Renča176

XXX.XXX.145.114
Dobrý den , mám doma 4 letou střední kříženku a skoro ročního zlatého retrívra a když potká nějakou haravku tak je úplně mimo kňučí a prostě pak i doma a fenka nám začala hárat před 14 dny a on nic vůbec to nevnímá hrajou si spolu spí vedle sebe a jediný co tak ji očichá a zas jdou od sebe .Nenecháváme je o samotě a jinak je rozdělujeme ..ale má otázka zní jestli jste se s tím někdy někdo setkal že by ji bral jinak než ostatní fenky?🤔 Děkuji za případné odpovědi 🙂
Renča176
napsal(a):
Dobrý den , mám doma 4 letou střední kříženku a skoro ročního zlatého retrívra a když potká nějakou haravku tak je úplně mimo kňučí a prostě pak i doma a fenka nám začala hárat před 14 dny a on nic vůbec to nevnímá hrajou si spolu spí vedle sebe a jediný co tak ji očichá a zas jdou od sebe .Nenecháváme je o samotě a jinak je rozdělujeme ..ale má otázka zní jestli jste se s tím někdy někdo setkal že by ji bral jinak než ostatní fenky?🤔 Děkuji za případné odpovědi 🙂
Můj starý krycí pes taky domácí feny neopruzuje, protože ví, že "co je v domě, není pro mě", ale nenechte se ukolébat, protože když jsem s ním chtěla pak krýt domácí fenu, tak dělal že neexistuje (přitom cizí fenu vždycky fikl bez pozdravu už u auta).
A pak, když jsem odešla na minutu vyndat maso z mrazáku, a vrátila jsem se, tak byli v chodbě svázaní. Přitom fena podle progesteronu na krytí byla, a on ji v mé přítomnosti ignoroval, i když ona se mu nastavovala ...
Renča176

XXX.XXX.145.114
Děkuji za odpověď ..v naší přítomnosti jsou furt u nás a leží a když někam jdeme nebo na noc jsou každý od sebe ...nás právě jakože fascinovalo že ji si nevšímá a že z ní není mimo jak z ostatních haracich fén..ale jsem ráda že to tak je protože on je na fence dost závislí a Báli jsme se že ji budeme muset dát ke známým protože to by on asi nedal bejt bez zní
Renča176
napsal(a):
Děkuji za odpověď ..v naší přítomnosti jsou furt u nás a leží a když někam jdeme nebo na noc jsou každý od sebe ...nás právě jakože fascinovalo že ji si nevšímá a že z ní není mimo jak z ostatních haracich fén..ale jsem ráda že to tak je protože on je na fence dost závislí a Báli jsme se že ji budeme muset dát ke známým protože to by on asi nedal bejt bez zní
No, moje fena má plodné dny až od 3. týdne a do té doby pes jen občas zkontroluje. Pak v podstatě ze dne na den začne blázinec :-D
Uživatel s deaktivovaným účtem

marushka
napsal(a):
No, moje fena má plodné dny až od 3. týdne a do té doby pes jen občas zkontroluje. Pak v podstatě ze dne na den začne blázinec :-D
Přesně tak to je.
Renča 176 : 1/ může se stát, že vám brzy budeme gratulovat ke štěňátkům. Nedejte se zmást, je to pak hned.
2/ Zvykejte psa, aby fungoval normálně i v nepřítomnosti feny. Stát se může ledacos a pes, takhle závislý na parťákovi, bude pak trpět a vy s ním.
Renča176

XXX.XXX.145.114
Snažíme se už od malá ho to naučit aby prostě nebyl tak závislí jak jde dcera ven s fenkou tak on chvíli poknuci ale po chvilce je klid ..nedávno se nám stalo že jsme ho omylem zavřeli do ložnice a fena byla u dcer v pokoji no počůral se nam tam a pak když jsme mu otevřeli tak úplně byl z toho špatný a furt se mazlil ...když je venku tak je v pohodě nehledá ji nebo tak ... Je i hodně fixovány na dceru a tu jedinou doma jakože poslechne je úžasný a všechno jen nemůže být úplně sám doma nevíme a nemůžeme přijít na to aby prostě nebyl na fenku tolik závislí ...(musíme i s nimi chodit jednotlivě protože on strašně tahá a já mám nemocnou ruku tak ho neudrzim takže chodí jen dcera a ta si i vezme oba ale dá jí to práci naštěstí si fenku dobře vycvicila takže ta jí poslechne úplně na slovo takže ji i pouští na volno ...Fenka je úplně opak jeho ta je v klidu nic neřeší kam ji dáme tak tam zůstane a je v klidu a to dceru v tomhle obdivuju protože co jí říkali tak ona se nevzdala a prostě teď s fenkou má úplně skvělý vztah někdy mi i přijde jak kdyby si četli myšlenky ....jedná paní nám poradila že máme dát fenku na nějaký čas pryč aby si buddy odpoutal tu závislost k ní ale my se toho bojíme ..kdyby jste měli i řadu na tohle jak to odbourat tak budu velmi ráda :D děkuji za odpovědi