Americký pitbulteriér

Prodám Amerického pitbulteriéra - Nabízím štěňátka APT narozena 7.4. 2025 K...
18000 KčJeggy
XXX.XXX.97.252
Dobrý den včera 28.4. jsme si domu přivedli nového člena rodinky,čistokrevného třímesičního pitbulla.
Jeggy byl dnes s námi u zvěrolekáře na prohlídku,tam nám pan doktor sdělil moji na první pohled jasnou obavu,že je pes zaostalý a lehce podvyživený.
Navzdoru tomu všemu Jeggy zvládá povely je to mazel děti má rád a cizí psi mu nevadí,jediný problém je venčení je velice náladovy co se týče tohodle témata.
Někdy poklusava a někdy stáhne ocas a dál nejde(jeho hlavní problémy prozatim jsou tma a poprchávání).Chci vás poprosit o rady jak s Jeggym zacházet když nebude chtít jít např. na trávu jsem velice trpělivý na výtah jsem Jeggyho naučil během dvou hodin :) Děkuji Samuel.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nějaký blbý překladač ne?
Jak reagoval chovatel na zprávu, že vám předal podvyživené štěně?
Čím krmil, kdy odčervoval?
V jakém prostředí štěně žilo?
Ve 3 měsících by už mělo znát od chovatele téměř vše - chození na vodítku, venčení potmě, dopravní prostředky atd. Jestli toto chovatel zanedbal, musíte ho všechno učit pomalu, bez násilí, hodně chválit za každý krok kupředu, a to pamlsky i sociální odměnou.
Jako byste to neznali. Pán/paní vám samozřejmě odpoví, že pejsek je bez pp, viděli možná maminku a štěňata byla zavřená v obýváku a něco jako obojek vůbec neznají. Krmeni byli dvakrát denně žrádlem z Lidlu a pak prodáni za 5 tisíc jeden.
Mám takový dojem, že je tady toho čím dál víc.
Vidím, že pes je kříženec. Vezmu ho domů a druhý den sem napíšu, jestli si to myslí správně.
Nevidím rodiče. Přitáhnu si štěně domů a po 14 dnech je z toho úplně jiné plemeno.
Pes je vyhublý. Dotáhnu ho domů a pak si stěžuji...