Bela85

XXX.XXX.48.48
Zdravím, dáváte svým pejskům konzervy? Případně jaké? Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

marcelaamax
napsal(a):
Já dávám konzervy od Sokol Falco. Když je otevírám, tak si občas říkám, že bych z toho mohla snad uvařit i pro nás .
Potvrzuju....jsou super, ale kupuju jen vyjímečně, maso prostě vyjde levněji ...o dost levněji, takže je pesani mají jako "slavnostní večeři" na štědrej den, narozeniny, den dětí a podobné příležitosti....dost jim to chutná. Jo a voní to stopro líp, než když otevřu vepřovku pro lidi.
Jinak několikrát do měsíce krmím masovkama od Brita pravidelně 2 víkendy v měsíci, to nestíhám vařit.....a pak ve své podstatě rezerva, kdyby cokoliv.....nejsem z toho teda moc nadšená...můj klasický problém.....nevím z čeho je to splácaný..
Edit: nedělám reklamu na značku Brit ......neříkám, že jsou nej...ale z masovek co jsem vyzkoušela mi nejmíň smrděj

Hermmans, GranataPet a Lukullus.
Odjakživa jsem před konzervama ostražitá, mám zažito, že psi po nich vždycky mají ne úplně OK stolici.
U feny jsem předloni vyzkoušela konzervy Marp, vypadaly pěkně, chutnaly moc, ale bobky nebyly úplně podle mýho gusta. Jsem zvyklá, že fena se vykadí, bobky jsou pěkně tuhý a zadek zůstane čistej, po konzervě to tak nebylo.
Nedávno jsem dostala k zásilce granulí jako dárek kapsičky Barking Heads
http://barkingheads.net/produkty-barkingheads/pro-psy/top-dog-turkey-kapsicka
feny se mohly umlátit a stolice super, jen ta cena je poněkud jinde. Nicméně s další objednávkou jsem jim dvě objednala reklama funguje.
Terven
napsal(a):
Odjakživa jsem před konzervama ostražitá, mám zažito, že psi po nich vždycky mají ne úplně OK stolici.
U feny jsem předloni vyzkoušela konzervy Marp, vypadaly pěkně, chutnaly moc, ale bobky nebyly úplně podle mýho gusta. Jsem zvyklá, že fena se vykadí, bobky jsou pěkně tuhý a zadek zůstane čistej, po konzervě to tak nebylo.
Nedávno jsem dostala k zásilce granulí jako dárek kapsičky Barking Heads
http://barkingheads.net/produkty-barkingheads/pro-psy/top-dog-turkey-kapsicka
feny se mohly umlátit a stolice super, jen ta cena je poněkud jinde. Nicméně s další objednávkou jsem jim dvě objednala reklama funguje.
No u nás je po těch konzervách od Falca stolice naprosto v pořádku - tuhá. Minule jsem jim vzala ještě Petkult a Grand Carno - ve zverimexu a taky v pohodě. Ale to jsem brala jen na zkoušku, na chuť . Jinak ve větším množství objednávám právě ty od Falca, ty u mě pořád vedou :-)

Pes je na mase, ale jednou za čas objednám nějaké od Wolfsblut, protože jsou snad jediné, po kterých nemá měkčí bobky. A jak Terven zmínila Barkingy, tak vlastně taky zkusil a v pohodě. Konzervy od těchto značek jsou výborné, ale je to opravdu za raketu. Čerstvá strava je lepší a nesrovnatelně levnější, nedá se svítit. Kdybych byla nějak extra pohodlná, tak bych do nich šla a díru do rozpočtu by mi to neudělalo. Ale syrové je syrové. :)
Jinak teď jsem zkusila doma zavařit "konzervy" a dopadlo to dobře. Kůň, dýně apod. Jen na nárazovku, nevím co s vápníkem. Ale tak kachní běhák jako zákusek to spraví. Nicméně na pár dní venku bez lednice to stačí, ty pařátky 2 dny vydrží a z nějakých 3 dnů pes deficit mít nebude.
Lucka76

XXX.XXX.48.48
Máte někdo zkušenosti s těmito: https://krmivo-brit.cz/cs/brit-mono-protein? Děkuji
Mirek85

XXX.XXX.48.48
Zdravím, my konzervy kupujeme zásadně od značky Brit. Obsahují jen maso.

Mirek85
napsal(a):
Zdravím, my konzervy kupujeme zásadně od značky Brit. Obsahují jen maso.
Už by vás měli zablokovat, trapní reKLAMkáři!

ale vy jste to tady rozjeli zcela špatným směrem, tak vás bela85=luckaxx=marekxx=48.48 přeci muselo usměrnit.....no jak by to pak vypadalo, taková bezbritová anarchie