Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

271dejvi

1.5.2019 14:03
271dejvi

XXX.XXX.110.136

Dobrý den,
Nedávno jsme zaznamenali problém. Máme doma šněně-3měsíce. Vždy čůrala ,, normálně” v různých časových intervalech. Nedávno začala dělat obrovské louže, jakmile jsem loužičku utřela udělala další, byly jsme na veterině tam nám řekli, že to není zánět a s tím jsme šli domu, podle doporučení veterináře jsme koupili speciální čaj v lékárně, ten pomohl na dva dny, ale potom to zase začalo- velká žízeň- obří louzičky- skoro pořad, už ani nevim čím to bude, máte nějaký typ??

1.5.2019 19:12
GAELLE

XXX.XXX.55.67

navštívit jiného veterináře

1.5.2019 19:40
karo2702

XXX.XXX.162.156

Tohle bude nastydlý močák, štěňátka to mívají, zvlášť když jsou doma a venku fouká. Taky jsem to řešila, když byla moje malá. Ale chce to veta, žádné domácí pokusy.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.5.2019 19:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nechte vyšetřit moč u jiného veterináře.

1.5.2019 19:54
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

karo2702 napsal(a):
Tohle bude nastydlý močák, štěňátka to mívají, zvlášť když jsou doma a venku fouká. Taky jsem to řešila, když byla moje malá. Ale chce to veta, žádné domácí pokusy.

Taky jsem měla fenku,štěně, nastydlou. Hodně čůrala - často a obrovské louže - jak psala zadavatelka. Ale teda nepozorovala jsem u ní, že by více pila. Zadavatelka píše i o nadměrném pití, tak bych se bála, aby to nebylo něco závažnějšího .

1.5.2019 21:01
karo2702

XXX.XXX.162.156

marcelaamax napsal(a):
Taky jsem měla fenku,štěně, nastydlou. Hodně čůrala - často a obrovské louže - jak psala zadavatelka. Ale teda nepozorovala jsem u ní, že by více pila. Zadavatelka píše i o nadměrném pití, tak bych se bála, aby to nebylo něco závažnějšího .

Mě osobně i hodně pila.
Ale stejně tak by to mohl být jakýkoliv jiný zánět. Veta to chce určitě

Přidejte reakci

Přidat smajlík