Vyndani stehu - uklidneni

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ali13

20.5.2019 21:13
Ali13

XXX.XXX.177.218

Dobry den,zajimalo by me, jak probiha vyndavani stehu u maleho psa, ktery se u veterinare boji a nechce se nechat osetrit a vselijak se vrti,krouti a vrci. Bojim se, abychom ji udrzeli klidnou a mohl to tak veterinar vyndat. Jedna se o stehy po operaci vazu v koleni. Necha se dat psovi neco na uklidneni? Dekuji za odpovedi.

20.5.2019 21:22
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Ali13 napsal(a):
Dobry den,zajimalo by me, jak probiha vyndavani stehu u maleho psa, ktery se u veterinare boji a nechce se nechat osetrit a vselijak se vrti,krouti a vrci. Bojim se, abychom ji udrzeli klidnou a mohl to tak veterinar vyndat. Jedna se o stehy po operaci vazu v koleni. Necha se dat psovi neco na uklidneni? Dekuji za odpovedi.

Je nutné malému psovi dávat při vyndávání stehů něco na uklidnění? Vyndání stehů je rychlá záležitost a pokud je to malý pes, tak ho zvládnete udržet chvilku v klidu ne?

Mám taky psa, který se bojí u veta (má 30 kg a fakt páru). Je pro mě "nepředstavitelné", že by třeba v klidu vydržel ležet na zádech při ultrazvuku břicha, ale z chvilkového vyndání stehů bych strach neměla.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.5.2019 21:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

upřímně, koš, paníček za dveře, jeden člověk drží psa na stole na boku, druhý vyndavá stehy.

20.5.2019 21:26
mojipsi

XXX.XXX.32.227

Měla jsem KAO měla 70 kg, neumím si představit, že by nebyla tak dobře zmakla, že veterinář mohl dělat co chtěl a byla v klidu.Myslim, že bych ji nepreprala, základ je zmaknout psa jakéhokoliv.

Přidejte reakci

Přidat smajlík