Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Teruli

21.5.2019 07:36
Teruli

XXX.XXX.89.112

Zdravím,
Chtěla bych se zeptat zda není problém nechat štěnátko 7, hodin samotné doma. S přítelem si budeme pořizovat za chvilku a vyšel nám blbě týden kdy máme stejnou směnu (ranní) potom už nebude problém budeme se střídat takže ho budeme učit. Jen bych chtěla vědět zda by ten týden malé nějak neuškodil, šlo by jen o 5 dní

21.5.2019 08:02
rapotacka11

XXX.XXX.79.124

Tak si ho vemte o týden později.

23.5.2019 09:15
Petriarchát

XXX.XXX.113.2

Moje štěně bývá denně samo doma 5 hodin. Ze začátku se samozřejmě počůrávala, ale po týdnu úplně v pohodě. Má spoustu hraček, takže si hraje a před odchodem se s ní jdu ještě vyblbnout ven, takže pak beztak spí.

23.5.2019 09:34
Jackousek

XXX.XXX.219.4

Dobrý den, určitě bych štěně doma samotné nenechávala. Později (až si na Vás štěně zvykne) tak klidně, ale první dny s pánem jsou pro zvířata hodně důležité. Bude v cizím prostředí bez mámy a ještě bez pána? Bude hodně ve stresu a může se to podepsat na jeho chování. Raději bych si štěně vzala o týden později.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.5.2019 09:39

Taky bych doma malé štěně v začátku samotné nenechávala. My jsme doma byli měsíc a i pak, když jsme přijeli z práce, štěně se radostí mohlo zbláznit, když nás uvidělo. Ty chvilky s mrnětem si užijte, rychle to uteče a nejde to vrátit.

23.5.2019 09:42
rennie111

XXX.XXX.43.146

Súhlasím s Klárou, zoberte si ho radšej až o týždeň ak to chovateľovi vysvetlíte isto s tým nebude mať problém. Predstavte si, že toho prcka beriete z prostredia kde bol celý deň medzi súrodencami, s mamou a zrazu bude 8-9h sám niekde zatvorený. Bude plakať a nebude vedieť čo sa stalo. Toto je úplne zlý štart do života.. Aspoň prvý týždeň - dva s ním treba byť čo najviac a potom ho postupne učiť na samotu keď už sa u vás začne cítiť ako doma.

23.5.2019 09:52
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky bych doma malé štěně v začátku samotné nenechávala. My jsme doma byli měsíc a i pak, když jsme přijeli z práce, štěně se radostí mohlo zbláznit, když nás uvidělo. Ty chvilky s mrnětem si užijte, rychle to uteče a nejde to vrátit.

No tak zbláznit se radostí se může i můj skoro 4 letý pes, když se po hodině vrátím domů .

Ne, souhlasím. Já jsem teda doma od pořízení druhého štěnda až do teď, kdy je štěněti 8 měsíců a ještě nějaký čas doma budu... Ale už začínám pomalu psy zvykat na samotu.

Ale zase na druhou stranu - znám hodně lidí, kteří to tak neřeší, štěně si prostě pořídí a normálně jedou ve stejném režimu i s prací od začátku. Když si vzpomenu na předešlého psa - já byla dítě, chodila do školy. A rodiče by si kvůli němu prostě dovolenou nevzali. Takže jsme ho dovezli o víkendu, byli s ním celý víkend a v pondělí se normálně šlo do školy a práce.

Edit.: ale pokud je možnost, tak se přikláním k tomu si vzít štěně o týden déle.

23.5.2019 10:34

No tak zbláznit se radostí se může i můj skoro 4 letý pes, když se po hodině vrátím domů

To jo, ta moje se vlastně chová pořád stejně, olíže mi celý obličej, jen jako ke štěněti jsme se k ní musela sklánět

Přidejte reakci

Přidat smajlík