky jsem to poměrně dlouho studovala, a tyhle mi vyšly jako vítězné. Pokud s nima štěně bude oka.
fikovnice
napsal(a):
Upřímně - nic moc. Já je mám z granulí na Purizonech - a ty beru jako poměrně dobré granule (nějaká to hodnocení typu prémiová a superprémiová a nadsuperprémiová - to moc neberu). No a teď mám ještě tu Joseru...
Ale Purina teda nic moc.
Tak našim kocourům je již deset let. Jsou to bratři , jsou doma a i chodí ven. Granule nemají jako hlavní stravu. Jinak jsou hrozně mlsní. Baští kapsičky, paštiky a syrové maso.
Benten
napsal(a):
..i kočku mám na Bona Cibo Adult Cat
první tři místa ve složení : Dehydratovaný kuřecí protein, baldo rýže, kukuřičný škrob
týýý v.ole, to mě položilo.....