Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2019 19:58
Chingis

XXX.XXX.55.142

Schválně, co v něm vidíte za mix? Manžel tvrdí, že bude mít min. 15kg, já že max 10kg.
Teď má 5 měsíců, 4,5kg, 32cm v kohoutku.
Když jsem ho přinesla, měl strašně hustou trochu delší srst, pak to během týdne shodil a má kratší srst a z toho trčí dlouhé chlupy? Je možné, že mu ty delší dorostou, nebo naopak vypadají? Nebo se mám smířit s tímhle vypelichaným vzhledem? :-) nikdy jsem nic s delší srstí neměla, u tohoto jsem si myslela, že bude mít srst možná podobnou jako bordera, než vypelichal.

28.5.2019 20:14
Evv

XXX.XXX.116.3

Jéžiši to je božan. Podle mě tak kolem 35-37 cm a taky bych nehádala víc jak 10kg. Ta srst by mohla být neco ve stylu dlouhosrstý vipet?

28.5.2019 20:15
Terven

XXX.XXX.110.147

Tipovala bych nějakého bulla s číňanem , ale nemusí to být nutně F1 generace

28.5.2019 20:31
Huskyjanina

XXX.XXX.255.12

chlupatej boxer

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.5.2019 20:49

má 4,5kg, ale měl by mít tak 10, ne? možná víc, je hrozně hubený
v 7-8 měs. by už by měl mít stálou váhu.. to nebude mít 15.. i když, až dožene tu podvýživu, tak by mohl, pomalu dorůst
jasný pitbulík to je :-)
fakt jemné chmýří - někteří chrti mají na uších, anebo nějaký naháč.. a nebo podobně jak říká terven, generace Y - neomezené možnosti :-) tomuto padá chmýří, to ještě nic není
ta váha teď je špatná, takže.. až mu nebude vidět páteř zvrchu a kyčle a tak, tak zvažte zas.. teoreticky 15kg není žádný problém

28.5.2019 21:00
GAELLE

XXX.XXX.55.67

krásnej vořech ale trochu bych ho vykrmila

28.5.2019 21:01

Co máte s vykrmováním, v podobný výživový kondici byl můj pes první 4 roky, co jsem ho měla :D Změnilo se to až po kastraci v 5. roce věku :P

28.5.2019 21:43

Chingis napsal(a):
Schválně, co v něm vidíte za mix? Manžel tvrdí, že bude mít min. 15kg, já že max 10kg.
Teď má 5 měsíců, 4,5kg, 32cm v kohoutku.
Když jsem ho přinesla, měl strašně hustou trochu delší srst, pak to během týdne shodil a má kratší srst a z toho trčí dlouhé chlupy? Je možné, že mu ty delší dorostou, nebo naopak vypadají? Nebo se mám smířit s tímhle vypelichaným vzhledem? :-) nikdy jsem nic s delší srstí neměla, u tohoto jsem si myslela, že bude mít srst možná podobnou jako bordera, než vypelichal.

Vidím v něm mix mixů. Tipuji v dospělosti výšku klidně kolem 40-45 cm, něco na vyšších nožkách a váha se uvidí podle toho, jak se srovná a vykrmí. Může nabrat na 15-20 kg i výše v dospělosti, aniž by byl zkrmené prasátko. Nyní je to opravdu hodně vyzáblý roztomilouch. Možná mu nějaké delší chlupy na uších a štětinky zůstanou, byla bych smířená s jeho vzhledem, protože je nádherný.

28.5.2019 23:11
Chingis

XXX.XXX.55.142

Plaka nestrašte, 20kg né, to ho nikdo neadoptuje.

Jinak on tolik vyzáblý není, vykrmuji ho už od Velikonoc. Páteř mu už nikde nekouká, jen potřebuje trochu víc nasvalit končetiny. Teď jsem ho zvážila a má rovných pět kilo, přibral za týden půl kila. Na začátku měl 2,5kg - poslední fotka, jen přes ty chlupy nejde vidět jak je vychrtlý.

Za mě je to chlupatý boxer, jen prosím v mini verzi. 🙏

28.5.2019 23:53

Jinak on tolik vyzáblý není, vykrmuji ho už od Velikonoc. Páteř mu už nikde nekouká, jen potřebuje trochu víc nasvalit končetiny.
Urcitě nebude tak vyhublý, jak když jste ho donesla. Nevadí mi, když štěněti v 5 měsících nahmatám nebo vidím žebra. Ale z tohoto psíka lezou kyčle a lopatky víc, než by měly. Takže v nabrání hmoty má ještě co dohánět. A to není nic proti vám a vaší záslužné práci - naopak, well done! Z 2,5kg chemlonu se vyloupnulo krásné štěně, při správné výživě právě může v dospělosti překvapit.
Na té fotce s akvárkem vypadá úplně jak Falco z Nekonečného příběhu! Tedy v mini verzi!

29.5.2019 08:27
janaa

XXX.XXX.38.34

No,mě napadlo,kdyby měl v sobě i nějakýho teriéra typu ruslíka, tak ti mají kromě hladké a hrubé srsti ještě broken,takový mezityp. Tak si mohl zrovna chlup vzít po něm ale je fakt nádherný a originální,ať se mu daří

29.5.2019 08:36
LájošM

XXX.XXX.14.251

Krásněj čumák. Já bych ho teda na 15 kg v dospělosti tipoval. Výšku do 40 cm.
Hubený štěně až tak nevadí, ale neměl by být dlouho vychrtlý. Je jasný, že se v tom věku hodně vytáhnul do výšky, stejně bych mu ale přidal žrádla, jestli si tedy dá říct.

29.5.2019 09:49
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Ten je skvělej . Jinak já v tom čumáčku vidím ještě kavalírka

29.5.2019 18:22

Chingis napsal(a):
Plaka nestrašte, 20kg né, to ho nikdo neadoptuje.

Jinak on tolik vyzáblý není, vykrmuji ho už od Velikonoc. Páteř mu už nikde nekouká, jen potřebuje trochu víc nasvalit končetiny. Teď jsem ho zvážila a má rovných pět kilo, přibral za týden půl kila. Na začátku měl 2,5kg - poslední fotka, jen přes ty chlupy nejde vidět jak je vychrtlý.

Za mě je to chlupatý boxer, jen prosím v mini verzi. 🙏

Teda vůbec bych podle fotek (z chlupatýho štěnda na začátku a současnost) neřekla, že to je jedno a to samý štěndo......ale sluší mu to, tak snad najde milující domov, držím palečky

AdNaJa

29.5.2019 22:08
AdNaJa

XXX.XXX.33.252

Ja by som tipla staford x kavalier 🤔😁 Takze možno tych 15-17kg v dospelosti. Ale je zlatý...💗

31.5.2019 23:09
Chingis

XXX.XXX.52.46

LájošM - on by žral až by prasknul, ale když mu dám víc, nestíhá trávit a začnou se mu dělat prošlapy, nestíhá tvořit svaly.

Holky, kavalír mě nenapadl, ale když to zmiňujete, tak ho tam taky vidím. A kavalír je malej pes, žádný 15-17kg.

31.5.2019 23:13

Chingis napsal(a):
LájošM - on by žral až by prasknul, ale když mu dám víc, nestíhá trávit a začnou se mu dělat prošlapy, nestíhá tvořit svaly.

Holky, kavalír mě nenapadl, ale když to zmiňujete, tak ho tam taky vidím. A kavalír je malej pes, žádný 15-17kg.

A necháte si ho, nebo jde do světa, když se zadaří?

31.5.2019 23:54

Ja v nem vidim nikdy neudelatelne stene Perra a Miky.
Jen inverzne.

Pokud by to melo byt i povahou = naprosto dokonaly pes!!!
A verim tomu, ze ten z nej bude.

Drzim palce, at i on najde super domov :)

To co delate je na metal.

1.6.2019 11:14
jazzinka

XXX.XXX.107.28

Taky mame psa s pulkou tela strapatou, takze tipuji, ze i vasemu to zustane. Ale my ty strapce na usich zboznujem. 🙂

1.6.2019 11:28

Chingis napsal(a):

..nádherný.....asi bych ho nedokázala dát do adopce...........

5.7.2019 06:09
Chingis

XXX.XXX.54.166

Tak Zombie už má 7,5kg, 37cm v kohoutku. a pořád hubenej, možná víc než byl.
Už umí sedni a štěkej, občas i přivolání, jinak je to blbec. Venku se nedá pustit z vodítka, protože v momentě kdy dočuchá co chtěl, tak se nerozhlídne kde jsem já, ale vyrazí za prvním živým tvorem v jeho zorném poli - pták, kočka, veverka, člověk, je mu to jedno, je to živý = je to kamarád.

23.11.2019 22:11
Chingis

XXX.XXX.55.70

Tak má miláček odhadem 18-20kg, včera jsem ho byla navštívit. Ještě že jsem se s manželem o nic nevsadila.

23.11.2019 22:19
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Chingis napsal(a):
Tak má miláček odhadem 18-20kg, včera jsem ho byla navštívit. Ještě že jsem se s manželem o nic nevsadila.

Tak ten je božííííí

Nemůžu si pomoct, ale já v tom čumáku vidím mojí fenku SBT

23.11.2019 22:24

Chingis napsal(a):

Teda hlavně na tý první fotečce....asi díky perspektivě...má dlooouhý nohy. Podle fotky bych ho snad na 20 kilo netypla, pořád mi trošku připadá jako vyžlátko, ale tak známe to období "samá ruka, samá noha"
A jak povyrostl do výšky??

No ale je to fešák, tak hlavně že prospívá a má se dobře, nezbývá, než mu popřát, aby prožil šťastný psí život.

26.11.2019 05:52
Chingis

XXX.XXX.53.46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Teda hlavně na tý první fotečce....asi díky perspektivě...má dlooouhý nohy. Podle fotky bych ho snad na 20 kilo netypla, pořád mi trošku připadá jako vyžlátko, ale tak známe to období "samá ruka, samá noha"
A jak povyrostl do výšky??

No ale je to fešák, tak hlavně že prospívá a má se dobře, nezbývá, než mu popřát, aby prožil šťastný psí život.

Vyžlátko to už určitě není, to jen zkreslují fotky. Vyrostl dost, do šířky i do výšky, ale nenapadlo mě ho změřit. Snad příště.

26.11.2019 05:54
Chingis

XXX.XXX.53.46

marcelaamax napsal(a):
Tak ten je božííííí

Nemůžu si pomoct, ale já v tom čumáku vidím mojí fenku SBT

Taky jsem si občas říkala, že si jsou podobní. :-) Doufám že už se má Ejbí lépe, že už bude všechno dobrý.

26.11.2019 07:28
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Chingis napsal(a):

Když píšete, že jste ho byla navštívit, tak už u Vás není? Našla jste mu rodinu?

26.11.2019 08:29

Vyrostl z něj krásný pes ! :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík