Pes do bytu pro pracujícího co nikdy neměl psa,.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Petr_83

25.5.2019 13:54
Petr_83

XXX.XXX.113.154

Ahoj
Už dlouho zvažuji že si pořídím psa, i když žiji sám a 9 hodin jsem mimo byt kůli práci která je ranní/odpolední a vracím se domů nejpozději 20:30. Bydlím v druhém patře, a bytovka nemá výtah... tak aby nebyl problém schody.
Po čtyřech zlomeninách nohy nezvládám chodit víc jak 3-4 hodiny v kuse i když chodím hodně rychle, a měl bych hubnout.

Chci mazla, společníka, na procházky i gauč, co nebude na nic utočit.

Zatím se mi nejvíc líbí Kavalír King Charles španěl
/ proto jsem se dneska byl kouknout na výstavu v Kutné Hoře.

Je to rozumné? Nic menšího nechci, větší možná. Jiný návrh?

25.5.2019 15:56
Markéta80

XXX.XXX.176.4

kavalír je fajn pes, jen fakt dost línají. Naše snad ani štěkat neuměla Na vycházky ani náročná nebyla

25.5.2019 17:29
rapotacka11

XXX.XXX.79.124

Pes do bytu pro pracujícího co nikdy neměl psa.

Pro 1 člověka je to VELMI náročné . . . .

25.5.2019 17:52
conie

XXX.XXX.206.202

Věřím, že jste pořízení psího kamaráda důkladně zvážil i s ohledem na to, kdybyste se přechodně nemohl starat, tak máte někoho, kdo by vás zastoupil. K otázce plemena - co se poohlédnout po útulcích po nějakém dorostenci či mlaďochovi, který už je přece jen odrostlejší ze štěněčího věku, ale je ještě tvárný? pro štěně bude skutečně hodně náročné zůstávat samo doma 9-10 hodin denně, prodlouží se vám délka nácviku čistotnosti, štěně bude mít dostatek času k ničení domácnosti.

Petr_83

25.5.2019 19:50
Petr_83

XXX.XXX.113.154

Zastoupit mě může částečně kamarád ale chodí na 12ky. Prvních 14 dní bych chtěl být doma se psem což bude za 2 měsíce... z útulku mě zaujalo 3letý kříženec Francouzkého buldočka, váha 15kg Odběr od 1.6.2019 a to mýt delší volno nebudu. Před tím jsem se koukal jen do dovou nejbližších a tam nic pro mě zajímavého.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.5.2019 20:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Petr_83 napsal(a):
Ahoj
Už dlouho zvažuji že si pořídím psa, i když žiji sám a 9 hodin jsem mimo byt kůli práci která je ranní/odpolední a vracím se domů nejpozději 20:30. Bydlím v druhém patře, a bytovka nemá výtah... tak aby nebyl problém schody.
Po čtyřech zlomeninách nohy nezvládám chodit víc jak 3-4 hodiny v kuse i když chodím hodně rychle, a měl bych hubnout.

Chci mazla, společníka, na procházky i gauč, co nebude na nic utočit.

Zatím se mi nejvíc líbí Kavalír King Charles španěl
/ proto jsem se dneska byl kouknout na výstavu v Kutné Hoře.

Je to rozumné? Nic menšího nechci, větší možná. Jiný návrh?

Druhé patro bez výtahu, 4x zlomená noha. Nemyslím to nikterak špatně, ale volila bych ještě menší plemeno, které třeba váhově do schodů vynesete a snesete, když by se jemu něco stalo. 15kg kříženec buldoček asi ze dvou pater schodů nadšen nebude.
9 hodin o samotě je pro štěně moc, ale myšlenka najít jiného kandidáta z útulkových odrostlejších psů je fajn, jen volte něco lehčího.
Jinak, když chodíte rychle a potřebujete zhubnout, ideál pořídit hůlky a kamarády stejného ražení, se kterými se projdete i bez psa. A na doma mazla na gauč, na linku i na skříň = kočku. Nebo rovnou dvě. Ty by zvládly vaši pracovní dobu bez problémů a i by s nimi byla doma jistě velká zábava.

Přidejte reakci

Přidat smajlík