Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.5.2019 18:46

zdravím hledam pěknou fenku pro mého rokačka je to super kámoš ze super povahou ..víc otazky pište ;)

8.5.2019 19:54
arosek

XXX.XXX.60.11

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
zdravím hledam pěknou fenku pro mého rokačka je to super kámoš ze super povahou ..víc otazky pište ;)

Projdete si utulky v CR, va kazdem zustante tolik dnu, kolik tam maji krizencu bull plemen po rodicich, jejich majitele taky nutne potrebovali miminka po sve/m Fifince/Rokackovi.

A az za par let skoncite, snad vas to prejde.

8.5.2019 20:08

jo chapu ...ja takovej nejsem mam toho psa už 4 roky a moc jsem si snim prožil .. štěnata bych nerozhazel kde jakemu piii to bych to rači jako male slepe utopil v sudu.. mam dobre kamarady co toho psa maj radi a chtěj trochu z něj..

8.5.2019 20:14
lupus4

XXX.XXX.205.61

jo chapu ...ja takovej nejsem mam toho psa už 4 roky a moc jsem si snim prožil .. štěnata bych nerozhazel kde jakemu piii to bych to rači jako male slepe utopil v sudu.. mam dobre kamarady co toho psa maj radi a chtěj trochu z něj..

Problem ve světě je ten, že inteligentní lidé jsou plni pochyb,
kdežto blbci plni sebedůvěry.
Charles Bukowski
aneb

Stultorum mater sempiter gravida

8.5.2019 20:17

a takove keci jsi nechte do blesku takovejch zvířat to jsem měl na zahradě jste neviděl ani na prima zoom ..

8.5.2019 20:24

a toho psa jsem dotahl z utulku když měl 4měsice :D a neměnil bych.. a maš recht sebeduvěra ty mame oba dost ;)

8.5.2019 20:24
lupus4

XXX.XXX.205.61

a takove keci jsi nechte do blesku takovejch zvířat to jsem měl na zahradě jste neviděl ani na prima zoom ..

jj, si fakt užasňák úplně NEJ (teď jde jen o to , jesli největší, nebo nejblbější, sázím na 2. možnost)
PS. puberta ve spojení s IQ tykve je smrtící koktejl, hlavně pro okolí

8.5.2019 20:31
GAELLE

XXX.XXX.55.67

krásná čeština obávám se že tady nejste na inzerci ani na seznamce (psí)

8.5.2019 20:40

trapaku ;)

8.5.2019 21:30
arosek

XXX.XXX.60.11

a toho psa jsem dotahl z utulku když měl 4měsice :D a neměnil bych.. a maš recht sebeduvěra ty mame oba dost ;)

V soucasnosti mame doma 3 utulkace a jednu nalezenku. Krom nasich planovanych ...
Mam na nich taky mnozit? Pac jsou skveli a vdecni a uzasni a maj diru, tak by to slo, ne?

Imho je uzasne, ze vy byste se o stenata postaral. Ja tak nejak blbe predpokladam, ze Rokacek bude asi kluk, kdyz teda hleda holku. Takze o stenata se bude starat majitel feny. A tech stenat bude klidne 6, nebo taky 9, ale muze jich byt i klidne 12 a vic. O vsechny se dotycny postara?

A vy vsem najdete novy uzasny domov a budete je sledovat i v jejich treba osmi letech? A budete resit to, ze se pes po nejake dobe najednou prestane hodit, protoze se zmenila rodinna situace, majitele se stehuji, maji dite, pes je nevychovany a napada, nebo se nahle objevila alergie? A pak si toho chudaka vy - jakozto puvodce jeho zivota - vemete a date mu novy domov na doziti?

Nebo zase skonci u lidi jako jsem ja a dalsi, kteri z planovanych 4 psu jich maji doma 9 a vekovy prumer je kolem 12 let?

Uprimne - jdete do haje s poctem zviratek na vasi zahrade. Mozna kdyz prestanete pocitat broucky a ptacky co vam tam litaji a zacnete vic premyslet, bude svet lepsi.

8.5.2019 21:30
karo2702

XXX.XXX.162.156

Ono nejde jen o to, komu byste ty štěňata dal vy, ale komu je dá majitel té fenky že? Trochu logicky.
A další věc je, pokud chce někdo psa, ať si vezme křížence z útulky a ne za tisíce od nějakého *****, co si chce vydělat

gooo

8.5.2019 21:45
gooo

XXX.XXX.220.250

to vas šlechtí ale je to trapne že hazíte všechny do stejneho koše ... mate něco proti němu nebo tomu plemenu??

8.5.2019 22:00
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

gooo napsal(a):
to vas šlechtí ale je to trapne že hazíte všechny do stejneho koše ... mate něco proti němu nebo tomu plemenu??

To asi nebude o plemeni, ale o tom, že z obsahové i formální stránky jeho písemného projevu doslova křičí, že má IQ ... 🙄

Přidejte reakci

Přidat smajlík