31 km v horku - dá se to zvládnout?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

summer

14.6.2019 13:38
summer

XXX.XXX.42.118

Zítra se v našem okolí koná 31 km dlouhý pochod, chtěly jsme se ho, stejně jako loni, s mojí fenkou účastnit, ale předpověď počasí ukazuje, že má být 30 stupňů. Trasa povede převážně lesem, ale jsou tam i dva kilometrové úseky po asfaltu. V okolí trasy mají být i nějaké potůčky, cesta vede i skrz vesnice,kde je možné doplňovat vodu. Fena je střední velikosti, troufám si říci, že v kondici, pravidelné procházky lesem kopcovitým terénem, výlety, běhá rekreačně agility. Akce nás láká, avšak nechci zbytečně riskovat její zdraví. Co myslíte vy, dá se to zvládnout? Horko nás odrazuje, na druhou stranu znám lidi, co v tomto počasí se psem i běhají... Ještě dodávám, že máme zajištěno, že v případě problému pro nás někdo přijede.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.6.2019 13:43

Já bych to určitě nezvládla :-))

14.6.2019 13:55

vyrazit za úsvitu proč ne,v 11 už je pozdě.dá se leccos,ale máte to zapotřebí?

14.6.2019 13:59

Před 2 týdny o víkendu jsme měli v plánu něco podobného, nakonec jsme to zamítli, i když trasa vedla podél řeky, ale byla to z větší části cyklostezka. A nakonec jsme ani my bez psů neušli těch původně plánovaných 30 km, ale jen asi půlku a pak jsem na hodinu v autě usnula, to se mně už dlouho nestalo

14.6.2019 16:17
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.229.104

A jak zvládá ty horka v běžném provozu?
Je porad v pohodě?
Kolik km treba v tech vedrech dáváte běžně za den?

Zkoušeli jste v tech v tech vedrech na zkoušku dat třeba 15 km -20 km?

Já bych do toho nešla, kvuli sobe ani psovi.

Ale zda jste zvykli, víte nejlíp vy sama ...

14.6.2019 16:24
lupus4

XXX.XXX.205.61

Když jsem ještě chodívával dogtrekky (80+), tak za takovéhleho vedra jsme chodili zásadně v noci a ráno tak max do 9:00, pak válení a spaní u rybníka (potoka) někde u "knihovny" a znova vyráželi až tak kol 19...
Nevím, co je to za akci, ale vláčet psa ve 30° C ...(na asfaltu 50 )
za to žádnej diplom nestojí

14.6.2019 19:32
rapotacka11

XXX.XXX.79.9

summer napsal(a):
Zítra se v našem okolí koná 31 km dlouhý pochod, chtěly jsme se ho, stejně jako loni, s mojí fenkou účastnit, ale předpověď počasí ukazuje, že má být 30 stupňů. Trasa povede převážně lesem, ale jsou tam i dva kilometrové úseky po asfaltu. V okolí trasy mají být i nějaké potůčky, cesta vede i skrz vesnice,kde je možné doplňovat vodu. Fena je střední velikosti, troufám si říci, že v kondici, pravidelné procházky lesem kopcovitým terénem, výlety, běhá rekreačně agility. Akce nás láká, avšak nechci zbytečně riskovat její zdraví. Co myslíte vy, dá se to zvládnout? Horko nás odrazuje, na druhou stranu znám lidi, co v tomto počasí se psem i běhají... Ještě dodávám, že máme zajištěno, že v případě problému pro nás někdo přijede.

Akce nás láká . . .

Vy to jistě zvládnete.
Čubu nechte doma.

Přidejte reakci

Přidat smajlík